Podcast: Miestyypit ja kreiseimmät deittailukokemukset

Tickle Your Fancy

 

Naurattaa jo pelkkä otsikko! Ja hieman myös nolostuttaa tämän päivän jakso :D

Päätettiin tällä kertaa puhua podissa vähän kevyemmästä aiheesta ja nostettiinkin pöydälle deittailu

Millaisista miestyypeistä pidämme? Millaiset ovat parhaimmat treffikokemuksemme? Entäpä karmeimmat? Mitä EI kannata sanoa ensitreffeillä? Millainen on onnistunut Tinder-profiili? Millaista romantiikkaa me olemme kokeneet parisuhteissamme? 

Lupaan tämän jakson kuuntelijalle vähintään yhdet hyvät naurut! Ehkä kahdetkin :D

Uusimman podcastin pääset kuuntelemaan TÄÄLLÄ.

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Gina Tricot top

Levi's jeans

Nike sneakers

Nelly sunnies

 

xx Sara

Kommentit

Elvi (Ei varmistettu)

Ai että! Kuuntelin juuri sen teidän edellisen podcastin Bloggaaminen, yrittäjyys ja raha. Siinä ei vielä silloin tuo uusin podcast jakso näkynytkään.
Olen kyllä tavattomasti tykännyt podcastistanne! Sinun ja Elisan äänet tosin ovat niin samankaltaiset, että ainakin minulla on välillä vaikea erottaa kumpi on äänessä. En tiedä, voisikohan sille tehdä jotain?
Yksi juttu jäi häiritsemääntuossa podcastjaksossa... Se kohta, jossa puhuitte, että teiltä kysytään usein paljonko tienaatte kuussa ja kerroitte vähän jokainen, että on vaikeaa heittää mitään summaa, koska se vaihtelee niin paljon. Mikä se vaihteluväli sitten on? Mielestäni olisitte voineet heittää vaikka jonkin summa haarukan. Varmasti sitä kysellään jatkossakin, koska siihen ei saada ikinä mitään vastausta.
Siinä samoilla hujakoilla puhuitte myös jostain ruotsalais instagramtähdestä, jonka instagramkuvasta maksetaan jotain 10 000-15 000. Ovatko sometähtien tai bloggaajien instagramkuvat Suomessakin tämän hintaisia? Tai missä hinnoissa yleensä liikutaan? Sain sen käsityksen podcastistänne, että te kuitenkin puhutte bloggaajien kesken hinnoista. Joku yleinen hintataso täytyy siis olla tiedossa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla, kiitos palautteesta :) Tästä olemme saaneet palautetta itse asiassa muiltakin, pitää muistaa käyttää nimiä useammin!

Hintoihin vaikuttaa brändin ja laadun lisäksi isosti seuraajamäärät. Hinnat ovat Suomessa hyvinkin erilaisia verrattuna ruotsalaisiin IG-tähtiin, seuraajamäärät kun ovat huomattavasti pienempiä. Jos mietitään mainonnan tavoittavuutta esim Facebookissa niin 75 euron mainosbudjetilla tavoitta about vähintään 3000 käyttäjää. Jos tavoittavuus on 30 000 summa olisi 750 euroa.

Joskus on fiksua tehdä yhteistöitä edullisemmin jos brändi on sellainen, jonka kanssa haluat palavasti tehdä töitä. Se voi poikia jatkossa enemmän duuneja tai sen kautta voit saada hyviä kontakteja, vaikkei yksittäisesti ig-yhteistöstä maksettaisikaan korkeinta tasoa. Hintaan voi vaikuttaa myös se jos sovitaan, että työn tilaaja jakaa kuvan omalla kanavallaan, jossa on miljoonia seuraajia. Omiin hintoihini vaikuttaa myös työtunnit (toiset yhteistyöt vaativat selvästi enemmän), asiakas (onko esim kotimainen start-up -firma vai globaali markkinajohtaja), asiakkaalta tulevat raamit budjetin osalta, kuvaoikeuksien myynti, julkaisuehdot (esim vuorokauteen ei saa postata uutta kuvaa tms) jne!

Mutta kuten tuolla sanoinkin, kukin määrittää oman brändinsä arvon. Musta on tärkeää, että näistä puhutaan läpinäkyvästi omassa yhteisössä, jolloin peli on reilu kaikille, mutta ymmärrän oikein hyvin, jos hintoja ei haluta huudella ääneen julkisessa podcastissa. En siis yllättynyt siitä, etteivät Marianna ja Elisa vastanneet suoraan kysymykseeni :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Sara!Mä, anonyymi blogin lukija ja tavallinen kuluttaja, haastan sut ja muutaman muun bloggaajan, tavallisen ihmisen, tsekkaamaan Netflixistä muotiteollisuudesta kertovan dokkarin The true cost ja sen jälkeen pohtimaan sun
omaa vaatekaapin sisältöä sekä kierrätys- ja ostokäyttäytymistä täällä blogin puolella! Toki me halutaan myös kuulla mitä fiiliksiä tää ilmiö sussa herättää. Dokkari ei oo pitkä (eikä varsinkaan tylsä) ja se kestää vain 1h 32min. Bring it on - Who made your clothes?!

Fashion revolution 23.-29.4.

VV (Ei varmistettu)

Mä meinasin myös tulla pyytämään podia tai postausta täsmälleen samasta aiheesta, ja nimenomaan tällä viikolla! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mielenkiintoinen aihe! Pitää ehdottomasti tsekata tämä dokkari! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei liity yhtään asiaan, mutta mitä leviksen mallia onkaan nuo sun päällä olevat farkut? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

501! (Y)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan huippu hauska podcast-jakso! Ei meinannut treenaamisesta tulla mitään, kun nauroin ihan kippurassa, lisää tällaisia!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahha aivan parasta! :D

Elinappauliina (Ei varmistettu)

Ai että oli hyvä podcasti! Mulla harvoin tulee kuunneltua mitään alusta loppuun ko tahdonki alkaa luukuttaan musiikkia. Mutta tää oli mitä mainioin koiran ulkoilutus pätkä! Sopiva pituus ja keskustelun aikana alko miettimään paljon omia kommelluksia. Ei voi ko sanoa, että mahtavaa!

Kommentoi