Paskat elokuvaelämykset top 7

Tickle Your Fancy

 

♥  Kun olet laittamassa vuokralevyä sisään DVD-soittimeesi ja levyn alta tipahtaa ruutupaperilappu, jossa edellinen vuokraaja on haukkunut leffan syvimpään maanrakoon, kaikkia mahdollisia ikäviä adjektiiveja apunaan käyttäen

♥  Kun leffan aloittaessasi tajuat, että ruutu on jaettu puoliksi, vasen puoli on kuvattu toisen ihmisen silmin ja oikea puoli toisen silmin (kuka muistaa tämän leffan?). Kerrassaan kamala idea!! Olin saada migreenin 10 minuutin jälkeen.

♥  Kun Asterix & Obelix -leffassa, vieressäni istuva isä lukee kaikki tekstitykset ääneen pojalleen.

♥  Kun tajuat, että elokuvan kannessa killuvat viisi kissankokoista tähteä eivät suinkaan ole tulleet arvostetulta lehdeltä, vaan sexgoremutants.comilta.

♥  Kun leffavuokraamon myyjä varmistelee kassalla: "ootteko ihan varmoja, että haluutte vuokrata tän?". Olisi pitänyt uskoa.

♥  Kun kesken VHS-elokuvan alkaa Simpsonien kesäuusinnat, jotka joku perheenjäsenistämme on mennyt äänittämään leffan päälle.

♥  Legendaarisin: Kun isoäitini on menossa elokuviin katsomaan Keikka Bahamalla, muttei muista kunnolla elokuvan nimeä. Hän ostaa lipun sanoin "hetkinen, se oli se bahama-elokuva". Lopputuloksena hänet ohjataan saliin, jossa alkaa hetken päästä Paha maa :D

 

Picture: Janita Autio

xx Sara

Kommentit

Apaa (Ei varmistettu)

Ahaha en kestä!!! Toi vika XD mikä tuuri et siel sattu menee noi kaks leffaa samaan aikaan

saratickle
Tickle Your Fancy

No älä! Eihän tollasta tapahdu! :D

kattungar
Kattungar

Voi isoäitiä!!! 

hanie (Ei varmistettu)

Kiitos, taas. Rakastan näitä sun listauksia, ihan huikeita! :D

EricaK
EricaK

Viisi tähteä ties kenen antamina ylipäätään. Ei, ei, ei.. Joskus erehdyttiin illan leffan jälkeen jäämään katsomaan Sexceteraa. Toiste en samaa virhettä tee :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Toi on kyllä erittäin hyvä pointti :D

hahah tuttu meininki, täällä myös muutaman kerran käynyt toi sexcetera-keissi

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan parhaita nämä sun listat :-D Lisää listoja!!!! Ihanaa syksyistä viikonloppua :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

:'D haha ai että, mä voin luvata kuule, listoja tulee aina olemaan!!!

Ihanaa ja aurinkoista syysviikonloppua sinnekin! :)

monjii

Oliko tossa puoliks jaetun ruudun elokuvassa pääosassa Helena Bonham Carter? Siis mulla oli aivan sama reaktio leffan alkaessa. Tästä on ihan sika kauan aikaa, mut muistin edelleen kuinka ärsyttävää se oli :D En tosin muista leffan nimeä, enkä mitään mitä siinä tapahtui, pelkästään se rasittava puoliksi jaettu ruutu on jäänyt mieleen.

Kommentoi