Paljettijakku

Tickle Your Fancy

Luentoja, uudet verhot, täysin turha mekonmetsästysreissu Jannin lauantaisia synttäreitä varten ja ajomatka Kotkaan, siinä meikäläisen perjantai tähän asti!

Puin tänään päälle Bershkan alesta löytyneen paljettijakun, mitäs tykkäätte?

Mekon korvikkeeksi löytyi kuitenkin Lorealin valokynä. En oo aikoihin ostanu valokynää, koska musta niiden hinnat on aina ollu turhan suolasia. Tää Lorealin kynä ei maksanut kun 13,90, joten päätin kokeilla :)

 

Hauskaa viikonloppua! :)

 

T.Sara

Kommentit

caroline (Ei varmistettu)

heippa!muutama kysymys noista sun pidennyksistä, pesetkö ne samalla muitten hiusten kaa vai tarviiks niitä pestä ollenkaa?ja mitä tuotteita käytät niitten kanssa?

caroline (Ei varmistettu)

heippa!muutama kysymys noista sun pidennyksistä, pesetkö ne samalla muitten hiusten kaa vai tarviiks niitä pestä ollenkaa?ja mitä tuotteita käytät niitten kanssa?

veera bianca (Ei varmistettu)

Moikka! Pidennyksistä mullaki nyt:
Mulla on ollut tollaset clipp onit mut ne on ärsyttvää laittaa joka aamu eikä näytä ihan niin aidolta. ja mun mielestä ne pitää sit vaa olla auki tai niskaponnaril tai muute clippsut näkyy. miten sul ne on noin hyvännäköset ja aidonkin näköset ja pysyy päässä ? mul ne aina sillee ei niinku irto mut harottaa jotkut vahingos!

sara.tickle (Ei varmistettu)

caroline, pesen näitä ehkä kerran kahessa kuussa, mulla nää pysyy tosi 'puhtaina'. käytän latvasuojaa ja silkkitippoja ja suoristettaessa lämpösuojaa

sara.tickle (Ei varmistettu)

veera banca, no johtuu varmaan siitä että mulla oma tukkakin on pitkä ja tupeeraan tukkaa aina ennen clipsien laittoa

ems (Ei varmistettu)

mun mielestä toi valokynä oli ihan hyvä, ainakin todella hintansa arvoinen :) ite käytin samaa siihen asti, kun menin ja hukkasin sen :D

S (Ei varmistettu)

aivan upee toi paljettijakku! täydelliset väritkin :) ja toi lorealin valokynä on ihan huippua! =)

K (Ei varmistettu)

hei tuosta valokynästä tuli mieleen että olisi kiva kuulla mitä muita meikkejä käytät ja miten meikkaat yms?

Nimetön tyttö (Ei varmistettu)

Ihana toi jakku : )

Voisitko joskus esitellä taas se su uude kodi? =)

Lilja (Ei varmistettu)

Mihin sä käytät tota valokynää? Mulla on ihan sama, enkä osaa käyttää muuta kun silmänalusille.

pikkuj (Ei varmistettu)

mihin tarkotukseen toi valokynä on?
oot hiirmu nätti ;)

Volchok (Ei varmistettu)

Absolutely love your style.

Pallon juopot (Ei varmistettu)

Oi että, sun kuvat näyttää aivan Pallossa otetuilta, pitääkö paikkansa? Oon itse asunut sekä noissa, että sun edellisen kämpän taloissa :) Nostalgiaa pukkaa, sillon oltiin vielä nuoria ja vauhdikkaita :D Oikein hyvää opiskelusyksyä!

Katzah (Ei varmistettu)

Mä oon kokeillu vaiks mitä valokyniä ja mikään niistä ei oo ollu niin hyvä kuin JoeBlascon valovoide (ei ole siis kynä). Vaikka se varsinkin on hintava, niin tökötti kyllä on varsin riittoisia ja laadukas.

http://katzah.blogspot.com/

AnsQhei (Ei varmistettu)

Musta paljettijakku sopii niin hyvin tollaseen rentoon arkityyliin 'lisukkeeks' :D Tykkään siitä enemmän noin, kuin juhlavamman kokonaisuuden kanssa. Sun asut on AINA täydellisiä, eikä tääkään siis poikkee millään tappaaa :>

http://fromlacetostuds.blogspot.com

Aurora (Ei varmistettu)

Missä päin kreikkaa te olitte ? :)

http://thesecretdiaryofmisshanna.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Love your style! Sul on niin hienot vaatteet :)

YYjyNrwrOoAUHYzxR (Ei varmistettu)

Thanks for each of your hard work on this website. Kate take ineretst in working on investigation and it is easy to understand why. Almost all hear all concerning the lively tactic you create great information by means of the blog and as well strongly encourage contribution from website visitors about this content while my simple princess is actually starting to learn a lot of things. Have fun with the remaining portion of the new year. You have been carrying out a powerful job.

Kommentoi