Pikkujoulut - getting ready

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Veet

 

Vuoden juhlavin kausi on käynnissä! On aika punaisten huulien, glitter-mekkojen ja vaivattomasti viimeisteltyjen kulmien!

Ehdinkin teille jo täällä kertoa ensikokemuksiani Veetin Beauty Stylerista, paristokäyttöisestä ihokarvojenpoistoon tarkoitetusta monikäyttötrimmeristä. Tuote tosiaan soveltuu kaikkialle vartalossa, mutta se on kehitetty erityisesti kehon herkkien osien, kuten kasvojen, bikinialueen ja kainaloiden hellävaraiseen ajeluun ja tarkkaan muotoiluun.

Tutun valkoisen rinnalle ilmestyi vastikään uusi herkullinen pinkki versio!

 

 

Beauty Styler on ollut mulla aktiivisessa käytössä nyt kesästä asti ja ompa sitä ehtinyt käyttämään poikaystävänikin. Häneltä kun hajosi syksyllä parranajokone, ehdotin, että ottaa tämän pinkin tilalle muutamaksi päiväksi ennen kun saa uuden ostettua. Noh, uuden ostamiseen menikin kuukauden päivät. Beauty Styler siis selvästi toimi tässäkin tarkoituksessa! :D

Vaikka laite on toiminut näppäränä apuvälineenä kotona ihan tavallisessa arjessa, on se ehdoton ykkönen reissuilla. Beauty Styler vaihtopäineen on kulkenut mukana syksyn kaikilla reissuillani, jolloin kotiin on voinut huoletta jättää höylät, pinsetit ja sheivaamiseen tarkoitetut vaahdot!

 

 

Ensimmäiset pikkujouluni häämöttävät vihdoin ensi viikonloppuna (jihu!)! Tosin olen päässyt juhlatunnelmaan mukaan seuraamaan muiden kemuja somen välityksellä Balilta käsin. Välillä on ollut niin timanttista settiä, että samaa IG-Storya on pitänyt katsoa monta kertaa putkeen :D 

R-a-k-a-s-t-a-n loppuvuoden juhlahumua. Jouluvalot, överiglitterit, punaviiniglögit ja aamuun asti venähtäneet illat hyvässä porukassa vaan kuuluvat tähän kaamoskauteen. En malta odottaa, että pääsen kokoontumaan ystävien kanssa saman katon alle ja saan pukea ylleni jotain kimaltavaa!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Psst. Löydät Beauty Stylerin omaan meikkipussiin tai vaikkapa pukinkonttiin Sokoksen verkkokaupasta.

 

 

xx Sara

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mistä on tuo ihana mekko?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on Ginan uutta juhlamallistoa! :)

DOM (Ei varmistettu)

Ja mistä on tuo ihanainen mekontäyte? Lentopallot!

Ulvon kuutamoon...

Emppuuu (Ei varmistettu)

Hei mulla ois muutama kysymys canggusta. Mihin päin olisi parasta majoittua enemmän rannan läheisyyteen vai keskustaan? Onko siellä joku iso katu minkä varrella on ostettavaa? Löytyykö sieltä jotain hakpoja markkinoita niinkun thaimaasta? Mites taksien kanssa, saako taksin helposti takaisin lentokentälle?

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Riippuu tooosi paljon mitä haluat Canggussa tehdä ja vuokraatko skootterin :) Kyseessä on kuitnekin tosi pieni paikka, eli mun mielestä ei niinkään väliä missä päin majoittuu. Canggu koostuu oikeastaan yhdestä "pääkadusta", joka ei siis ole mikään iso katu, mutta sen varrella on paljon putiikkeja ja rafloja. Tuon pääkadun varteen on ilmestynyt sellainen pieni markkinakojukeskittymä, mutta jos haluaa kunnolla kojushoppailemaan, suosittelen Kutalla vierailua.

Takseja on tosi hyvin tarjolla!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja se piti vielä sanoa, että käyppä tsekkaamassa tämä postaus Canggu vinkeistä:

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/bali-canggu-vinkit-matkalle

 

Ja vielä uudempi päivitetty raflavinkkipostaus:

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/balin-parhaat-ravintolat-ja-kahvilat-2017-canggu-seminyak

Emppuuuu (Ei varmistettu)

Okei kiitos vastauksista. Mietin vaan tuota taksihommaa ku yhessä blogissa luki miten canggussa on taksimafia eikä sieltä oikeen saa normaalia taksia. Alueella taksi voi heittää mutta ei ottaa kyytiin..

Henna2 (Ei varmistettu)

Hei!
Voiko tätä kuljettaa käsimatkatavaroissa? Olen lähdössä useamman kuukauden matkalle pelkillä käsimatkatavaroilla ja reissussa on useampia siirtymisiä koneella, joten ei raaskisi ostaa höylää joka kohteessa erikseen mutta toisaalta pientä siistimistä kaipaisi jo tuossa ajassa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi! Kyllä voi, tai en ainakaan näe mitään syytä miksei voisi! Meikäläisellä menny käsimatkatavaroissa monet kerrat :) 

Annnnn (Ei varmistettu)

Moi! Ostin tuon kyseisen beauty stylerin pari viikkoa sitten ja täytyy sanoa, että olen tosi pettynyt siihen. En tiedä enkö osannut käyttää sitä mutten vaan saanut sillä säärikarvoja ajeltua, karvoista jäi ikävän pitkä sänki kun en vaan saanut niitä mitenkään pois (lisäksi olin markoilla ja jättänyt sheiverin kotiin) ':D Hyvä jos muilla toimii, mutta itse en vaan monen käytön jälkeen saanut sitä toimimaan kunnolla (jos ei nyt tarkoitus ole sänkeä jättää;p).

Kommentoi