Paluu arkeen (hetkeksi)

Tickle Your Fancy

 

Heipparallaa pienen koomailun jälkeen!

Mitäs sinne kuuluu? Toivottavasti energisempää kuin tänne, hah.

Olen ollut viimeiset kaksi päivää niin käsittämättömän rikki, ettei siis mitään järkeä. Tuntuu, että just nyt kun pitäisi olla mahdollisimman tehokas löytyy luovuutta pyöreät nolla, eikä mistään oikein saa kunnolla kiinni. Vaikka tässä on taisteltu väsymystä vastaan vaikka kuinka, on uni tullut joka ilta seiskalta. Siis aivan jäätävä jet lag.

Viikonlopuna häippäsen duunireissulle, josta palailen vasta joulukuun alkupuolella. Tässä olisi siis käytännössä neljä päivää aikaa hoitaa kaikki ensi kuun valokuvaustilaukset purkkiin. Parasta on, että suurin osa sisällöistä on joulukuvauksia, joten meikäläinen pääsee rakentamaan täyden joulun kotiin. Kuusi, lahjapaketit, joulupiparit ja kaikki! Jihu!

Aloitin eilen illalla inspiraatiotulvan toivossa lukemaan Tara Westoverin ylistettyä menestysteosta Opintiellä. Vaikka silmät sammuivat jo 10 sivun jälkeen, tuntuu että tästä kirjasta jos jostain saa voimaa. Onko joku teistä jo lukenut kyseisen kirjan?

Taidan pistää pyykkikoneen pyörimään, joulubiisit raikumaan ja ryhdyn kasaamaan viikolle äärimmäisen tarkkaa tuotantosuunnitelmaa. Ja ristin sormeni auringonpaisteen puolesta. Valo helpottaisi sisäkuvaamista huimasti.

Energistä viikkoa tyypit, palataan! <3

 

pictures: Kaisa Turunen

 

xx Sara

Kommentoi