PARIS BY NIGHT

Tickle Your Fancy

Viimeisenä iltana jo illalliselta kotiuduttuamme päätettiin vielä äidin kanssa hypätä metroon ja suunnata eiffelille. Teki kauheasti mieli käydä jo nukkumaan, mutta toisaalta ei oltu vielä kertaakaan nähty kaupunkia pimeänä.

Mitä ihmettä! Nähtävyydethän heräsivät vasta eloon pimeän laskeuduttua! Koko kaupunki tuntui niin paljon tunnelmallisemmalta kuin päivällä. Pariskuntia, perheitä ja lenkkeilijöitä siellä täällä ihastelemassa valaistua Eiffeliä. Päädyttiin kävelemään useampi tunti keskustan alueella ja istahdettiin vielä terassillekin. Onneksi lähdettiin :)

City of love they say and I totally understand it. Paris looks even better at night time.

 

T. Sara

Kommentit

sandyhh (Ei varmistettu)

Pariisi näyttää ihanalta. Itse olen suunnitellut, että menen sinne joku vkl. Kerrotko sitten jossain vaiheessa, mitkä paikat on ns. pakko tsekkaa :D
Mistä oot ostanut noin kauniin mekon. Oon kateellinen kun kattelen sun lomakuvia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä lupaan heittää jotain vinkkejä vielä! :) Suosittelen todella käväisemään!

Mekko on 2handia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tai siis minä en ole tämä nainen tässä kuvassa, jos hänen mekkoaan tarkoitat! :D Mutta mikäli tarkoitit sitä olkapäät paljastavaa mikä näkyy useammassa pariisikuvassa niin se on 2hand!

Zammm (Ei varmistettu)

Anna-Leena Härkönen on kirjoittanut jossain, että on käynyt Pariisissa 25 kertaa. Voiko ihminen käydä koskaan liikaa Pariisissa? Voiko naisella olla liikaa korkokenkiä? Voiko miehellä olla liikaa kauluspaitoja ja nahkatakkeja?

saratickle
Tickle Your Fancy

Vastaus kaikkeen: ei voi :D

Kommentoi