PARTY DRESS SALE -50%

Tickle Your Fancy

*postaus sisältää mainoslinkkejä

 

En ole normaalisti mekkoihminen, mutta puin sellaisen lauantaina pitkästä aikaa (nude nro 12 <3) päälleni ja jopas oli kivaa vaihtelua niille jumpsuiteille ja nahkahousuille, joissa tyypillisesti lähden iltaa viettämään! 

Törmäsin äsken Nellyn sivuilla päivän tarjoukseen, jossa kaikki mekot irtoavat näin maanantain kunniaksi puoleen hintaan (!) ja ajattelin, että tämä tieto voisi kiinnostaa teitäkin! Postin lakkokin päättyi sopivasti tänään, eli nyt jos koskaan kannattaa tilata pikkujoulujen juhlamekko ja miksei vaikka uudenvuoden kolttukin varastoon :)

Valkkasin mekkojen joukosta 15 suosikkiani! Suurin osa alla olevista lähtee siis oikeasti parilla kympillä!! Olkaahan nopeita! :)

 

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here

 

7. here / 8. here / 9. here / 10. here / 11. here / 12. here

 

13. here / 14. here / 15. here

 

My favorite party dresses, all -50%!

 

xx Sara

Kommentit

henna¨maria (Ei varmistettu)

Tulee vähän ristiriitainen olo. Olen tulkinnut sut järkeväksi tyypiksi, joka esim. suosii luomuruokaa, liikuntaa ja arvostaa luontoa vaikka asuukin kaupungissa. Sellainen vastuullinen ja fiksu. Nyt yllytät ihmisiä materian kuluttamiseen ja siitä tulee vähän ikävä fiilis. Toki on ihan selvää että saat paljon vaatteita joita näkyy asupostauksissa, mutta jotenkin ne ovat eri juttu, niistä kun saa ideoita ihan oman kaapin sisällöllä toteutettavaksi kun taas tämän postauksen pointti on "ostakaa halpoja mekkoja".

Kommentoi