Pikkusen nolotti - viikon top 6

Tickle Your Fancy

 

Myyjän kommentti kun lauantaiaamuna menin omasta mielestäni vieläpä semi freesinä Tukholman 7/11:stä ostamaan hammasharjaa: "pitäisköhän sun ottaa myös kahvi?"

Kun tajusin, että Hanko sushi tulee siis tietenkin Hangosta?! Siis Hanko sushi - hah :D

Kun oltiin eilen piknikillä saaressa ja innostuin korttipelien ohessa kuvailemaan saaren edustalla lilluvaa venettä. Vene ja sen kannella seisovien ihmisten siluetit näyttivät ihanilta auringonlaskussa. Lopulta selvisi, että veneen akku oli hajonnut, ja perhe yritti huutaa meitä hinausapuun.

 

 

Kun kävin pyöräkorjaamolla fiksaamassa pyöräni satulan kuntoon. Ulkomaalainen korjaaja sanoi, että kokeileppa nyt onko korkeus hyvä. Poljin hetken ja hyvä oli. Huusin heipat ja lähdin kohti kotia. Ihmettelin kun mies vastasi hyvästeihini niin iloisesti ja kädet ihan ojossa. Noh, satulaa ei oltukaan vielä kiristetty ja sehän vajosi hyvin nopeasti kotimatkalla :D

Kun vastasin erään asiakkaani kesäjuhla-kutsuun: "Thank you for the invoice". Ja allekirjoitin meilin vielä "Best, Sars". Niin lomalla.

Kuuntelin musiikkia, parkkeerasin pyörää ja räpläsin puhelinta samaan aikaan kun olkaani koputettiin. Siinä kuulokkeita riisuessani menin ihan paniikkiin, että kuka tää on ja pitäiskö mun tuntea tämä. Paniikkikommenttini tälle tietä kysyvälle turistille oli: "ai moi, sori en meinannu aluksi tunnistaa sua" :D 

 

 

halla x halla Swimsuit

Peak Perfromance shirt

 

 

xx Sara

Kommentit

Jjenna (Ei varmistettu)

Hahhaha ihan parhaita! Tosta Hanko sushista tuli mieleen, että mäkin luulin että se on joku japanilainen sana ja luulin että se lausutaan ”HAN kooh sushi” :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

:DDD no ihan sama meininki täällä! Hyvin vois olla! haha

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikeastaan pakko muistuttaa että han ko tarkoittaa japaniksi myös henkilökohtaista leimasinta, eli et ihan väärässä ollut! Toki meidän Hangolla on oma osuutensa nimeen.

saratickle
Tickle Your Fancy

No nyt!!! Yhteys löytyi!

Näitäsattuu (Ei varmistettu)

Kiitos, nauroin ääneen viimeiselle! :D Noita heittoja sattuu itse kullekin, mulle enemmänkin niin päin, etten tunnista sitä, kenet oikeasti pitäisi tunnistaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, kuulostaa tutulta. Näköjään oon ottanu käyttöön tämmösen viimeisen kohdan teeskentelen tuntevani -linjan :D

JN (Ei varmistettu)

Noi 2 viimeistä!! :D SARS all over again! Ps. Katoin jo Instassa, että nää kuvat on niin upeita. Noi sävyt ja tunnelma miellyttää mun silmää todella paljon!

saratickle
Tickle Your Fancy

Älä!! SARS IS BAAACK :D Itse asiassa aika useestikin, S ja A on näppämistössä vierekkäin ja toi klassikkomoka käy meikäläisellä vähintään kerran viikossa :DD

Kiitos ihana!! Voi että, niin kiva kuulla!

Pep (Ei varmistettu)

Vitsi että oot paras!
Otat mielettömiä kuvia ja oot niin kaunis ja kuvauksellinen, sun instagram ja blogi on kiiltokuvamaisen kauniita.
Parasta on kumminkin se, että oot samalla niiiiin aito ja hauska! Nauran aina vedet silmissä sun juttuja!

saratickle
Tickle Your Fancy

Äääks mikä kommentti, tulipa hurjan hyvä mieli tästä! Kiitos äärettömän paljon, arvostan suunnattomasti :') <3

Ihanaa kesän jatkoa :)

xod (Ei varmistettu)

Hanko Sushi tulee toki Hangosta mutta nimi tarkoittaa muutakin, "lisäksi nimi kertoo toimintamme tärkeimmän periaatteen. Han ko on japania ja tarkoittaa sinettiä, henkilökohtaista laatuleimaa."

saratickle
Tickle Your Fancy

Yhteys löytyi!

Oonaaa (Ei varmistettu)

Hyvä luoja mitkä huutoitkunaurut hiljaisessa junassa, KIITOS :DDDD &lt;3

Kommentoi