Pelastajahousut

Tickle Your Fancy

Näistä housuista on tullut vakiovarusteeni, etenkin silloin kun pukukoodina lukee "jotain siistimpää". Nilkkapituiset suorat housut, valkoinen toppi, bleiseri ja basic avokkaat ovat pelastaneet minut jo kahdesti "siistin asun kriisiltä". Nuo kriisit ovat yleensä niitä pahimpia, ja voitte vaan kuvitella kuinka usein niitä tällaiselle löysiin pukeutuvalle lenkkarifanille tuleekaan... :D Koko housujen paras juttu on kuitenkin se, että ne toimivat korkojen lisäksi varsin mainiosti astetta rentummassakin lookissa. Itseasiassa korkoja huomattavasti paremmin slip-onien ja tennareiden kanssa, jos minulta kysytään!

coat Monki* / shirt Monki* / pants Lindex* / slip-ons Vans* / sunnies Ray Ban / hat Gina Tricot (*=gifted)

Gotta say that these pants have saved me for several times now. Especially when the dress code says "formal" and I feel like I have absolutely nothing to wear. These pants, white top, blazer and basic heels - pure perfection. Classic and oh-so stylish!

 

T. Sara

Kommentit

tiia
Harjoitukset

Ai vitsit, juuri jotain tuollaista tarvitsen omaankin kaappiini! Tällä hetkellä sieltä löytyy vain kolmet housut - kahdet kivat, ja yhdet sellaiset, jotka omistan edelleen siksi, että en ole vielä saanut aikaiseksi hankkia paremmin istuvia tilalle - mutta neljännet, juuri ne siistimmät, on olleet ostoslistalla jo hetken. Ne voisi olla nämä! Kiitti inspiraatiosta :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti siistimmät! Näistä on moneksi :)

EmiliaStr (Ei varmistettu)

http://www.systerp.com/memory-necklace,-green-aenturine

Tää ois söpö mekon kanssa kesällä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Linkkaa tämä tuohon korupostaukseen niin osaan ottaa mukaan arvontaan! :)

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Ihana lookki! Ja sukkavihaajana rakastan sitä et olet luopunut jo sukista <3 Sukaton kausi alkakoon!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi