Pancakes

Tickle Your Fancy

Kokoonnuttiin eilen bloggaajaporukalla pr-toimistolle juhlistamaan Ginan Tricot'n kevät/kesä 2016 mallistoa. Sateesta valoisalle showroomille saavuttuamme, meitä odotti keväisesti katettu pöytä ja pannaridinner!!

Siis keväinen pannaridinneri, parasta mitä nyt pimeän hyytävään torstai-iltaan voi toivoa! Uusi alkukeväästä lähtien kauppoihin rantautuva mallisto vaikutti myös super raikkaalta. Etenkin tuo viimeisen kuvan mallin päällä oleva valkoinen paita. Ja ne kevättakit, odottakaapas vaan :)

tämä valkoinen paita, I want one!!

 

Gina Tricot SS 2016 collection launch and pancake dinner! Seriously, best thing ever!! All the flowers and fresh berries, felt like we were actually having a dinner in the middle of summer! The new collection seemed super fresh too. Especially that white, wide sleeved shirt that the model is wearing in the last picture. I really want one! 

 

xx Sara

Kommentit

Lilja U. (Ei varmistettu) http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Pisti huvittamaan, kun silmäilin bloggerissa seuraamieni blogien päivityksiä, niin silmissä vilkkuivat otsikot: Black friday, Black friday, Black friday, Black friday, Black friday, Pancakes... Huomaa, että mikä kenelläkin on mielessä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah pannukakuthan se on aina mielessä.... :D

Drre (Ei varmistettu)

Heii tuli mieleen nyt kun olet gluteeniton, että onko mielestäsi nämä erilaiset tilaisuudet joissa on ruokaa tarjolla vaikeita? Itse olen huomannut että kotona syödessä gluteeniton on suht iisi, sitten taas kiireessä liikkeellä ollessa kun pitäisi saada jotain nopeeta niin onkin huomattavasti vaikeampaa löytää gluteeniton vaihtoehto kaiken leivänpaljouden keskeltä. Siksi aina mukana riisikakkuja tms ettei taju lähde :D miten olet hoitanut syömiset jos edessä on pitkä päivä ja ainoat tarjolla olevat ruuat ovat sellaista mitä ei voi syödä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Mun mielestä gluteenittomia vaihtoehtoja on nykyään tosi hyvin tarjolla. Ainakin Helsingissä näitä löytyy ihan jokapaikasta! Ei ole vielä tarvinnut miettiä näitä ollenkaan. Täälläkin oli pannarivaihtoehdot myös gluteenittomana :)

Tinderistä (Ei varmistettu)

Moikka! Tiedän, että tää ei kuulu blogin puolelle, eikä sun tarvitse tätä kommenttia julkaista/tähän vastata. Mutta onko sun poikaystävällä identtinen kaksoisveli nimeltä Jere? Vai esiintyykö joku muu sun poikaystävänä Tinderissä, nimellä Jere? Ainakin kaikissa kuvissa hän esiintyy, että käsittääkseni kyseessä on tän kaksoisolennon profiili..

saratickle
Tickle Your Fancy

Wow! Näitä feikkiprofiileita on tehty mun kuvilla jo useampia, mutta ei vielä ikinä poikaystäväni kuvilla!! Nyt ois kiva nähdä tämä profiili... Mikäli tulee vielä vastaan niin ilmiantakaa ihmeessä :/

saratickle
Tickle Your Fancy

Tai no, voihan se olla että tyyppi on vaan samannäkönen, että mene ja tiedä :D

Kommentoi