PERSONAL TRAINER

Tickle Your Fancy

PSST. Nyt kun tähän äänestyksen makuun ollaan päästy (heh heh), niin muistuttelen, että vielä tänään sunnuntaina teillä on mahdollisuus äänestää suosikkiblogeja Indiedaysin Blog Awardseissa! Meikäläinen on ehdolla vuoden Edelläkävijänä (!!) Äänestämään pääset TÄÄLLÄ!

Eräänä astetta tylsempänä, orastavalla päänsäryllä varusteltuna tiistai-iltana päätin tehdä jotain odottamatonta. Kasasin perheenjäsenelleni kesään asti kestävän treeniohjelman. Parille kuukaudelle on ripoteltu nyt neljää erilaista salitreeniä ja niiden lisäksi juoksulenkkejä. Treenin tylsyydestä ei siis ainakaan pitäisi jää kiinni.

"Natsiasenne" on osa rooliani. Ja koska ei asuta samassa taloudessa ja nähdäänkin melko harvoin, olen keksinyt omat keinoni pitää edellä mainittua asennetta yllä. Jokainen treeni pitää kuitata tehdyksi meille molemmille näkyvään, reaaliajassa päivittyvään taulukkoon. Treenin lisäksi jokaiselle viikolle kuuluu x-määrä vaihtuvia mehu-/smoothie- ja arkiruokareseptejä, jotka pitää viikottain myös valmistaa. Mikäli treenien tai ruokavalion kuittauksia ei näy, huutelen perään :D Valehtelisin jos väittäisin, etten nauttisi tästä tilanteesta!

Ei mitään totaalikieltäytymisiä herkuista, mutta monipuolisen treenin ja terveellisen ruokavalion vahvistamista. Katsotaan kahden kuukauden päästä näkyykö muutoksia kropassa/fyysisessä kunnossa! :)

Käytiin tässä joku aika sitten kunkin neljän treeniohjelman liikkeet yhdessä läpi. Hyvä meininki!

shoes & clothes Nike (gifted)

One of my family members wanted to have some extra boost for his training so I wanted to helped and came up with this idea of three moths training program. Four different training programmes for gym + running. So boring won't be the word to describe this challenge :D Can't wait to see the progress!

 

 

T. Sara

Kommentit

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Oot siä kyl tikis! Wautsi! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha kiitti Milka! 

ssonja (Ei varmistettu)

Ihana Sara, oot niin upea!! Oispa mielenkiintosta saada itekin joskus joku treeni-/ruokaohjelma, jos ois ylimäärästä rahaa niin todellakin hankkisin. Jostain pitäis saada lisää motivaatiota tähän kuntoiluun ja etenkin tohon ruokavalion muuttamiseen. Onko sulla mitään vinkkejä? Ja ps. tykkään, kun sun blogi on niin monipuolinen ja tälläsilläkin postauksilla teet siitä niin persoonallisen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovasti! :) Mä varmasti tuun jakamaan jotain näistä blogissakin :) lueppas kuule tämä postaus, 10 killeri motivaatiovinkkiäni http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/10-x-oma-motivaatiovinkkini :)

Nata - White Trash Disease

eiks sun pitäny olla siellä kulttuuritalon fitnesslavoilla tänä viikonloppuna senkin habamuija! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:DD nonniiiin, nyt oli huono!!

oonaana (Ei varmistettu)

Olisi ihana jos voisit jakaa pieniä palasia ja vinkkejä ohjelmista tänne bloginkin puolelle!:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihan ehdottomasti tulen tekemään sen :)

Tosi hienoo!! Ja kyllä sitä "natsiasennettakin" välillä tarvitaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

sitä niin tarvitaan!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot niin hyvässä kunnossa! Mielettömät kädet :)

saratickle
Tickle Your Fancy

iso kiitos! Hassuahan tässä on se, että viime aikoina liikuntani on lähinnä keskittynyt tonne alaraajoihin. Olen käytännössä juossut koko kevään!

Kommentoi