Paluu voimatreeniin

Tickle Your Fancy

Voimatreeni jäi kun kevät meni hölkötellessä. Painoilla treenatusta lihasvoimasta kun ei maratonilla juuri hyötyä ole. Kevät harjoiteltiin lihaskuntoa pelkästään kehon painolla.

Syyllistyin tässä alkukesästä siihen mistä saarnaan aina muille: "älä epäröi, vaan kokeile rohkeasti erilaisia treenejä ja liikuntamuotoja. Heti ei voi olla hyvä, mutta kaikessa kehittyy". Kyseessä ei nyt ollut uusi treeni tai laji, vaan vanha tuttu TFW Helsingin Voima. Syy epäröintiini oli lähinnä se aika, joka edellisestä tunnista tähän päivään oli kulunut. Ärsytti, koska tiesin, että tasoni on suunnilleen 400km alempana kuin mitä se talvella oli, enkä halunnut kohdata tuota tosiasiaa. No kaikessa kehittyy, eikä pitkän tauon jälkeen ei voi olettaa liikoja. Menin kuin meninkin treeneihin.

Kuuntelin kroppaa ja pyrin menemään tekniikka edellä. Vaikka välillä ei noussutkaan kuin tanko, muistutteli ääni takaraivossani siitä, että tästä tullaan kyllä nousemaan vielä. Leuanvedoissa tehot on ehkä puolessa alkuvuoteen verrattuna ja pystypunnerrusten osalta liikutaankin sitten ehkä vuoden 2010 tasolla, mutta tästä se kuulkaas lähtee :D Pahin, eli aloitus ja tilanteen hyväksyminen on takana!

Ketään muita salitreenin pariin palanneita? 

top Adidas* / shorts Nike* (*=gifted)

 

After running and training for marathon the whole spring season it's now time to get back to the strength training. It's been 4 months since my last strength class in TFW Helsinki so you can imagine how it felt :D What can I say. There's only a one way and it's up! Let's do this.

 

T. Sara

Kommentit

Uusi Alku

Mulla on ollut vähän samanlainen aihe mielessä :) Vielä helmikuun alussa oli lihaskunto huipussaan, sitten tuli reissut, kouluhommat ja sen päälle elämä - sen päälle oon pääasiassa juossut viime kuukaudet. Salijäsenyys on edelleen tauolla, mutta nyt hiljalleen palailen voimatreenin pariin. Toissa päivänä hiihdin jo kisikselle. Vähän pelottaa, kuinka paljon voimaa on karissut, painoa on ainakin tippunut :/ No, kyllä siitä hiljalleen! Tsemppiä meille!

saratickle
Tickle Your Fancy

Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa! Mutta todellakin, hiljaa hyvä tulee. Tästä vaan eteenpäin! :) Tsemppiä treeniin!

minimalist (Ei varmistettu) http://mminimalisticss.com

Hep, täällä yks! Viimeksi salilla huhtikuussa, jonka jälkeen keskityin puolimaraan ja juoksuun. Juoksut suoritettua sairastuin vielä kesäflunssaan eikä kroppa ole vieläkään täysin terve. Eli rauhallisella ja keyvellä treenillä aloiteltiin eilen (joka oli myös loistavaa itsensähuijaamista en-ole-oikeasti-näin-huono-olen-vain-vähän-flunssanen). Ja silti on kroppa kipee! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Nonniiiin! Kuulostaa hyvinkin tutulta tämä kevät + nykyinen olotila :D Tsemppiä sinne, kyllä me vielä täältä noustaan!

Tatjana (Ei varmistettu)

Itsekin palasin alkuviikosta kuntosalille kolmen kuukauden tauon jälkeen. Ja voi että voi ihmisen lapsella olla jokainen lihas jumissa vaikka olevinani aloitin kevyesti :D No tästä se taas lähtee, hiljaa hyvä tulee.
Sanoin eilen illalla miehelle, että vaikka raahaa mut salille väkisin, jos meinaa tulla yli parin viikon tauko ilman hyvää syytä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Fiilis on tällä hetkellä juurikin tuo. AUTS!! :D Joo hyvä diili, voisin pyytää poikaystävältäni samaa!

mielikuvituksellinennimimerkki (Ei varmistettu)

Tsemppiä voimatreenin uudelleen aloitteluun! Ainakin sä oot sentään urheillut etkä lopettanut kuntoilua kokonaan, kuten.....

minä täällä. Lopetin hirmu kuntosaleilun matkustelemisen takia 2 vuotta sitten. Sen jälkeen oon taas alottanut ja lopettanut pariinkin otteeseen. Tällä hetkellä yritän treenailla ulkona - mutta ei niin hyvällä saldolla...
Turhauttaa ihan pirusti. Ensinnäkin se, että miten voi monta vuotta kestänyt kuntoiluriippuvuus kadota kuin tuhka tuuleen. Kroppa ja joku pienen pieni ääni tuolla takaraivossa kyllä sanoo, että ois taas ihan hyvä ryhdistäytyä. Mutta "ei oo aikaa" ja mitä muita näitä selityksiä aina on. Toinen mikä turhauttaa on myöskin se kuntosalin alottelun kankeus. Muistan kyllä hyvin elävästi kuinka kovilla painoilla treenasin aikoinaan, ja nyt oon takuuvarmasti vain varjo siitä... Phhuuuh.

Voitko potkasta mua virtuaalisesti takamukselle, jos se sais muhun vähän liikettä? :D

Mee (Ei varmistettu)

Hei mulla kävi ihan samallailla neljä!! vuotta sitte kun lähdin vuodeks ulkomaille ja sen jälkeen oon kans menny sellasta on-off meininkiä. Ennen sitä reenailin lähes aina vähintään 5h viikkoon. Mutta nyt tässä kolmen vuoden aikana Suomeen paluun jälkeen kokeillut kolmee eri salia mutta missään en oo tuntenu oloni kotosaks tai viihtynyt siellä. Aina hetken ollut into mut sitten se on vähintään kuukaudessa parissa lopahtanut taas täysin.. Jonka jälkeen ollaan taas menty useita kuukausia lähes kokonaan liikkumatta.. No nyt keväällä tai oikeestaan jo viime syksynä ajatuksena mutta nyt loppukeväästä vihdoin sain toteutetuksi liittymisen TFWlle! Oon nyt vasta reilun kuukauden siellä reenaillut mutta miten kivaa se onkaan!! Tuntuu että oon vihdoin löytäny sen oman juttuni liikunnan suhteen missä viihdyn ja mistä oikeesti tykkään! Niin ihana tunne kun niin pitkän ajan jälkeen vihdoin taas oikein odottaa että pääsee reenaan koska se vaan on niin kivaa!! Uskon että kun löytää sen oman juttunsa niin kyllä se into siihen liikuntaan taas löytyy koska sisimmässä sitä kuitenkin on!

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Oletko koskaan harrastanut kuntopyöräilyä? Tai onko sinulla muita hyviä vinkkejä reisitreeniin?

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Kommentoi