Parasta just nyt: puistohengailu

Tickle Your Fancy

 

Päätin eilen iltapäivällä lähteä lähipuistoomme viimeistelemään päivän duuneja. Pidin etäpäivää pienen flunssan takia, mutta nyt oli päästävä raittiiiseen ilmaan. Julkisivurempan takia huputettu talo ja teipatut ikkunat, joita ei saa auki, on tällaisella säällä kohtalaisen tunkkainen yhtälö.

Pakkasin rantakassiini tietokoneen, viltin ja vesimelonia. Läppärillä työskenteleminen on vahvassa auringonpaisteessa hieman haastavaa, silmiä kun joutuu siristelemään ihan urakalla. Mutta kyllä sitä nyt aina pari tuntia selviytyy.

Hommia lopetellessani puhelimeni soi. Soittaja oli Elisa. Hän pyysi minua nostamaan katseeni.

Siellä ne puiston toisella reunalla vilkuttelivat kilpaa, Ellu ja Johanna. Siirryin oitis heidän jättimäiselle päiväpeittoviltilleen ja kohta mukaan liitty poikaystävät ja Juliakin. Loikoiltiin viltillä, pelattiin mölkkyä ja fiilisteltiin vieressä pauhaavaa reggae-musaa. Aurinko paahtoi, vaikka kello oli jo lähempänä seitsemää.

Tämä se on kesässä parasta, mietin. Extempore puistohengailut tiistai-iltana. En malta odottaa mitä kaikkea kivaa yhteistä tekemistä seuraavaan kolmeen kuukauteen mahtuukaan.

 

Pictures: Jenni Rotonen // edit by me

 

Monki jacket

Gina Tricot t-shirt

Lindex skirt

Nike sneakers

 

 

Tällä hetkellä istun läppärini kanssa lontoolaishotellin aulassa. Tulin kahdeksi päiväksi tapaamaan uutta asiakastani ja osallistumaan heidän tapahtumaansa yhdessä Johanneksen kanssa. Huomenna iltapäivästä meillä on aikataulussa vapaa-aikaa, jolloin päästään haahuilemaan kaupungille. Viime visiitistäni Lontoossa on kulunut jo tovi - kiva olla täällä! :)

 

xx Sara

Kommentoi