Pitsimekko + t-paita

Tickle Your Fancy

Mulla on vähän tapana jumittua tiettyihin trendeihin. Kun löydän jonkun omalta tuntuvan kivan yhdistelmän tai vaatteen, en suostu heti luopumaan siitä. Saatan kulkea samassa asiassa helposti viikon putkeen. Viimeksi se oli nilkkapituiset farkut ja sitä ennen ohut kaulaliina. 

Juuri nyt ei tekisi mieli pukea päälle mitään muuta kuin spagettiolkainmekkoja/-toppeja ja t-paitoja. Koko viikon päällä on ollut lähes poikkeuksetta tuplayläosa ja jalassa tennarit. Joku tässä lookissa nyt kiehtoo ja kovaa. Viime viikon ysärifiilis pukeutumisessa on muuten tarttunut myös musamakuun, kuten ehkä snäppiäni seuraavat ovat saattaneet huomata, haha (lähti käsistä). Olen tuijotellut joka päivä ainakin muutaman 90-luvun nostalgisen musavideon läpi ja lenkeillä musiikista ovat vastanneet saman vuosikymmenen hittiartistit, joista mainittakoon JLo, Destiny's Child ja Westlife... Ihan hyvä meno!

t-shirt & dress Zara

 

My favorite trend at the moment. No doubt about it!

Pictures: Si Moda

xx Sara

Kommentit

Riia (Ei varmistettu)

oot ihan SUPER ihana!!
+ eilisen musiikkisnapit oli just huikeita :D!

saratickle
Tickle Your Fancy

ääääk haha ihana! :D 

ElisaA (Ei varmistettu)

Mulla tulee tästä muoti-ilmiöstä mieleen se, että on tullu noustua niin nopsaan sängystä ylös että on laittanu unenpöpperössä t-paidan päälle ja housujen sijaan sit vahingossa yöpaitamekon siihen päälle :D :D

Hyvältä silti näyttää, ei vain iske muhun :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha! Ymmärrän! :D

nakedtruth
naked truth

muhun taas iskee ja kovaa! näyttää superhyvältä ja noi punaset huulet on kirsikkana kakun päällä!

saratickle
Tickle Your Fancy

jihuuu! kiitti kiitti! :)

Kommentoi