PARIS

Tickle Your Fancy

Puolipilvinen päivä oli varsin lempeä kaupungin tutkiskeluun. Kaikkialla näyttää lumoavalta. Upeita kermanvärisiä taloja mustine koukerokoristeluineen ja jättimäisine ovineen. Hulppeita rakennuksia on ihan joka nurkalla ja kokoajan ollaan tarkistamassa kartasta, että hetkinen, mikäs tämä nyt sitten oli.

Joo mutta tosiaan, ymmärrän siis täysin teidän pariisihehkutukset, miten tästä kaupungista nyt ei voisi pitää?! Tälle päivälle pelkästään kivoja suunnitelmia. Aloitetaan sillä, että otetaan tuota pikaa suunnaksi Marais ja etsitään kiva aamupalapaikka!

Ps. Merkkiliikkeitä on sen verran, että pieni pelko alkaa pikku hiljaa valtaamaan minut. Tästä saattaa tulla luultua hinnakkaampi reissu... :D

Streets of Paris. The whole city looks so beautiful!!

 

T. Sara

Kommentit

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.fi

Ääks, me ollaan lähdössä ens tiistaina ekaa kertaa Pariisiin. Nää kuvat kyllä saa mut vielä enemmän innostuneeksi ja noh, malttamattomaksi! Ihanan näköistä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi mahtavaa! Ihanaa reissua! :)

maitokahvi
Päivän ajatus

Tosi upeita kuvia! Kylläpäs nousi Pariisi-kuume! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitti! :)

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Pariisi on kyllä niiiiiiin kaunis!! :) Olin itse vasta alle kk sitten ekaa kertaa, tosin vaan YHDEN yön reissulla... Pakko päästä takaisin. Ei ihan ehtinyt nähdä kaikkea. :')
Yksi negatiivinen puoli vaan jäi mieleen: Ruoka on älyttömän kallista! Joten jos satut löytämään kivoja, ei-niin-kalliita ruokapaikkoja niin teethän vinkkipostauksen?

Ps. Nauratti toi viiminen kuva. Näin omalla reissulla AIVAN samannäköisen neljän hengen porukan Eiffelin läheisyydessä kuvaamassa - paitsi tytöllä oli eri mekko. Onko ne edelleen kuvaamassa siellä?! haha :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Varmasti sama jengi :D Mä taisin nähdä noi seuraavanakin päivänä :D

Mä lupaan vinkkailla, hyviä mestoja on löytynyt :)

merenhelmi (Ei varmistettu) http://www.merenhelmi.com

Niin upeita kuvia!! Pakko päästä jossain vaiheessa Pariisiin! :) <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti Veera! :) Ihan ehdottomasti!

Kommentoi