Peplum, joka ei sopinut minulle

Tickle Your Fancy

Mulla on tapana käyttää sellasia vaatteita joista tykkään, ei välttämättä sellaisia, jotka sopivat parhaiten mulle ja kropalleni. Jos menisin pukeutumisneuvojalle, hän varmaan nauraisi mut pihalle. Käskisi korostamaan enemmän vyötäröä, käyttämään tiukkoja housuja ja ostamaan istuvampia vaatteita. Oman kropan plussat ja miinukset on hyvä tunnistaa, mutta mitä iloa on siinä, että aina pitäisi käyttää saman mallisia vaatteita ja niitä "sinun" värejäsi?

Välillä istuvissa, välillä löysissä. Välillä mustaa ja välillä väriä, riippuu päivästä. Kaikkea on hyvä kokeilla vaikkei välttämättä nappaisikaan, mutta etukäteen tuomitseminen  on mielestäni väärin. Toki on poikkeuksia, mutta mun mielestä nää on yhdistely-, meikki- ja kampauskysymyksiä. Pääasia, että kokonaisuus on oman näköinen. Oon monta kertaa kuullut kun joku toteaa, että tykkäisi tosi paljon jostain paidasta/boyfriend farkuista jne, mutta vaate ei malliltaan sovi hänelle. Mun mielestä tässä tilanteessa asenteen päivitys  ja pistetään sopimaan!

Ei nyt äkkiseltään tule mieleen yhtäkään vaatetta, josta tykkäisin paljon, mutten voisi käyttää sitä siitä syystä, ettei se sovi vartalolleni. Yhtäkään paitsi yksi, ja se on peplum. Paita, jonka helma loppuu juuri vartaloni leveimpään kohtaan, ei näytä kovinkaan hyvältä. Omistan leveän lantion, joka ei kaipaa enää yhtään korostusta. Näin mä olen aina ajatellut ja tavallaan ajattelen edelleen, mutta nyt mua ei vaan kiinnosta. Sopi tai ei, tykkään paidasta silti ja se on musta tärkeintä. Puetaan vaikka huomenna sitten jotain "sopivampaa".

Tää ehkä vaatisi alaosaksi tiukat housut tai istuvan hameen (or what ever), mutta pistin löysät housut. Nyt asu on minun näköinen :)

peplum toppi Gina Tricot*, housut Forever 21, takki Lindex, kengät Din Sko

Kävin toissapäivänä huoltamassa ripset ThorBeautyn Lindalla :) Aikaisempia kokemuksiani on luettavissa mm. täällä sekä täällä

T.Sara

Kommentit

memmi (Ei varmistettu)

Kelasin aika samaa, että peplum on ihan viimenen asia joka näyttäs järkevältä mun päällä, koska satun olemaan vartaloltani juurikin tätä alas päin levenevää mallia. Kerran sitten erehdyin kokeilemaan päälleni erästä yksilöä, ja se oli rakkautta se! Sopi taikka ei :D Aina ei vaan oikeesti jaksa miettii liian tarkkaan, ei oo niin vakavaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama vartalomalli joo täälläkin! Oot ihan oikeessa, varmaan jaksan miettiä joka kerta mikä istuu mistäkin ja kuinka hyvin. Pääasia, että tunnen oloni mukavaksi, omaksi, tykkään vaatteista ja kokonaisuudesta. Kuolisin tylsyyteen jos mun pitäisi aina pitää samoja kamoja. Mielummin epäonnistun joka toinen päivä. Ei todellakaan oo vakavaa!

A (Ei varmistettu)

Jes, samaa mieltä!! Mulla on ehkä oudon kroppa mittasuhteiltaan, varsi on lyhyt, vyötärö kapea, mutta lantio leveä. Silti menee maximekot ja löystäkin vaatteet, koska mä tykkään niistä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

oikea asenne! Ja uskallan väittää, että kukaan muu ei nää asiaa samalla tavalla, vaan ihailee sun upeaa maksimekkoa tai sitä, että sulla on jotain erilaista päällä! :)

Essi (Ei varmistettu)

Voi nainen, mitä ihanaa sä selität siellä! Yllättävän hassua kuulla että jopa sä oot miettinyt tuollaisia asioita ("korostaaks tää nyt liikaa mun lantiota..."), mutta loistavaa että omaat niin pysäyttävän hienon asenteen! Ehkä mäkin nyt rohkeudun ostamaan ne himoitsemani mustat(teko)nahkahousut, jotka on mallista riippumatta jääneet aina kauppaan kun "ei nää oikein imartele mun pohkeita"... Asennevamma, joka tulee korjautumaan ;) Ja muuten - tuo paita on jää-tä-vän hieno, ja todennäköisesti juurikin siksi että (usko tai älä) se sopii sulle hyvin!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kyllä mä näitä samoja juttuja mietin :) Nahkahousut pitää jokaisella olla, varmasti näyttävät tyrmääviltä ;) Kiitos piristävästä kommentista! <3

Suvppa (Ei varmistettu) http://tavallinenruokablogi.blogspot.fi/

Just tässä joku päivä juttelin kaverini kanssa siitä, kuinka mäkään en "saisi" käyttää maksihameita/-mekkoja enkä korkeavyötäröisiä vaatteita, koska oon niin lyhyt, ja totesin sitten siinä yhteydessä, että mulle on AIVAN SAMA, koska lyhyeltä mä näytän vaikka pukisin mitä päälleni! Kuka on sitäpaitsi sanonut, että lyhyys ois mulle jokin ongelma? Pöhköjen puheita tommoset!

Mahtava asenne ja rohkaiseva postaus, oot super. :-) Ja toi asu on ihan täys kymppi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sulla myös just oikea asenne siellä! :) Kukaan ei kiinnitä tommoseen huomiota, oikeesti! Kiitos sulle <3

emmainkeri (Ei varmistettu)

Tarkennapa Sara vielä kertaalleen, että mistä kohtaa sun lantio on leveä? Ja eikös peplumin idea vähänniinkun oo leventää sitä lantiota? :D Kyllä muuten sopii noiden housujen kanssa, mun mielestä on ihan kauheeta kun pelumia näkee joka toisella teini-ikäisellä ainakin täällä päin ja kaikki yhdistää sen aina samalla tavalla. Sillonkin kun viimeks käytit peplumia (et muistaakseni ainakaan oo tässä välissä käyttänyt, tää on siis se lindexin) ja yhdistit siihen ne mustavalko-printtiset löysät housut jotka mullakin on, asu oli ihan super! Mun mielestä peplum näyttää tyylikkäämmältä nimenomaan vähän yllättävämmän alaosan kanssa, ja sä oot todistanut tän jo parikin kertaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

woo mä en ees muista tommosta asua itelläni! Mutta voipi olla :D Nimenomaan on tarkotus leventää lantiota, enkä mä tarvisi sitä kyllä yhtään leveämmäksi, ainakaan omasta mielestäni! Nää on varmaan tämmösiä päänsisällä olevia juttuja taas :)

Hanne (Ei varmistettu)

Ööö missä se leveä kohta on?

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, tossahan se! Vartalon malli on semmonen alaspäin levenevä

Veera (Ei varmistettu)

Jes, peukkua tollaselle pukeutumisasenteelle! Ihan mahtavaa ;)
Ja niin, hyvältä toi peplum sulla näyttää, superkiva asu :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitos sulle, kiva jos tykkäät! :)

J0h4nn4 (Ei varmistettu)

Siis mulla on NIIN sama ongelma peplum-juttujen kanssa! Just tätä ennen bongasin yhdestä nettikaupasta superkivan topin, mutta siihenhän se sitten kaatui, että kyseisessä topissa on peplum-helma... :D Aika maltillinen tosin, mutta silti! Mä olen lyhyt ja hoikka, mutta lantio on muuhun kroppaan nähden aika leveä. Sen takia käytän vain vaatteita, jotka eivät korosta lantiotani mitenkään... Sulle kyllä sopii toi tosi hyvin enkä mä ainakaan ole koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, että sulla olis muka jotenkin leveä lantio!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nää on varmaan just näitä mitä itse huomaa, mutta muut ei :) Ei välttämättä sikaleveä, mutta suhteessa muuhun! Ja ihan sama fiilis peplumeita kohtaan. Mut mun mielestä ostat sen paidan ja käytät sitä niinku voittaja, jos tää toimii mullakin niin ihan varmasti sopii sullekin :)

DOM (Ei varmistettu)

No ei sinulla kyllä mitään leveää lantiota ole. Piste. Peba on melko persfetto juppauksen jäljiltä, semmoinen taakse kurottava ja lihaksikas. Kyllä siinä voi peplumeita liehutella lisäviehkeydeksi, jos näin miesvinkkeliä ajatellaan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Semmosta!

veera (Ei varmistettu)

Et näytä leveältä:)

saratickle
Tickle Your Fancy

No en mä ihan sitä tarkoittanutkaan :) Leveähkö lantio on ihan naisellinen merkki, ja pidän siitä kyllä, tosin peplum ei lantiota välttämättä imartele.

Sooffia (Ei varmistettu)

Ihan pakko kysyy et mitkä rintsikat sulla oli tuolla alla? Omistan itse nimittäi lähes samanlaisen peplumin ja häiritsee iha sikana jos rintsikan olkaimet näkyy tosta läpinäkyvästä kankaasta läpi :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä käytän paljon Wonderbrata, ihan parhaat olkaimettomat, pysyvät sikahyvin! :)

Kommentoi