Pelkkää hyvää

Tickle Your Fancy

 

Voi pojat, että voikin auringonvalo pakkassäällä pistää pienen ihmisen hymyilemään. Ja tuntuu, että aihetta hymyilyyn on ollut viime päivinä muutenkin jotenkin erityisen paljon. 

Söin eilen elämäni parasta suklaakakkua. Laventelisuklaakakkua. Kyllä. Se maistui niin käsittämättömän hyvältä, että ihan sattui. Koin siinä viimeisiä paloja lusikoidessa valaistumisen ja tajusin miltä Mirandasta on täytynyt tuntua, kun hän on päätynyt syömään suklaakakkua roskiksesta. Minä söisin tätä suklaakakkua roskiksesta. Söisin varmasti sen fairy-osuuden jälkeenkin...

Toinen hymyilyn aihe on vintage Levikseni. Lontoon tuliainen, joihin en ole mahtunut kolmeen vuoteen (ei kuvassa). En ole varma mahduinko edes ostohetkellä, mutta pöksyt olivat vaan niin supercoolit, että vastoin kaikkia naistenlehtien suosituksia, menin ja ostin ne. En ole laihduttanut, en liikkunut mitenkään erityisemmin tai elänyt sitä terveellisintä arkeani. Lähinnä lapioinut laventelikakkua... Mutta se näköjään tepsi, koska nyt ne ovat jalassani. Tiukahkot, istuvat, ja jalassa. Ah, nämä on  i h a n a t. Katsotaan josko saisin asuni kuvattua ja esiteltyä farkut teille muuallakin kuin Snapchatissani!

Ja kirjavinkit! Voihan tsiisus kuinka mielenkiintoisia kirjoja olette minulle vinkkailleet. Vähemmästäkin hymyilyttää. En kestä teitä, KIITOS <3 Olen kirjottanut näitä puhelimeni muistioon ja marssin tuota pikaa Vallilan kirjastoon sormet ristissä, että mahdollisimman moni löytyisi. Joulukuu on lukukuu :) En malta odottaa, että pääsen ensimmäisen kimppuun!

Ja mitäs muuta kahteen vuorokauteen on mahtunut. Ainakin käsihoito, Gilmoren tytöt, illallinen ystävien/kollegoiden kera x 2, hotellilakanat, hotelliaamiainen (!!) ja minireissun buukkaus parin viikon päähän Kaisan kanssa. Ei hullumpaa arkea sanon minä!

 

Pictures: Ella Elers

 

coat H&M (old season)

knit Samsoe & Samsoe

jeans Gina Tricot

shoes Kookenkä

beanie Samsoe & Samsoe

bag Zalandohere*

 

 

// Life is pretty awesome, huh? I really think it is. I've been walking around with a big smile on my face during the past few days (or weeks). Right now things are just going great and I'm trying to enjoy the ride as much as I can :) Happy December guys, let's make this month the best month ever! 

 

xx Sara

Kommentoi