PARIS THROUGH MY LENS

Tickle Your Fancy

Sanotaan, että Pariisi kolahtaa kovimpaan tokalla tai kolmannella käynnillä. Mulle taisi käydä juuri näin. Ensimmäinen kertani Pariisissa oli viime kesänä. Kaupunkiloma perheen tyttöjen kesken oli ihana, ja kaupunki söpö, mutten ihan ymmärtänyt sitä pohjatonta pariisihehkutusta, joka ystäväpiirissäni kuhisee. Mittari näytti nuo neljä päivää +38c, ja kolmen viikon superhelleaallon takia kaikki oli kuivunut keltaiseksi, eikä missään juuri vihertänyt. Onnistuttiin vielä buukkaamaan loma itsenäisyyspäivälle, kun keskustan metroliikenne oli vuorokauden pysäytettynä, jengiä joka paikassa niin perhanasti ja pääkadut kiinni. Tämä nyt näkemäni keväinen Pariisi oli jotain todella erilaista tuohon viime kesään verrattuna. Liityn Pariisi-ylistäjiin N-Y-T NYT!! Tänne kaupunkiin aion tulla vielä moooonta kertaa!

 

 

xx Sara

Kommentit

EricaK
EricaK

Tiedätkö mulle kävi just noin! Ekalla kertaa jäi vähän vaisu fiilis. Tässäkö tämä nyt oli. Mutta sitten kun oli saanut ne pakolliset pariisijutut hoidettua, olivat seuraavat kerrat ihan miljoonasti parempia! Alkoipa taaaaas tehdä mieli Pariisiin, hups! ( ja ei, en ollut täällä passissa odottamassa seuraavaa postausta, kunhan olen muuten vaan nopea kommentoija :D )

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah kuulostaa tutulta! :) haha sä oot paras, ihana kun kommentoit! :)

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://www.keepongrowing-kk.blogspot.fi

Siis tosi ihania kuvia! Toivon pääseväni Pariisin joskus itsekin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Niiiin ihana! <3 <3

LauraKaa (Ei varmistettu)

Ihan niinku Adam Lambert tossa baari/ravintola-kuvassa :D. Pariisi näyttää ihanalta!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha no kappasta! :D On ihan kyllä näkönen!

Elisa Lepistö

AHHH PARIISI! Niin ihania kuvia <3 Siis pakko ehkä päästä kesällä taas pikku reissulle ja vintagekauppojen rohmuamiskierrokselle! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

NO ON!!! <3

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Upeita kuvia! Varsinkin nuo ensimmäiset!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä tää firma siis on jonka kustantamana olitte Pariisissa? Mitä tuotteita se tekee ja kenelle, ja miksi juuri te mainostatte niitä? Nää aina kiinnostais lukea itse bloggaajalta, joka siellä reissussa on.

Mä en tiedä oonko tän mielipiteen kanssa ihan yksin, mutta mua ei kyllä jaksa kiinnostaa nää matkapostaukset enää yhtään :( Ja ilmeisesti nytkin reissussa? Päivän asut ja arkeen liittyvät höpinät sulla on parhaimpia, näistä sulle maksetuista reissuista ei mulla tahdo jäädä itselleni lukijana oikein mitään käteen :/ Hyvää matkaa kuitenkin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on ollu sen verran haipakkaa tässä viime päivät, etten oo ehtinyt tähän paneutua. Linkkasin yrityksen ig:ssä, sieltä voi kaikki halukkaat käydä lukemassa lisää! :) 

Ah, mä taas itse RAKASTAN reissukuvia ja etenkin reissuilla valokuvaamista. Oon tällä hetkellä ihan hurjan mielenkiintosella bootcamp-reissulla, jossa on luvassa semmosia treenejä, että oksat pois. Veikkaan, että nää vois iskeä suhunkin :)

Nann (Ei varmistettu)

Heips!

Ei varsinaisesti liity tämän postauksen aiheeseen, mutta tuolla instan puolella vilahti jokin aika sitten Lancomen vihreitä uutuustuotteita... onkohan niistä tulossa postausta, arvostelua, kokemusta tms. joskus? :)

Blogi on muuten ihan huippu, ja sun tyyli on antanut uskallusta alkaa itsekin kokeileen vähän erilaisempia juttuja! Kiitos siis myös siitä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Mä en oo ehtinyt vielä testailemaan niitä! Katsotaan, jos sais kokemuksia rustailtua ylös :) Ihana kuulla, voi kiitos kun jaoit tämän fiiliksen! :) Ihanaa kevättä!

Kommentoi