Palautumisen tärkeys

Tickle Your Fancy

Mä puhuin joku aika sitten täälläkin siitä miten mun treenaaminen on muuttunu puolessa vuodessa aika lailla. Ryhmäliikuntatunnit on vaihtunu saliin ja juoksulenkkien teho ja pituudet on kasvaneet. Mä en aikasemmin oikeen palautusjuomia juonu. Jos join niin todella harvoin ja sillonki kauhistelin juomien jotain kaloriarvoja tyylillä jos mä nyt juon tän niin saan tästä 250kcal, eli menetän äsken kulutetusta 500kcal:n  treenistä puolet... hmmmm juuei. Jossain vaiheessa sitten tajusin ettei salitreenauksessa oo mitään järkeä ellei lihaskudokset pääse palautumaan treenin jälkeen. Nykyään juon palautusjuomia oikeestaan joka treenin yhteydessä, 30min kuluessa treenistä.

Sain joku aika sitten Gainomaxilta pahvilaatikollisen palautuskamaa, joita oon testaillu tässä etenkin kovempien treenien jälkeen. Mukana oli hiilihydraateista ja proteiinista koostuva basic palautumisjuoma Gainomax recovery, kestävyysurheilun harrastajille suunniteltu Gainomax recovery long distance sekä Gainomax protein bar -proteiinipatukoita.

Mun lemppareiksi on muodostunu noi mustikkajogurtti patukat sekä vanilja- ja vadelmajuomat! Onks yhtään tuttuja teille?

Multa kysellään aika paljo juttuja liittyen just palautumiseen ja harjotteluun. Löysin Gainomaxin silvuilta tommosen kysymyksiä ja vastauksia -osion, jossa oli tosi hyviä juttuja! Tuolta löytyy kysymyksiä ja vastauksia liittyen juomiin, palautumiseen, valmistautumiseen jne :) Ja hei kesäolympialaisten kunniaksi tuolla sivuilla seurataan mm. kolmen suomalaisen urheilijan treenausta, ruokavalioita yms. Mä oon jääny koukkuun noihin postauksiin :D Tämmösiä vinkkejä!

Gainomaxiin liittyen muuten blogiin tulossa skabaa pian! Mahdollisuus voittaa tuotteita ja sporttikamaa :)

T.Sara

Kommentit

Henje (Ei varmistettu)

Gainomax mustikka, vanilija ja vadelmajuomat on nam! Niin hyviä, alotin taas pitkästä aikaa säännöllisesti raahautumaan salille pari kuukautta sitten (pikastartti kesäkuntoon) ja kyllä melkein joka treenin jälkeen menen suoraan viereiseen kauppaan hakemaan jonkun edellämainitun ellei satu olemaan laukussa mukana!

Henje (Ei varmistettu)

Gainomax mustikka, vanilija ja vadelmajuomat on nam! Niin hyviä, alotin taas pitkästä aikaa säännöllisesti raahautumaan salille pari kuukautta sitten (pikastartti kesäkuntoon) ja kyllä melkein joka treenin jälkeen menen suoraan viereiseen kauppaan hakemaan jonkun edellämainitun ellei satu olemaan laukussa mukana!

Sita (Ei varmistettu)

Gainomaxit voittaa kyllä maun suhteen kaikki muut tuotteet! Ja jee ihanaa, kilpailu :)

http://colours-and-carousels.blogspot.com/

täälläkin sara :) (Ei varmistettu)

Itekki vasta alkanut tajuumaan miten tärkeää se palautuminen oikeesti on!! Ja vasta ehkä vuoden aikana alkanut tajuumaan että sen kalorimäärän voittaa ehkä se että mistä ne kalorit loppujen lopuks tulee...Käytän kanssa gainomaxia, mut mua harmittaa kun siinä on maitoa. Mut kaikki jauhesekotukset on niin karseen makusia, ettei ees tee mieli lähtee salille ku tietää et joutuu sen jälkeen oksennusrefleksin kanssa taistelemaan... tiiätkö mitään muita edes ookoon makusia palautusjuomia? Ps. vittumaista, hain kesävaatteet vintiltä ja mun lempipaita ei mahdu haban kohdalta päälle!! en mä ihan tätä nyt kyllä hakenut :D

Minna (Ei varmistettu)

Hei vielä yks pikku kysymys jota oon miettinyt, että jos treenin jälkeen juo heti palautus juoman ,niin onko sen jälkeen kuinka tärkeää saada 'kunnon'ruokaa tai kuinka kauan siinä voi olla väliä?:) Haha tosi selvä selitys..

Anni (Ei varmistettu)

Sulle 'täälläkin sara :)' : Kokeile jauheista sellaista kuin Syntha-6. Saa ihan fitnesstukusta tilattua. Makuja löytyy joka lähtöön ja ite oon kyllä tykännyt eli oikeen odottaa et pääsee treenin jälkeen vetämään pukkariin tota :) Hiilaria (ihan prismasta) sekoittaa mukaan sit omien tuntemusten mukaan.

täälläkin sara :) (Ei varmistettu)

vau, kiitos Anni! tossa olikin tosi monia makuvaihtoehtoja, täytyy kokeilla! :)

tsymppis (Ei varmistettu)

Pakko tulla sanomaan, et treenimuutoksesi kyllä huomaa.
Näytät pirun hyvältä, huh huh!
Mäki haluun!

d (Ei varmistettu)

sara you are so skinny and fit, I can't understand why some of your collegaues don't make anything with their figure, they should have complexes having so thin friend!

move your asses girls!

and STILL love you in straight hair <3

janna (Ei varmistettu)

sun blogista on jotenki kadonnu sisältö kokonaan. tää ei sisällä enää mitään muuta kun 'kävin tänään juoksemassa 20 km ja oli kivaa' sitten on pari kuvaa ja ei muuta. kaikki liittyy vaan urheiluun ja sitte on muutama kuva..

henna (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Ajattelin sulta kysyä, sä kun näytät aika paljon näistä asioista tietävän, kun mulla esim. Combat-tunnilla keskisykkeet on siinä 80% maksimista niin onko liian korkeat? Jotenkin tuntuu että kunto ei oikeestaan kauheesti kohene, ja lueskelin tuolta netistäkin että ainakin peruskestävyys-harjoittelussa joku 50-70 olis hyvä? Tavoitteina siis lähinnä peruskunnon kohottaminen :)

irb (Ei varmistettu)

Ite diggailen noista maustamattomista jauheista (esim whey80), ihan vaan sen takia, et siin ei oo makeutusaineita. Nois makuseteissä on aika paljonki niitä ja jos päivittäin juo palkkarii, ni niitä makeutusaineita tulee aika hurja määrä. Sekottamalla raakakaakaoo maustamattomaan jauheeseen ja laittamalla vaan vähän vettä toimii:)

Jennakaroliina (Ei varmistettu)

Ihan tuttuja purkkeja ja patukoita. Noita tulee päivän mittaan vedeltyä ja gainomaxit on ainoat palautusjuomat joihin olen tykästynyt :)

mihmu (Ei varmistettu)

voitko antaa jotakin vinkkejä miten saa yritykset mukaan tukemaan omaa urheilua?:)

pauksi (Ei varmistettu)

heii ei nyt liity mitenkää tän postauksen aiheeseeen, mutt onks sulla kokemuksii ripsienpidennyksist, suositteletko jotai tiettyy paikkaa helsingis ja sit viel ett voiks siis käyttäää normisti ripsariii ja taivuttaaa ripsii jos on pidennykset?:)) haha help needed :D

Heli T (Ei varmistettu)

Vieläkö on VILLIHEVOSIA?

jaah (Ei varmistettu)

joku sanoi että täältä ois sisältö kadonnut..ei kyllä mun mielestä, mutta muuttunut hieman toki! Mäluen innoissani näitä urheilupostauksia kun itelläkin on kuntoilukärpänen iskenyt :) jatka vaa samaa malliin Sara!

itte tykkään et noi Gainomaxin juomat on turhan makeita..Tykkään enempi patukoista.

sara.tickle (Ei varmistettu)

Hei kiva lukea näin mahtavia kommentteja :)! kyllä ruoka pitää muistaa syödä ihan normaalisti, palautusjuoma vaan palautumisena treenistä :)

kaikki liikunta auttaa kunnon kohottamisessa. ei kannata liikaa kytätä sykkeitä. Pari kovempaa syketreeniä viikkoon on tosi hyvä juttu! sitte matalempia lisäksi, monipuolista vaan :)

jos haluaa saada yrityksiä tukemaan omaa liikuntaa niin sitten on vaan pakko olla ite aktiivinen! yhteyttä ehdottomasti!

mä käyn ite ripsihuollossa tosi ankeessa mestassa tossa hakaniemessä. semmonen ku california nails. mutta halpa ja pysyy hyvin! :)

Mulla vaihtelee täällä aina jutut vähän oman elämän mukana. blogi sisältää liikuntaa ja muotia, näin se vaan on. musta tästä tulee vaan sisällötön jos hakkaan tänne joka päivä jotain asukuvia. jos ei nappaa niin sitte voi pitää taukoa :) pakko ei oo lukea!

noora (Ei varmistettu)

joku muukin on näköjään ollu kiinnostunu sun yhteistyöstä eri yritysten kanssa! eli mua kiinnostais tietää, että miten sait esim. niken sun sponsoriksi, et otitko ite niihin yhteyttä vai ottiko ne suhun? ja saatko noita tuotteita niinku nike finlandilta, niken helsingin myymälästä vai mistä? mun mielestä tosi siistiä tommonen!

barbiegames (Ei varmistettu)

Good post! Your post is an excellent example of why I keep comming back to read your excellent quality content that is forever updated. Thank you!
http://dog-games.dressupgames8.com
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com

Kommentoi