Podcast nro 2: Ulkonäkö

Tickle Your Fancy

 

Uusi viikko, uusi podcast! Istahdettiin Elisan ja Mariannan kanssa alas keskustelemaan ulkonäöstä. Mitä ulkonäkö meille merkitsee? Millaisia paineita ulkonäköön liittyy tällä alalla? Miltä tuntuu kun omaa ulkonäköä arvostellaan julkisesti? Entä millaisia ulkonäköön liittyviä kriisejä ollaan käyty vuosien varrella läpi?

Muoti ja tyyli on ollut syy miksi blogini alunperin perustin. Pukeutumisesta oli tullut minulle tapa tuoda persoonaani esille ja halusin päästä jakamaan ideoitani myös muille. Kirjoitin kymmenisen vuotta sitten (voitteko kuvitella, että siitä on pian jo niin kauan!) päiväkirjaani, että haluan uudella blogillaki inspiroida, hauskuutaa ja tuoda iloa ihmisten elämään. Tästä lupauksesta olen yrittänyt pitää kynsin hampain kiinni.

 

 

On turha väittää etteikö ulkonäkö kiinnostaisi. Kaikkiahan se kiinnostaa, ainakin jossain määrin. En minä läheskään joka päivä meikkaa, tai edes pukeudu tavallisiin vaatteisiin, mutta tällaisina päivinä en myöskään mielelläni astu kameran eteen kuvattavaksi. Olo on itsevarmempi kun hiukset ovat puhtaat, kasvoilla raikas meikki ja päällä omantyyliset vaatteet. 

Ulkonäkö ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa, eikä täydellistä ihmistä ei ole olemassakaan. Jopa ne Instagramissa upeita selfieitä nappailevat mimmit kokevat olonsa välillä epävarmaksi. Ja mielestäni ne pienet "virheet", olivatpa ne sitten ulkoisia tai sisäisiä, tekevät meistä nimenomaan kauniita ja uniikkeja. Kun oppii rakastamaan itseään, voi paremmin niin sisältä kuin ulkoakin. Näin minä ajattelen.

  

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me

 

Urban Outfitters top

Gina Tricot hat

Mavi/Zalando skirt (here*)

Vagabond/Zalando shoes (here*)

Heidi Klum by Lidl bag

Gucci belt

*adlink

 

 

Uuden podcastin pääset kuuntelemaan TÄÄLLÄ.

 

xx Sara

Kommentit

Lauraaa (Ei varmistettu)

Teillä on kyllä niin mielyttävät äänet niin ihana kuunnella näitä podcasteja! :D Ihan asiaa puhuitte, maailma on nykyään aivan liian ulkonäkökeskeinen ja liian vähän keskitytään siihen mitä sisimmästä löytyy, ennakkoluulot yms.. Ja kyllä, äänet tunnistaa hyvin :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti palautteesta! Ihana kuulla :)

alisaanri (Ei varmistettu)

ihan super kiva asu, näyttää hyvältä sun päällä :-) !!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! :)

aadaa (Ei varmistettu)

apuaa mulla oli jotenkin mennyt ihan ohi että tämmönen uusi aluevaltaus on podcasteihin sieltä suunnalta tullut! huippua, tämmöstä oon kaivannutkin! muutamaa podcastien tekijää seuraillut, mutta nekin yleensä englanniksi, kiva kun suomeksi löytyy nyt uutta kuuneltavaa! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihhuu! Tervetuloa vaan mukaan kuuntelemaan :D 

Tuiku (Ei varmistettu)

Moi! Ajattelin pistää tän kommentin kaikille teille kolmelle, joten jos törmäät samaiseen kommenttiin niin minä siellä vain! Mutta siis kiitos. Kiitos ihan älyttömän paljon. Kuuntelin äsken tuon podcastin ulkonäöstä, kun kävelin koulusta kotiin ja siis välillä liikutuin ihan koska tuli vaan niin helpottunut olo, kun te, joista oon saanu aina niin paljon inspistä sanotte noin kauniita asioita just esim. persoonista ja inhimillisyydestä. Tää on ihan törkeen kova aluevaltaus teiltä ja täytyy kyllä sanoo et osuitte kyllä naulan kantaan tän podcast-jutun kanssa!! Nää on kyllä viikon kohokohta Ensitreffit alttarilla kanssa! Ihanaa ja inspiroivaa syksyn alkua teille!

Kommentoi