Perhanan kirppis

Tickle Your Fancy

Mä kiroan kirppisvalmisteluja joka kerta, miten se onkin niin uuvuttavaa. Suoraan sanottuna mikään ei oo ärsyttävämpää kun se, että on vaan pakko katsoa kaikki laatikot ja kaapit läpi ja kohdata myös ne häkkivaraston 14 kummittelevaa jätesäkkiä, joiden sisällöstä ei mitään hajua. Tosin tätäkin ärsyttävämpää on penkoa sisällä häkkivarastossa, kun kahden minuutin välein varaston valo sammuu, jos käytävällä ei kävele kukaan :D Kuuden tunnin jälkeen kamat on kasassa, tarkalleen kahdeksan jätesäkillistä on kasassa. Edessä on se varsinainen urheilusuoritus: roudaus.

Syy siihen miksi kirppisjärjestelyt ovat ärsyttäneet on se tavaran paljous. Kamaa on kerääntynyt monelta vuodelta niin tavattoman paljon. Mun blogikirppismyyjän maine on vakio, oon aina se jolla on eniten kamaa ja pöytä jäätävimmässä kuosissa. Tulevaisuudessa ei toivottavasti enää ole tätä ongelmaa, nimittäin myin eilen vaatteita ja kenkiä enemmän kuin ikinä!! Eli ehkä ensi kirppikselle mä tulen parin ikeakassin kanssa ja järjestelen tuotteet nätisti esille :D Kuulostaa siis todella oudolta!

Kuten monessa muussakin myös tässä operaatiossa kiitos seisoo lopussa. Ihana fiilis: vihdoin TILAA, 70% tyhjempi varasto ja taskurahaaa parin viikon päästä starttaavaan Barcelonan reissuun! Tuhannet kiitokset teille kaikille shoppailijoille. Toivottavasti löytyi kivoja juttuja :)

takki Cubus* / paita Lindex / housut Gina Tricot* / aurinkolasit Zara / kengät Nike / reppu Vans* (*=saatu blogin kautta)

T.Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Voi kumpa itekkin saisi joskus aikaseks käydä tavarat läpi ja vielä viedä ne myytäväksi just esim. kirppikselle! Mut kun on laiska ja aikaansaamaton, ei niin ei :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän täysin mitä tarkoitat :D Mutta oikeesti, oli se sen arvoista! AH!

Tia (Ei varmistettu)

Harmittaa vähän, kun en päässy paikalle. Tuun sit seuraavalla kerralla, ku tuut parin ikeakassin kanssa.
;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes mahtavaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

huom jes mahtavaa, että tuut enskerralla :D

Tiina Virtanen (Ei varmistettu) http://tiinarakkus.wordpress.com

Hauska tulla omasi kaltainen blogi

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Ja kiitos Goolge translate

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihana asu, pitää käydä metsästämässä toi paita itelleki ja tehdä röyhkee kopio tästä asusta sitten. :D oon nyt pari kertaa käyttäny noita samoja Niken kenkiä töissä ja vaikka kuinka mietin, et sopiiks lenkkarit mun tyyliin, niin voi kyllä! Jos ei muuten, nin ainaki mukavuutensa puolesta sitten :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei käy! Mä löysin tän alerekistä vitosella :) HAhaaa samaa mäkin aikoinaan mietin, mutta jalkaan vaan!

Hanna (Ei varmistettu)

Oon lukenut sun blogia jo monta vuotta, mutta en silti oo vaivautunut kommentoimaan kun ehkä pari kertaa..ärsyttävä myöntää, että tälläkin kertaa kommentoin negatiivisesta asiasta.. Lähdin eilen ihan extemporee kurkkailemaan sinne kirppikselle, mutta petyin aika pahasti! Olis ollu mukava rauhassa kierrellä ja katella, mutta teiät oli ahdettu pieneen nurkkaan ja jo klo 12.05 oli monen metrin mittainen jono. Ei tehny mieli jäädä jonottamaan :( olis kiva jos se järjestettäis vähän järkevämmin ensi kerralla :)
Loppuun pakko sanoa, että oot ihan mun lemppari bloggaaja! Sulta saa ihan mahtavaa inspiraatiota treenaamiseen ja pukeutumiseen. Lisäksi toi sun elämänasenne on ihailtava! :) vaikutat ihan loistavalta tyypiltä!

saratickle
Tickle Your Fancy

HArmi että kokemuksesi jäi negatiiviseksi. Blogikirppikset ovat supersuosittuja ja jono oli jo pitkä kun itse rtaahauduin tuntia ennen paikalle. Tää oli tiedossa jo etukäteen ja näin 8 jätesäkin kanssa paikalle saapuneena, musta on vaan mahtavaa, että ostajia löytyy. Itse myyjänä koen, että haluan nähdä rekit ja pöydät, jos tila olisi tosi avoin, en pystyisi vahtimaan kamojani lainkaan. Tilan on pakko olla suljettu, jotta järjestäjänvalvoja pystyy hallitsemaan sisällä olijoita. Sisällä saa olla vaan tietty määrä ihmisiä. Avoin tila ei siis oikein ole mahdollinen, ja missä olisi esim kulkenut jono? Mä olin tapahtumaan ja järjestelyihin itse tosi tyytyväinen! Ymmärrän, että ostajana tää jonottaminen ja tungos on harmillista, mutta let's face it, blogikirppikset ovat suosittuja!

Sara (Ei varmistettu)

Ihanaa että jaksoit nähdä vaivaa tän kirppistelyn eteen,sulla oli älyttömän kivoja juttuja ja muutama lähti minunkin matkaan<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtavaa, kiva kuulla ,kiitos :)<3

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://ijustwannashop.blogspot.com

Ihanaa kun jaksoit käydä varastojas läpi ja ilmestyit kirppikselle. Puolen tunnin jonoitus oli ihanan hatun ja erään paidan arvoista! Vaikka niitä tavaroita saikin kaivaa sun vaatekasasta :)

xoxo,Anna

ijustwannashop.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

jes jes jes, mukava kuulla! Kiva kun kävit :)

Mirka/Kasvukipuja (Ei varmistettu) http://mkasvukipuja.blogspot.fi

Mä olen itse tosi huono kirppistelijä, niin myynnin kuin ostamisen suhteen.
Nyt pitäisi ryhdistäytyä ja alkaa oikeasti tekemään asialle jotain, vaatekaapin
ovi ei kohta mahdu kiinni ja silti mä aina valitan kun ei ole mitään puettavaa!

http://mkasvukipuja.blogspot.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Ens blogikirppikselle Mirka tuut messiin! :) Vanhat kiertoon ja pari uutta tilalle!

nata (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/white-trash-disease

Eiku MÄ oon se kellä on aina eniten kamaa! :D tosin ei sotkua, sillä jopa jätesäkeissä mun kaikki kamat on aina viikattu. Täl kertaa oli 7 ikean kassia ja 2 jätesäkkiä kledjuja. Ja joooo tilaa!!! Ihanaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha siis eikä kuin lähellä oli etten kirjottanu tohon sulkuihin että (paitsi natalla on kuulemma vielä enemmän) :D Ei vaan olla koskaan päädytty samaan vuoroon! Ha, ja nimenomaan, tää on juurikin se ero. Mun kamat löytyy kurtussa ja rutussa ja pölyisinä todennäkösesti

arja (Ei varmistettu)

Hei nyt on pakko kommentoida! Oon lukenu sun blogia usean vuoden ajan, ja se on kyllä ollu selkeesti mun lemppariblogi jo pitkään. Tästä blogista on saanu kuvan, että oot tosi mukava ihminen, ja se fiilis vahvistui kun sut näki tuolla kirppiksellä! Ja lähtihän sieltä sun pöydästä jotain mukaankin :)

Kommentoi