Pissis mikä pissis

Tickle Your Fancy

Törmäsin juuri iltapäivälehden samannimiseen artikkeliin, jossa esiteltiin juurikin tätä näissä kuvissa esiintyvää yhdistelmää: pillifarkut ja OTK-buutsit. Kieltämättä skidit millenium-vibat havaittavissa (vielä suuremmat mikäli buutsit olisivat valkoiset...). Enpä olisi uskonut pukevani ylipolvensaappaita minkään muun, kuin sukkahousujen kanssa, mutta kummasti se silmä taas tähänkin trendiin tottui!

Sanotaan, että pillifarkkuja ja buutsejakin enemmän pissisviboja herätteli kyllä tuo pesussa kutistunut pooloni :D Tulipa nostalginen fiilis eilen kaupungilla kun vähän väliä jouduin kiskomaan paidan helmaa farkun napin yli... Tätähän se oli siis joka päivä varmaan neljän teinivuoden ajan kun ravattiin Sokkarilla ja tilailtiin Hesen kassalla (alennuskupongeilla totta kai) ranskalaisia ja kurkkumajoneesia. Eikä nafti pituus jäänyt pelkästään paitoihin. Sama kaavahan toistui nimittäin myös talvitakeissa. Peukku.

Tänään on erityinen päivä (taas), tällä kertaa meikäläinen täyttää vuosia! :) Lahjat tulivat tänä vuonna vähän etukäteen: 1kpl veljentyttöjä ja reissu Tukholmaan Coldplayn keikalle. Parastaaaa!!!

faux fur H&M / roll neck Nelly / jeans Gina Tricot / boots Dinsko

 

Skinny denim jeans and OTK-boots. Hot or Not? What do you think? First I had some serious difficulties to understand this trend but then something happened and I just had to try it. To be honest the look isn't that typical me but I like it anyway! :)

 

Pictures: Kaisa Turunen

xx Sara

Kommentit

NiiinaS (Ei varmistettu)

Paljon onnea tuoreelle tädille ja synttärisankarille! :) Oot kyllä niin huipputyyppi, toivottavasti on ihana synttäripäivä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kiitos kiitos!! Yhtä hymyä täällä!!! <3 :) Ihanaa päivää sinnekin! Haleja!

Emmahhh (Ei varmistettu)

Ihanat farkut!! Onko mallilla nimeä, looking super gooooood!!! Ah. En kestä hei.

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! Mä en oo normaalisti mikään farkkuihminen sillä lantio ja reidet on tyypillisesti eri paria ja sopivien farkkufarkkujen ostaminen aina yhtä tuskaa, mutta NÄMÄ!! Matilda Low Jeans on mallin nimi ja venyvää sorttia, eli saa olla ostettaessa tiukka! :) 

Aivan ihanan tuntuset myös päällä

Nelpsa (Ei varmistettu)

Ihanaa syntymäpäivää ja onnea tuoreelle tädille!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi jättimäiset kiitokset!! :)

Kovanaama (Ei varmistettu)

Eikä! Synttärikaima! Ihanaa päivää, sampanjaaa ja kaikkea kivaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

woohooo!! Paljon onnea! :D <3

Ellaelers (Ei varmistettu) http://ellaelers.indiedays.com

Heeeei paljon onnea söpis! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

No voi kiitos toinen!! :)

lurrrrbs (Ei varmistettu)

Onnea synttärisankarille ja tädille :)!! ps. miks en oo koskaa kuullukkaa et ylipolvensaappaat ja farkut = pissis... Sillä tiellä on oltu jo aika pitkään :DDDD

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ei se meikästäkään nyt ihan pahimmasta päästä kyllä ole :D

Lottawaa (Ei varmistettu)

Siis aivan ihana asu! Itse kyllä vielä vierastan noita karvatakkeja, vaikka kaikilla muille ne näyttävät niiin ihanilta :) Harmittaa kun mistään ei löydy hyviä saappaita (liian treenatut pohkeet :DD), muuten kokeilisin samontein farkut&amp;ylipolvensaappaat -yhdistelmää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!! Eikö muka mistään?! :S

Liian treenatut pohkeet - ei hullumpi sekään ;)

Saiz (Ei varmistettu)

Kaksinkertaiset onnittelut täältäkin!!:)

Sitten toinen juttu vähän eri aiheesta, vieläkö noudattelet sitä gluteenitonta ruokavaliota? Itsekkin olen vasta aloittanut sen kokeilun ja hyvältä tuntuu, mutta olisi kiva saada jotain vinkkejä ja reseptejä, olisiko mahdollista sulta saada jotain postausta aiheeseen liittyen?:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!! Hei jes, vielä painellaan gluteenittomalla :) Voisin hyvinkin väsäillä muutaman ruokapostauksen! Kiitti vinkistä :)

Nia (Ei varmistettu)

En vaan voi mitään että noista yli polven saappaista tulee Vilionkka mieleen :'D

saratickle
Tickle Your Fancy

!! :DDD

Karita (Ei varmistettu)

Onnittelut tädille ja synttärisankarille! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitos kiitos, kyllä nyt alkaa oleen aihetta juhlaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii kiitos kiitos, kyllä nyt alkaa oleen aihetta juhlaan! :)

Kommentoi