Pakko päästä!!

Tickle Your Fancy

En ookkaan pariin päivään ehtiny koneelle kun on ollu kauheesti kaikkea hommaa! Tänään oli koulua ja iltapäivätentti, joiden jälkeen olin niin rikki, että oli ihan pakko nukkua pari tuntia. Päikkäreiden jälkeen kävin salilla ja nyt ollaan sitten tässä (hikisenä edelleen!! mutta ei paljon haittaa, TENTTI ON NIMITTÄIN OHI!)

Tämmösissä varusteissa meni tiistaipäivä

Mun oli helmikuussa ihan pakkopakko saada noi kengät ja mitäs mitäs, oon käyttäny 2 kertaa...siistiä

Mulle tuli päivällä Läkerol-lähetys kotiovelle. Noiku vetäsis kerralla nii sais muutaman päivän pidellä vatsaa :D

Vitsi tänään se iski, TAAS!! Näin salilla jollain naisella Helsinki City Run -paidan ja mulle tuli sellanen fiilis että nyt ihan tosissaan pakko päästä maratonille! Maraton on ollu mulla haaveena varmaan kymmenen vuotta ja mua ihan hävettää etten oo vieläkään käynyt juoksemassa sitä, vaikka monta kertaa on pitäny mennä. Aina on tullu jotain esteeksi ja viimeksi kun varattii Tukholman maratonristeilyä tajuttiin että perskule juoksu on samana päivänä kun mun ylppärit. Nyt kun mulla on lonkkakin kunnossa nii kaikki mahdolliset syyt ja tekosyyt on käytetty, maraton kutsuu!!

Treenaussuunnitelma pitäisi tehdä ja päättää varsinainen ajankohta. Mä oon juossu muutaman kerran 30km:n lenkejä ja vaikka niissä viimiset 5km on saanu puristaa ihan tosissaan, ei matka silti oo ollu mikään mahdotoni. SIksi olis siistiä skipata se puolikas maraton ja treenata suoraan  tälle kokonaiselle :) Onko kukaan teistä juossu maratonia? Ja kuka lähtee mun mukaan?? :D

Fiilistelyä Helsinki City Marathonilta

Kommentit

jenski (Ei varmistettu)

juokseminen on kyllä mahtavaa, erityisesti aamulenkit.

minkälaisia juoksulenkkejä teet? juoksetko kokoajan? minkälaista vaihtia? teetkö spurtteja?
olis kiva tietää.

http://www.almostvogueish.tumblr.com

jenski (Ei varmistettu)

juokseminen on kyllä mahtavaa, erityisesti aamulenkit.

minkälaisia juoksulenkkejä teet? juoksetko kokoajan? minkälaista vaihtia? teetkö spurtteja?
olis kiva tietää.

http://www.almostvogueish.tumblr.com

:) (Ei varmistettu)

oii toi maratoni idea on tosi kiva.mutta tsemppiä jos aijot tuon juosta:)

ps. blogisi on erittäin kiva ja........

paskat se mikään kiva on... SE ON PARASH OOT SARA NIIN PARAS =))) TUOT MUN JOKAISELLE PÄIVÄLLE ILOA JA AINAKU LUEN SUN BLOGIN NI KAIKKI MURHEET UNOHTUU EES HETKEKSI.. suuri kiitos että oot olemassa:))

xoxo: juoksu tyttönen hesasta:)

Jaana (Ei varmistettu)

Puolikas riittää tänne, kiitos. Helsinki city run kutsuu. :)

elsa (Ei varmistettu)

Haluaisin kans juosta maratonin! En tiedä vielä ensi kesänä, mutta tässä parin vuoden sisällä kuiteskin :)

Oon kahesti juossut puolikkaan ja tällä hetkellä se tuntuu ihan riittävältä, ei tulis mieleenkään, että sen jälkeen pinkasisin vielä toisen samanlaisen :D Tsemii sulle maratoniin ja oon hengessä mukana!

aaaaa (Ei varmistettu)

mistä noi kengät on?:)

Miina (Ei varmistettu)

Oon juossu kolme kokonaista ja saman verran puolikkaita ja Tukholmaan menossa jälleen. Sulle ei maraton olisi temppu eikä mikään kun on lueskellu noita treenailujasi :) eli ei se matka tapa vaan se vauhti ja se tosiaan pitää täysin paikkansa. HCM:a en oo koskaan juossut, mutta jospa tänä vuonna...

minna (Ei varmistettu)

hehe, mun setä taitaa olla tossa ylimmässä maratonikuvassa :D

randomkisu (Ei varmistettu)

ihanaa jos meet maratonille! tai kiva sit jos kirjotat siit jutun tänne :D miul on ollu vast ehkä 5 vuotta haaveissa maraton, joten ei miul oo siis viel mikää kiire sen toteuttamisessa :D Oon kyl vähä aatellu et jos 2011 :)

ihhhis (Ei varmistettu)

hei jee kumpa mäki voisin juosta mut oon aika huono tollases:DD mut mistä toi ihana paita on??:))))

sansu86 (Ei varmistettu)

mä lähden messiin! :D tuolla omassa blogissani jo kirjoittelinkin mietteitäni maraton -harjoittelusta. tähtäimessä ois helsinki city maraton ensi elokuussa... meinaatko itse helsinkiin vai jonnekin muualle?

riiri (Ei varmistettu)

En muista että ootko jo kirjottanut aiheesta, mutta minkälaiset nuo fysioterapian pääsykokeet oli? Oliko pääsykoekirjaa?
Ja tsemppiä maratoniin!=)

!aura (Ei varmistettu)

mä oon niin mukana!!!!! mulla oli/on ollu kanssa lonkkien kanssa ongelmia (limapussien tulehduksia liiasta rasituksesta, jotka on sitte luu-ystävällisesti hoidettu kortisonilla, not nice) mutta jos nämä lonkat kestää niin todellakin olisi kiva seurata sun ohjelmaa ja treenailla samalla..

vesisika (Ei varmistettu)

oon ite ollu juoksemassa kotkan meripäiväjuoksussa! oon tykkäilly ihan hirveesti, melko halpa, hyvin järjestetty, ja hyvä tunnelma :)
siitä sitten on voinut ilosella mielellä juhlia koko meripäiväviikonlopun sen suorituksen jälkeen :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

jenski, oi aamulenkit! mä lupasin että ne tulee taas kuvioihin arkiaamuisin sittenkun lumet sulaa... lumet on nyt sulaneet.. :D Mä oon nyt juossu aika tasasta hidasta vauhtia siinä 140sykkeellä. Mä juoksen kokoajan koska musta on tyhmää kävellä yksin(?) Harvemmin teen spurttilenkkejä.

:), hehe kiitos tosi paljon! oletpa ihana :) tosi kiva kuulla. joo katotaa nyt miten tässä maratoniasiassa käy ;) olis kiva päästä mahd pian juoksemaan!

Jaana, oi! :)

elsa, mäkään en oo saletti tästä kesästä mutta olis siistiä nyt ainaki tässä vuoden sisällä! hehe voin vaa kuvitella mikä se fiilis on siinävaiheessa kun puolet on jälellä :Dkamalaa!

aaaaa, Andiamosta

Miina, oioi herranjumala kolme!! mä olen kateellinen. Mutta nimenomaan vauhti siinä ratkasee. Ootko juossu minkälaisia aikoja? :)

minna, ihantotta :D loistavaa!

randomkisu, ai kiva kuulla :) mulleki toi 2011 sopii kyllä oikeen hyvin! Kirjottelen varmasti tänne siitä vielä :)

ihhhis, hehe no se vaatii vaan harjottelua :) paita on H&M:ltä

sansu86, nonii loistohomma! ensimmäinen ilmottautuja ;) vitsi ootko sä osallistunu jo? ois kyllä äärettömän siistiä. Helsinkiin vois olla kyllä kiva päästä juoksemaan, se tukholman paljon puhuttu ylämäki vähä pelottaa :D Mutta ehdottomasti kaupunkimaratonille!

riiri, fyssaripääsykokeet vaihtelee tosipaljon eri kouluissa. Voi olla että on pelkkä tentti tai sitten liikuntatestit ja haastattelu tms. Se kannattaa aina selvittää. Mä olin helsingissä kokeissa ja siellä oli tentti+haastattelu. Pääsykoekirjana oli Kuntoutuksen perusteet. Täällä lappeenrannassa oli silloin haastattelu+tentti+ryhmätilanne ja kirjana Ihmisen anatomia ja fysiologia :) mä oon luvannu tehä aiheesta vielä postauksen! Mutta kiitti t semppauksesta ;)

sara.tickle (Ei varmistettu)

!aura, no sitte painitaa samoissa ongelmissa! Muakin pelottaa se että mitä jos ne lonkat käy kunnon treenauksesta taas reistailemaan ja mitä jos maratonpäivälle sattuu huono juoksufiilis! Olis kyllä ihan tosi siistiä jos olis joku messissä vaikka sitte toiseltapuolelta suomea mut että pystyis koneen kautta yhessä suunnittelemaan treenausta ja kertomaa fiiliksiä :)!!

vesisika, hehe :) siitä on kyllä varmasti kiva lähteä meripäivien viettoon :) Mun perus lenkki kotkassa on vaan toi juurikin sama meripäiväjuoksun reitti ja ne samat maisemat alkaa jo puuduttamaan mua :D

vesisika (Ei varmistettu)

Harmi! olis ollu hauska kirmailla siellä sun kanssas :---------D

sara.tickle (Ei varmistettu)

vesisika, :D mutsiis kyllähä mä lähen sunkanssa sen juoksemaa! Mut sen jälkee sit juostaa suoraa kaljateltoille!

vesisika (Ei varmistettu)

no sehän passaa: D

michaelbradley (Ei varmistettu)
Aurora (Ei varmistettu)

Mistä sun lonkka meni? Oliks se siit et tipuit jäihin, vai? :D

MaijaMehiläinen (Ei varmistettu)

Heh, noilla saa kerättyä niitä Läkerol-keräilyjuttuja kun lähettää kannet? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

vesisika, :D

michaelbradley, hehe, läkerölit rokkaa mut noi maistuu fisuilta!:(

Aurora, eei :D se meni kipeytyi koulussa ja lonksahti lopulta telinevoimistelussa

Maija Mehiläinen, näillä ei saa kun nää on juurikin siitä kampanjasta :( täytyy ostaa kaupasta lisää haha. siellä on uuten ihan mielettömiä palkintoja!

Majja (Ei varmistettu)

Heippa taas!
Mä oon nyt tänä kesänä juoksemassa ekaa kertaa elämässni puolimaratonia! Jännittää just nimenomaan se, mitä jos sille päivälle sattuu huono juoksupäivä. Mulla kun on välillä parempia ja välillä huonompia päiviä, eikä sitä voi ennakoida, saattaa olla hyvä tai huono päivä oli sit syönyt/juonut/nukkunut hyvin tai huonosti. En tajua mistä se vaihtelu johtuu..

Mullakin on tässä tällä hetkellä pieni kuntoutuminen meneillään, mutta tästä kun selviän taas niin alkaa treenaaminen. Pitäisi vissiin jotain treeniohjelmaa suunnitella itelle, mutta saa nähdä mitä siitä tulee. Juossut oon kyllä paljonkin mutta en tiedä mitä kaikkea tommoseen kattavampaan treeniohjelmaan ois hyvä sisällyttää. Mutttaaa, google ystäväni auttaa ehkä siinä. :)

Tsemppiä sun maratonhaaveisiin, ei siitä pääse muuta kun menemällä!! :)

Noona (Ei varmistettu)

Vautsi, sulta kyllä varmasti onnistuis maraton mitä on tullut sun liikuntapäiväkirjoja sun muita seurailtua :-) Ei muuta kuin tsemppiä vain, toivottavasti pääset juoksemaan sen pian! Ja piti muuten kiittää sua, sun ansiosta oon itse alkanut harrastamaan juoksua. Ihana laji, tykkään tosi paljon! Joten kiitos sinun Sara! :-D

wowooo (Ei varmistettu)

onko sulla koskaan ollu tummia hiuksia? tai ootko koskaan aatellu värjätä? minkä väriset sulla on luonnostaan?

susanna. (Ei varmistettu)

Tukholmaan menossa.. :)) Ja ehkä pari muutakin kesällä täällä Suomessa, mut ei HCM - ainakaan jos reitti on sama kun ennen. :DD Mut Tukholmaan kannattaa mennä, se on äänestetty monesti maailman parhaaks ja kauneimmaks :)) Eikä kannatujoukot ja juoksuseura lopu kesken! ;) Tampereella on elokuussa Varala Maraton (Entinen Tampere mara), joka on aika rankka mut tosi huikeet maisemat! :))

Mut osallistu, se on niin ihanaa! ;)

ellimaryy (Ei varmistettu)

Hei muistatko yhtään että minkä nimiset/väriset nyt tällä hetkellä sun pidennykset on kun tilailet Rapunzelilta? Kun itsellä on justiinsa samanvärinen tukka kun sulla :)

(: (Ei varmistettu)

Pohdiskeltiin runsaiden kuvien ottamista parvekkeella yksi aurinkoinen päivä ja nyt selvisi sekin ne siis tulivat tänne. Äskettäin vasta tulin lukemaan blogiasi ja törmäsin tuttuihin maisemiin useissa kuvissa taisi äskenkin olla asukuvan ottamista pihalla. Mukava tietää bloggaajia löytyvän täältäkin päin. :)

sansu86 (Ei varmistettu)

en oo juossu kokonaista maratonia kertaakaan, ainoastaan puolikkaita. mut kyllä on sen verran hyvä kunto, et maratonista nytki selviäisin... haluaisin vaan hyvän ajan :D

Saaralotta (Ei varmistettu)

Itse olen juossut 6 koko maratonia ja lukuisia (yli 10 kpl) puolikkaita. Nyt kun olen raskaana niin seuraavasta maratonista ei ole vielä tietoa.. :)

Läkerol-Håkanin sihteeri (Ei varmistettu)

Hejsan! Kyllä nuo sinunkin Läkerol-rasioista löytyvät koodit käyvät Läkerolin HYMY-kampanjaan.

www.lakerol.fi/HYMY

Kerro sitten, minkä palkinnoista valitsit!

Hälsningar, Håkanin sihteeri

Kotkan ruuuuusu (Ei varmistettu)

Ihana että jaksat yrittää kaikenlaisia liikunta juttuja!! Tsemppiä vaan!!

Käsitin että oot vähän yli 20v. hassua jos kymmenkesäsestä oot maratonista haaveillut ;)

Kommentoi