A PIECE OF NATURE

Tickle Your Fancy

dress Gina Tricot

 

Mökillä vietetyn viikonlopun jälkeen tulee aina fiilis, että samanlaisia reissuja pitäisi tehdä useamminkin. Rakastan luontoa ja tiedostan sen, kuinka henkinen minäni voisi selvästi paremmin, jos liikkuisi siellä nykyistä enemmän. Asia, mikä vaan ei omalla kohdallani meinaa mennä jakeluun on se, ettei luontoon lähteminen vaadi mökkiviikonloppua. Ei edes vapaapäivää, tai kaupungin vaihtoa. Metsää ja symppiksiä luontokohteita on Hesingissäkin vaikka millä mitalla.

Tehtiin yhtenä iltapäivänä retki Haagassa sijaitsevaan Alppiruusupuistoon. Puisto sijaitsee siis aivan Haagan juna-aseman vieressä ja sinne pääsee keskustasta vartissa. Ruusut eivät siellä tähän aikaan vuodesta kukkineet, mutta luonto sen sijaan oli elossa. Aivan kun oltaisiin saavuttu keskelle satumetsää. Pitkospuureitti kiemurteli tiheän puiston läpi ja uteliaita lintuja ja oravia vilisi ympärillä. Näihin maisemiin olisi ihana tulla joku päivä lenkkeilemään!

Oravat pyörivät kameran taustalla ja tulivat välillä kämmenellekin nuuskimaan. Ihan hullua, en ole koskaan kokenut moista! Jäi harmittamaan, ettei meillä ollut heille tarjota mitään. Seuraavalla visiitillä otetaan ehdottomasti siemeniä messiin :)

 

Pictures: Svante Gullichsen

xx Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Vauuuuu, ihana meininki!

Hei sara pakko sanoa, sun blogi on aivan sairaan hyvä! Siis ihan tosissaan Suomen parhaimmistoa musta. Rakastan etenkin sun tekstejä, enkä tajua miten joka postaukseen saat jotain kiinnostavaa suurta tai pientä kerrottavaa. Jotenki huokuu semmonen intohimo vähän kaikkeen, niin että oot kyllä oikeella alalla:D hyvää syksyä<3

saratickle
Tickle Your Fancy

okei et uskokkaan kuinka oikeaan rakoon nämä kauniit sanasi ajoitit!! <3 Tuli siis ihan hurjan hyvä mieli. Eikä, niin ihana!

Miljoona halia!

Hennav (Ei varmistettu)

Öö mitä nää kuvat on? Taas jotain hienoimpia ikinä &lt;3 Sun blogissa oli kyse mistä kuvista tahansa niin ne on aina onnistuneita!! Osaat kans muokata niin mageesti aina. Huhhuh!!

saratickle
Tickle Your Fancy

äääääk!! Kiitos kiitos kiiiiitos <3 <3

Ninaaa (Ei varmistettu)

Asuin ennen aika lähellä tota puistoa ja erehdyin menemään sinne heinäkuussa koiran kanssa lenkille kun kukat oli täydessä kukassaan, se oli täynnä japanilaisia turisteja :D Mutta kaunis paikka.

saratickle
Tickle Your Fancy

aaaah! Voin kuvitella japanilaiset kestohymyissään kuvaamassa! Awwws! :D 

Miia M (Ei varmistettu) http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

Aivan järjettömän hienot kuvat! Katsoin ensin että oot taas jossain eksoottisessa maassa matkalla kun näin nämä :'D yhdyn täysin edellisiin kommentteihin, susta huokuva intohimo ja elämänmyönteisyys on niin inspiroivaa, oot ehdottomasti yksi mun suosikkibloggaajista ikinä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en kestä teitä!! Aivan liian ihania kommentteja! <3 Kiitos ihan hurjasti näistä sanoista, et uskokkaan kuinka tärkeitä ne mulle ovat <3

Ihanaa uutta viikkoa :)

Ena (Ei varmistettu)

Siis voi apua! :D mä luin tän postauksen läpi ja vasta tän kommentin kohdalla tajusin, että ei helkkari eikö noi kuvat ookaan throwback sun Australian reissulta.. :DD hahaha

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah! Ei kuule ihan Haagassa vaan! :D

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Ihania kuvia!! En edes tajunnut että nää kuvat on tosiaan alppiruusupuistosta, vaikka itse kävin siellä viikko sitten! Oliks se vieläkin ihan keltasena niistä mistä lie "banaaneista"? Mun sisko tosiaan kutsu niitä banaanipuiksi, kun oli niin hassun näkösiä. Suosittelen chekkaamaan ton paikan myös kesällä, kun kukkaloisto on parhaimmillaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe sieltäpä juurikin! Mun on pakko pakko päästä tänne kesällä! :) <3

Susanna P
Susanna Plane

No siis huhhuh!! Pakko oli oikein tulla kommentoimaan, koska pelkkä tykkääminen ei tällä kertaa riittänyt :D Aivan mielettömiä nää kuvat!! <3___<3

saratickle
Tickle Your Fancy

IHANA! :D Ai vitsi, mä niin tiedän sen tunteen kun pelkkä tykkääminen ei riitä. Ja olen enemmän kuin otettu siitä, että se tuli sulle just nyt, heh <3 Iso kiitos! Ja kiitos Svantelle, hän on aika hullun taitava!

Eltsiii (Ei varmistettu)

Ihan älyttömän upeita kuvia:)

Kommentoi