Paluu leveisiin hihoihin

Tickle Your Fancy

Muistan tismalleen hetken ala-aste ajoilta kun olin juuri ostanut Mic Maciltä uuden vaaleanpunaisen leveähihaisen trikoopaidan, johon oli hopein kirjailtu "Princess" (ps. classic. pps. tismalleen sama paitahan löytyy myös bff:ltäni Jannilta, koska ostettiin aina samat vaatteet, tietenkin). Istuin tuliterä prinsessapaita päälläni puhallettavassa tuolissani (:D), ja mietin, että miten kukaan voisi ikinä pukea päälleen paitaa, jossa ei olisi leveitä hihoja?! Koko ajatus pillihihoista ihan puistatti minua!

No kyllähän siinä nyt kuitenkin niin kävi, että puistatuksista huolimatta 15 vuoteen on mahtunut muutama pillihiha. Sen sijaan princess-paita taisi olla viimeinen leveähihaiseni. 70-luvun paluu toi mukanaan leveät lahkeet ja innostus leveneviä hihoja kohtaan on alkanut taas kasvaa (etenkin tätä farkkupaitaa kohtaan!). Käytännöllisiähän nämä eivät todellakaan ole. Hihat ehtivät 12 h:n aikana uimaan niin soijakupissa, tiskivedessä kuin brunssibuffetin couscous salaatissakin.

Käytännöllisiä tai ei - me likey!

shirt Gina Tricot* / skirt H&M / shoes Zara / sunnies Triwa* (*=gifted)

 

 

I'm one of the biggest fan of 70's trends! First all the flare jeans and suede coats didn't relly hit me but now I just can't get enough of them (always a bit late...)! Suede skirt and denim shirt sure is one of my favorite looks :)

 

xx Sara

Kommentit

vau! taas sarjassamme "mitä en itse pukisi, mutta näyttää silti über-hyvältä saran päällä"... sulle taitaa sopia kaikki?! :-D 

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa huikeeta, ai sellanen sarja! Sä et oo selkeesti nähny meitsiä speedon kokouikkarissani :D

Sofia Kontro (Ei varmistettu)

Ihana tarina! Jännä miettiä mitä ajattelemme tämän hetken trendeistä vuosikymmenten päästä:D

http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa sanoppa muuta! Eivätköhän ne ole menneet siinä vaiheessa taas syklinsä ympäri! :D

heytilda (Ei varmistettu)

En kyllä hetkeen muista nähneeni siistimpiä nilkkureita, joka asussa iskee! Onko jo kovin vanhat? Kiikuttaisin mielelläni Zarasta kotiin ah

saratickle
Tickle Your Fancy

Viime kuussa hommattu! Varmasti löytyy vielä!

Minna K. (Ei varmistettu)

REPS! Princess-paita ja puhallettava tuoli kuulostaa niiiiin tutulle! Ja mulla oli vielä samaa sarjaa puhallettava rahikin siihen tuoliin! Aika päheetä!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D puhallettu RAHI. Next level!!!

Kommentoi