Pitihän tämäkin testata: 90's rullaluisteludisco

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lidl

 

Viime torstaina pääsin kokemaan jotain mitä en ole koskaan aikaisemmin kokenut, kun Lidl järjesti rullaluisteluaiheisen lanseeraustapahtuman tällä viikolla myyntiin tulevan  #LETSDENIM -yhteistyömalliston ympärille. Club Capital oli muutettu 90-luvun rullaluisteludiscoksi. Oli popcornia, pelikoneita ja hittejä 20 vuoden takaa.

Kuten nimestä jo pystyykin päättelemään, Lidlin ja Heidi Klumin kolmas yhteistyömallisto pursuaa denimiä. Farkkua löytyy useammassa värissä, niin ala- kuin yläosissakin! Nyt päästiin testaamaan miten venyvät pillifarkut soveltuvat rullaluisteluun, jossa ainakin meidän tapauksessa jalat osoittivat vähän väliä vastakkaisiin suuntiin...hah!

 

 

"Eikö rullaluistelu ole vähän kuin luistelua? Eikai se nyt niin vaikeaa voi olla?"

Kyllä, ainoa vaan, että neljä pyörää on vähän eri kuin yksi terä. Rullaluistimet käyttäytyvät aika eri tavalla perinteisiin luistimiin verrattuna. Ja kun on tottunut tiettyihin käytäntöhin luistellessa, on niitä vaikea heittämällä muuttaa.

Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin faktahan on, etten minä niillä perinteisillä luistimillakaan osaa enää kunnolla pysähtyä :D

Noh, ei muuta kun kokeilemaan. Puettiin #LETSDENIM -mallistoa päälle, vedettiin rullaluistimet jalkaan ja lähdettiin lattialle.

 

 

Naurua riitti, kuten kuvista varmaan näkyykin :D

Suurin osa tapahtumassa mukana olleista rullaluisteli ekoja kertoja. Sain hepulinaurukohtauksia kun seurailin tilannetta välillä sivusta. Jengi tarraili toisiinsa ja tipahteli vuoron perään (minä kuuluin ihan samaan porukkaan).

Oma salainen aseeni (kaimaani tarraamisen lisäksi) oli rullaluistella pienessä etukenossa ja tarpeeksi leveällä haaralla, jolloin kaatuminen ei sattuisi niin paljoa. Näin vauhtikin pysyi aisoissa. Näytti erittäin uskottavalta :D

 

Esmara by Heidi Klum / Lidl takki (minulla päällä koko 38)

Esmara by Heidi Klum / Lidl farkut (minulla päällä koko 36)

Kuvat: Henri Juvonen

 

Huhheijaa, olipahan lystiä. Iso kiitos Lidlille huippuhauskasta tapahtumasta! 

#LETSDENIM –mallisto tulee myyntiin kaikkiin Lidl-myymälöihin tämän viikon torstaina 15.3.2018. Keväisestä mallistosta löytyy kokoja 34-44 ja tuotteiden hinnat liikkuvat välillä 7-25€. Mallistoa pääset katsomaan täällä.

Mainittakoon vielä, että #LETSDENIM läpäisi kiitettävin arvosanoin rullaluistelutestin, eli joustavat vaatteet soveltuvat mainiosti esimerkiksi tähän harrastukseen, hah!

 

 

xx Sara

Kommentit

Farkkutakki (Ei varmistettu)

Kannattaako tuosta farkkutakista ottaa yhtä kokoa isompi kuin normaalisti? Onko se kuinka napakka? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä otin yhtä kokoa isomman just tämän takia! Musta takki on rennomman näkönen hieman reilumpana. Saa alle neuleenkin jne :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei. Osaatko sanoa missäpäin maailmaa ja millaisissa olosuhteissa nämä Lidln vaatteet valmistetaan?

saratickle
Tickle Your Fancy

En suoraalta istumalta, mutta minä selvittelen ja palaan :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tässäpä Lidlin vastaus kysymykseesi.

 

Esmara by Heidi Klum -vaatteet ja kengät valmistetaan pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme tehtailla Kaakkois-Aasiassa, Kiinassa ja Bangladeshissa. Käytämme samoja tehtaita, jotka tuottavat muut myymämme kenkä- ja tekstiilimallistot. 
Lidlin käyttämät päätuotantolaitokset on listattu sivulla https://www.lidl.de/de/transparenz-in-der-lieferkette/s7376023 

Tässä myös linkki meidän nettisivuille, jossa kerrotaan toimitusketjumme vastuullisuudesta: https://www.lidl.fi/fi/Business-Social-Compliance-Initiative.htm 
Tavarantoimittajamme auditoidaan säännöllisesti BSCI:n kriteerien mukaisesti riippumattoman kolmannen osapuolen toimesta. 

Tässä vielä hieman lisätietoa siitä miten edistämme toimitusketjumme vastuullisuutta: 

Vastuullisuus on oleellinen osa liiketoimintaamme ja hankintojamme. Olemme olleet BSCI:n jäsen vuodesta 2006. BSCI (Business Social Compliance Initiative) on eurooppalaisten tuontikaupan yritysten yhteenliittymä, jonka tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa.

Edellytämme kaikilta alihankkijoiltamme ja tavarantoimittajiltamme sitoutumista eettisiin toimintaohjeisiimme, jotka pohjaavat BSCI:n periaatteisiin ja siten myös kansainvälisen työjärjestön (ILO) työelämää koskeviin sopimuksiin, YK:n yrityksiä ja ihmisoikeuksia ohjaaviin periaatteisiin ja OECD:n yrityksiä koskeviin ohjeistuksiin. 
  
Tavarantoimittajiamme auditoidaan säännöllisesti BSCI:n kriteerien mukaisesti ulkopuolisen kolmannen osapuolen toimesta. 

Olemme mukana Greenpeacen Detox-hankkeessa ja tavoitteenamme on, että vuoteen 2020 mennessä myymiemme vaatteiden ja jalkineiden valmistuksessa ei käytetä lainkaan ympäristölle haitallisia kemikaaleja.

Olemme ensimmäisenä saksalaisena päivittäistavarakauppiaana käynnistäneet maaliskuussa 2008 bangladeshilaisille ja kiinalaisille tuottajille tarkoitetun koulutushankkeen. Hanke toteutetaan yhteistyössä saksalaisen, kansainvälistä yhteistyötä edistävän järjestön (GIZ) kanssa. Tavoitteena on lisätä alihankkijayritysten ymmärrystä sosiaalisista standardeista ja saada heidät laatimaan ja parantamaan standardeja itsenäisesti.  Hanke on kokonaan Lidlin rahoittama. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta :)

Kommentoi