Pitkän tukan paluu - hyvästi polkka!

Tickle Your Fancy

 

Oltiin kiinnittämässä tuuhennoksia klassikkopolkkaani, kun kampaajani Simo keksi josko ei leikattaisikaan pidennyksiä. Mitä jos eleltäisiinkin hetken aikaa pitkällä tukalla?

Sormenpäitä alkoi nipistelemään. Kolme vuotta samalla hiusmallilla, kieltämättä vaihtelu voisi virkistää? Aloin haaveilemaan kampauksista. Pitkistä ponnareista, leteistä ja kiharoista, joita en ollut saanut tehtyä lyhyeen tukkaani vuosiin - ääk! Hitto vie, mennään pitkällä sitten!

Ja tässä sitä nyt ollaan, kaksi päivää kiharoita takana. Aika mieletöntä. Saa nähdä kauan tässä viihtyy! :)

 

 

Nly shoes here*

Nly jeans here*

Gina Tricot coat

Soft goat knit

Gucci belt

Chloé bag

Thomas Sabo necklace

*adlink

 

 

xx Sara

Kommentit

-s4tsu (Ei varmistettu)

Eikä, sä teit sen mitä mä hulluna eilen googlettelin ja pohdin uskaltaisko. Nimittäin taas pitkästä aikaa lueskelin ja selailin eri kampaamoiden mago-tuuhennoksesta. Haluisin paksummat hiukset, ei mitkään ältsyn pitkät. Ja sulla kuvissa kiharan kanssa näyttää tosi hyvältä pituus. Ja mä jo niin päätin, että vedän biotiinii ja msm-jauhetta ja yritän oman letin kasvattaa ja vahventaa. Ja sit näen tämmöstä.. :'D ja olen takaisin lähtötilanteessa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha, eikä! Mikä ajoitus! :D Mä oon elelly teipeillä alkukeväästä, ja tykännyt tosi paljon. Nää on nyt ensimmäiset omaa tukkaa pidemmät (jos niitä 7vuoden takaisia ei lasketa). Eikä lisähiuksia ole montaa pakettia, eli ei mikään julmetun paksu tukka :)

Teipit toimii, mutta eipä tuo kuurikaan hullummalta kuulosta!

Tinjaa (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää tuo pitkä tukka! Takki myös kivan näköinen. onko milloin ostettu, eli löytyisiköhän vielä kaupoista? :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :) Takki on tämän kauden mallistoa, sain sen viime viikolla lahjaksi showroomilta! Eli ellei just nyt ole kaupoissa niin pitäisi tulla pian :)

essidra
OPINO

Näin nää kuvat ja menin leikkaamaan otsiksen siltä seisomalta :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en kestä! :D IHANA!!! hei nyt lopputuloksesta kuva!

Kerrokerrokerro (Ei varmistettu)

Toi takki<3 <3 millon mahtaa olla ostettu?

saratickle
Tickle Your Fancy

Tämän kauden takkimalli! :) En tiedä onko vielä kaupoissa (tsekkasin, että netistä ei löytynyt, ellei sitten oo loppuunmyyty sieltä), mutta pian pitäisi olla. Takki on vieläpä tuota Ginan ympäristöä säästävää The Good Project -mallistoa!

JohannaJ (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Pitempi tukka näyttää kivan freesiltä, mutta jotenkin yhdistän sut siihen platinaan polkkaan todella vahvasti :D Mutta vaihtelu virkistää ;)

Ite muutan hiustyyliä vuosittain fiiliksen mukaan sillä kyllästyn helposti ja mulle sopii jos jonkinmoinen moppi tähän päähän. Nyt mennään punaisella polkalla ja ai, että fiilaan tätä niin paljon <3

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

I knooow! Platinapolkka on meitsi. Eikä se tule koskaan muuttumaan! Kysymys kuuluukin, kuinka kauan maltan olla siitä erossa :D

Hei kuulostaa ihanalta. Vaihtelu virkistää :) Mä suunnittelin seuraavaksi kuparia polkkaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana takki ja ihana tukka!! Mitä kokoa takkisi on jos sattuisi nettikaupasta löytymään? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kokoa S :)

Turkulainen (Ei varmistettu)

Miten pidennykset toimii käytännössä liikunnan kanssa? Hikoilua/suihkut?? Onko hirveä ruljanssi?

Kommentoi