Piknik olohuoneessa

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lidl

Kun pimeys, tihkusade ja kylmä viima ottaa eniten koville, ja sattuupa olemaan vielä se viikon ensimmäinen päiväkin, suosittelen luovuuden käyttöä. Kannettiin koko talouden tyynyt ja taljat (joita on muuten ihan muutama kerääntynyt tässä vuosien varrella :D) keskelle olkkarin lattiaa ja väsättiin juustontäyteinen iltapäiväpiknik, koska a) maanantai b) random asiat ovat elämän suola c) romantiikkaa ei arkena voi koskaan olla liikaa. Siispä tuoksukynttylöitä palamaan ja itketysleffa pyörimään. Täydellistä!

Piknik kasattiin tosiaan Lidlin Deluxe-sarjan tuliteristä tuotteista. Ostoskoriimme valikoitui Camembert-, Tryffeli- ja Blue Stilton juustoa sekä ilmakuivattua serranon kinkkua ja Salami spianata calabraa. Kyytipojiksi viinirypäleitä, pekaanipähkinöitä, tuoretta patonkia ja hunajamelonia. Naaaam nam nam nam!

Napostelu on parasta seurassa, siitä ei ole epäilystäkään. Me ollaan poikaystävän kanssa sellaisia fiilistelijöitä, että keittiössä väkertäminen ja hyvällä ruoalla herkuttelu kuuluu suosikkipuuhiimme. Haastan muuten jokaisen kokeilemaan samanlaista olkkarin arkipiknikkiä. Itsehän otin vielä päikkäritkin siinä tyynyläjässä! Todella virkistävää! :D

 

Osallistu mukaan instagram-kilpailuun: ota kuva tunteesta, jonka haluat jakaa. Tägää @lidlsuomi ja #deluxetunne. Joka päivä (23.11-5.12) arvotaan 5kpl voittajia, jotka pääsevät Helsingin keskustassa näkyviin ulkomainos-screeneihin ja saavat 50e lahjakortin. Huom osallistua voi jo nyt! :)

 

Celebrating rainy and quite boring Monday with a random livingroom picnic :D High recommendation!

 

xx Sara

Kommentit

Jonna1983 (Ei varmistettu) http://jonna1983.fitfashion.fi

Oon, mikä ihana tapa viettää maanantaita! Mä rakastan juustoja ja pikku naposteltavaa, joten tämä idea menee korvan taakse ;) Namiiiii!

saratickle
Tickle Your Fancy

jeeeee ihanaa! :)

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Voi että! Näyttää kyllä niin ihanalta :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Suosittelen!! :D

JenniV

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen idea! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

I agree! :)

jennajohannasi
Pirtti

Ihan samanlaisissa merkeissä vietettiin maanantaita itsekin, lisäksi vielä glögiä lämmikkeenä :) Hauskasti katettuna kaikki on parempaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa! Oi nyt on muuten pakko keittää glögit, kiitos muistutuksesta!

Ps. Ihana asenne! :)

Vra (Ei varmistettu)

Näyttääpä ihanalta! <3
Pitää muuten samalla kehua, että sun kuvat on aina ihan mielettömän hyviä! Huiketa kuvakulmia, kuvien laatu ja kaikki ihan viis kautta viis! Yleensä keskityn blogeissa lähinnä teksteihin, mutta sun blogissa myös kuviin :-) On niin ihanaa katseltavaa. Tuntuu, että sun kuvat vaan paranevat paranemistaan :)

Ja vielä se piti kysyä, että mistä oot ton ihanan maton ostanut? Mulla on mattokriisi ja tarttis pikkuhiljaa saada joku matto pyllyä lämmittämään (lattiohengailu yeAH!) :-D Miten kivojen löytäminen onkaan niin vaikeaa... :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Jättimäiset kiitokset, ihana saada tällaista palautetta :) Tää matto on ostettu Kodin1. Jos ei nyt ihan samaa, niin tosi samantyylisiä löytyy vieläkin! http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/kodintekstiilit/matot/pandora-villamatto-50015159--malli-22

Kommentoi