Paniikkiostos

Tickle Your Fancy

Tiedättekö niitä päiviä kun helleputken jälkeen tulee vaan tajuttoman kylmä, muttei sitä ihan täysin pysty/halua sisäistää. Tihkusataa ja tuulee niin täysillä, että sun on vaan pakko myöntää itsellesi, että ehkä jonkun pitkähihaisen olisi voinut laittaa 0,3mm paksun takin alle (ei tätä voi edes sanoa takiksi!!). Lopulta palelu on niin sietämätöntä, että kävelet ensimmäiseen kauppaan ja ostat paidan, jonka funktio on vaan ja ainoastaan pelastaa sut tästä olosta.

Jep näin kävi. On käynyt ehkä kolme kertaa koko elämässä. Yleensä sen hetken ostopäätökset on aivan karseita rimanalituksia, joihin vaikuttavat ainoastaan hinta ja no, hinta. Tällä kertaa musta tuntuu että onnistuin. Omistin collegen Selänteen uralle, eli tää oli samalla tämmönen fanipaitaostos. Erittäin ymmärrettävää ja hyväksyttävää siis.

lippis Asenne* / takki Zara / college H&M / farkut Gina Tricot* / kengät Nike (*= saatu blogin kautta)

T. Sara

Kommentit

Anna (Ei varmistettu) http://www.addictedtomaterial.blogspot.com

Mäkin vaan koklailin tota paitaa sillon kun noi tuli myymälöihin ja nyt kyllä harmittaa... :-D Mut ehkä tää on vielä korjattavissa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Haa! Klassikkovastaus: tiedän tunteen :D

LumiPardi (Ei varmistettu)

Moikka.

Oon sun kanssa saman ikänen tylleröinen, ja ajattelin tulla vaan sanomaan että oot ihan mieletön. Oot ainoa blogisti joka ei aiheuta mulle minkäänlaista vitutusta koskaan ja se on paljon se :D
Oon opiskelemassa Italiassa ja sä kiteytät jotenkin mun kaikki rakkaat suomalaiset ystävät samaan pakettiin, ja ikävä niitäkin kohtaan helpottuu ja päivä alkaa hymyssä suin kun blogisi luen!

Älä pliis ikinä muutu! You rock.

J (Ei varmistettu)

tätä on pakko komppaa!! juurikin toi että mikään ei ikinä ärsytä! Ainoa blogi joka "delivers every time!"
Eikä tuu semmonen olo että sä esittäisit mitään vaan että oikeasti olet noin hyvä tyyppi! :D Tää on heeeelposti mun ykkösblogi <3

riiif (Ei varmistettu)

Komppaan edellisiä! :D

minävainn (Ei varmistettu)

Kui magee paita! :-) pakkosaadapakkosaada

Nora (Ei varmistettu)

Hahaa nää paniikkiostokset on kyl tuttuja! Viimeisin oli kyllä toisin päin, koska yllätyshelteellä mustat housut ja neule ei tuntunu hyvältä idealta. Syyt on aina varmaan "no ihan sama, ei jaksa lähtee vaihtamaan..." Tai "en jaksa kantaa" :-D miten se meni, et tyhmästä päästä kärsii koko ruumis?!

Pakko myös sanoo noihin fitness-juttuihin viitaten, et musta on ihan mahtavaa miten sä (ja myös janni) pystytte kannustamaan TERVEELLISEEN elämäntapaan! Kiitos siis. Mä myös aion hankkia tältä kesältä kokemuksia ja hyviä hetkiä, lihakset tulee sit siinä sivussa (ja ne tuskin erityisen hyvin tulee erottuu)!

Mahtavaa kesää sulle :-)

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/
hanna (Ei varmistettu) https://mcfatigue.wordpress.com/

Näytät kasvoista iham belgialaiselta soul-reggae-hiphop laulajalta Selah Suelta :)

Kommentoi