Poikatyttö: hame & snäbäri

Tickle Your Fancy

Ihan sama mitä heittää päälle, ne on kohta täyssoijassa kuitenkin. En valita, vaan hypin tasajalkaa, keeesäääää!! En voi uskoa, että ollaan Suomessa ja eletään ihan alkukesää. Paitsi hetkonen, kyllä sittenkin voin, tänään tuli nimittäin kaupassa joku nainen oikeesti paksu takki päällä vastaan. Kauppanainen ei muuten riittänyt, lisää näkyi kaupungilla. Suomalaiset, mikä teitä vaivaa. Pitkä talvi takana ja nyt kun sen takin sais vihdoin riisua niin eipä muuten lähde. Onko tää tää ikuinen almanakkasää eli let's triplahikoillaan rotsin alla, koska takkihan ei irtoa ennen kesäkuun puolta väliä. Miksi joku käyttää vielä toppatakkia ja Kellä oikeesti on kylmä? Vastauksia kiitos!

Herkkusalaattia ja puistohengailua kera lähistöllä joko a) aurinkoa ottavien ja maassa makaavien miesten tai b) sammuneitten spurgujen (ikuinen mysteeri). 

Lippis täältä/Sportamore, hame Vila, liivi 2hand, reppu Accessorize, toppi Weekday, tennarit Converse

sis. mainoslinkin

 

T.Sara

Kommentit

Annnikkki (Ei varmistettu)

Täällä toinen, johon toi snäbäri-tyyli on iskenyt kovaa! Ja hame on pop, mäkin yritin tänään pehmentää sillä vaikutelmaa lätsä päässä :D

pfol-n.blogspot.com

Annnikkki (Ei varmistettu)

Täällä toinen, johon toi snäbäri-tyyli on iskenyt kovaa! Ja hame on pop, mäkin yritin tänään pehmentää sillä vaikutelmaa lätsä päässä :D

pfol-n.blogspot.com

annathin (Ei varmistettu)

Oot aina niin upeena :) Ei kuule oo väliä onko meikkiä vai ei kun on tuon näkönen :)

fashionbeautymylife.blogspot.fi/

emmainkeri (Ei varmistettu)

waaaat ei kukaan täysjärkinen liiku näillä helteillä mikään takki päällä!! Arvaa muuten kenellä oli suunniteltuna laittaa huomiseks harmaa hame ja farkkuliivi päälle ja valkoset tennarit jalkaan :D:D

lowie (Ei varmistettu)

Sun snäbärit on tosi mageita! (:

eriqas (Ei varmistettu)

Ihmisillä on erilaisia tottumuksia, siksi jotkut meistä voivat käyttää myös kesällä paksumpiakin vaatteita. Esimerkiksi ihosairaudet tms. Se aina ole niin yksinkertaista kuin miltä näyttää :)

Pepa324345 (Ei varmistettu)

Wtf oot nätimpi ilman meikkiä :O tai siis etsä ruma ole, nätti yhtälailla mut nätimpi ilman meikkiä? Oot jotenki nii vaalee et ilman meikkiä oot tommonen ihana kesälapsi!

vilppa (Ei varmistettu)

Moi Sara! Aiheeseen liittymättömästi halusin vielä sanoa jotakin tästä maratonin tapaturmassa jos niin voi sanoa. Toivottavasti suot anteeksi. :D

En kommentoi blogeja juuri koskaan mutta nyt on jotenkin pakko. (inhoon muuten kun kaikki aina alottaa näin :D no minäkin !) Se mitä sulle tapahtu kosketti mua jotenkin tosi syvästi, enkä tiedä miksi. Ehkä oon seurannut sun elämää liian läheltä tai sitte tää vaan jostakin syystä kosketti. Oon miettiny asiaa jotenki pelottavan paljon ja siksi ehkä halusin tästä sullekkin jotain sanoa.

Jotenki päädyin miettimään "itsensä voittamista" ja sitä miksi se on tärkeää vai onko. Liikunnan kannalta se ei juurikaan koske mua, oon vähän liian laiskamato ja sen lisäksi painoa enemmänkin pitäis saada lisää ku menettää, minkä takia en nyt liiku kovinkaan paljoa (ei välttämättä hyvä ratkaisu) Kuitenkin kun tahdonvoimaa ja fitness-hommaa tuputetaan joka suunnasta, on tätäkin asiaa ollu pakko jotenki miettiä.

Oon ennen pitäny itsensä voittamista positiivisena asiana mut sun kokemus jotenki pysäytti. Aloin miettiä, että miksi itsensä pitää voittaa? Miksi ei voi "luovuttaa" kun ei enää pysty? tai miksi pitää voida tehdä se viimenen kamalalta tuntuva kyykkytoisto? Tietenkin tulosten takia, mutta toisaalta miksi se tulosten hakeminen ei voi olla pitkä prosessi (josta ei tehdä numeroa) ja voiko saada hyviä tuloksia ilman itsensä kidutusta.

En syytä sua mistään, uskon että se mitä tapahtu johtu vaan virhearviosta. Ja virheitä ja onnettomuuksia sattuu kaikille. Silti oot terveellisen elämän kannalta hyvä roolimalli! :) Toivottavasti annat myös itsellesi anteeksi. Ja vaikka nää touhut usein vaikuttaa vähän fanaattisilta blogien kautta niin uskon, että sulla on sitä muuta tärkeää sun elämässäs myös, joka on NIIIIIN supertärkeää! :)

Lähinnä siis vaan heräsin miettimään, että miksi tulisi ikinä katsoa pahalla jos joku "luovuttaa" tai jättää leikin kesken kun ei enää tunnu hyvältä, niin reenin kuin muunkin elämän saralla. Enkä nyt tarkota sitä pientä "tervettä kipua" jos tiedät mitä tarkoitan, sillä sitäkin vältellessä mä en ainakaan saisi tehtyä mitään ikinä :D

Anteeksi tästä purkauksesta, jotenki vaan tuntu, että tää on tärkeää mun nyt sanoa. Oot Sara ihana positiivisine asenteinesi !! (? :D)
En halua olla kukkahattutäti joka neuvoo toisia miten elää heidän omaa elämäänsä ja varmaan ei olis ees tarvetta sanoa mut sanon silti, että nauti elämästä ennen kaikkea! Se mitä sä oot on nimittäin liian arvokasta hukattavaksi.

ps. Ootko lukenut Kukka Laakson ihanan My little body -blogikirjoituksen? Jos et ni suosittelen googlaamaan, IHANA niinku säki !! <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hehee noni! toimiii :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi apua, kiitos <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

:D niimpä! oikeesti, hyvä valinta!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kiitti :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

toi on ihan totta! mutta paksuja, niitä mä en vaan ymmärrä!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

:D haha kiitos, ehkä mä jätän ne meikit vaan sitte

wildheart (Ei varmistettu)

Se sun selected femmen maxihame halkiolla on aivan täydellinen, ostaisin sen ittelleni heti jos olisi vaan mahollista ja lompakossa ei olisi mattia -.-
Oot upea! ♥

wildheartsae.blogspot.fi

Jaltsu:) (Ei varmistettu)

Ihana hame! Harmaa trikoinen maksihame on myös ihku, sellaisiakin on blogeissa pyörinyt. MUTTA: miten noita voi pitää näillä helteillä, eikö kellään muulla kuin mulla (ja mun kaverilla, jonka kanssa tästä eilen puhuttiin) hikoa peppu? :D

Terassilla kun koittaisin istua tollasessa hameessa niin ei tarvis nousta ylös ennen elokuuta ja pimeitä öitä, aivan varmasti oisin hionnut takalistoni sellaseks märäks läntiks :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta kommentista! Tippa linssissä täällä, niin hyvä fiilis kun välität <3 Jäin miettimään tätä ajatusta.

Itsensä voittaminen/pinnistely/luovuttaminen kertovat ihmisistä aika paljon. Mä oon sitä mieltä, että jos luovuttaa helposti, ei voi juuri saada mitään. Elämässä tulee tilanteita jolloin on vaan PAKKO tehdä jotain. Sä et voi luovuttaa YO-kirojoituksissa vaikka pahalta tuntuisi, koska kun koko homma on ohi, sulla on surka olo sillä olisit pystynyt parempaan. Sama parisuhteissa. Ongelmia tulee ja niiden yli on vaan päästävä jos haluaa onnistua avioliitossa.

Se viimeinen toiso siinä kyykkysarjassa. Sitä ei tehdä pelkän tuloksen takia, vaan sen, että sä pystyt siihen. Ja sen jälkeen sä olet ylpeä, tyytyväinen itseesi, voittaja. Kehityt.

Tää itsensä voittaminen ja luovuttaminen on sama ihan kaikissa harrastuksissa. Joku opettelee kitaralla biisiä, ja nuotit ei vaan mene oikein. 897 kertaa jo soitettu eikä vieläkään, mutta se fiilis kun menee oikein oot voittaja.

Kaikki ihmiset, jotka ovat kokeneet elämänmuutoksia ja suuria painonpudotuksia, voin sanoa ettei oo ollu helppoa. Luovuttaminen sillon kun on tuntunut liian hyvältä ei oo tullu kysymykseenkään. Nyt en tarkota sitä että joka treenin jälkeen itket ja voit huonosti monta tuntia. Tottakai kaikki tää treeni pitää suhteuttaa tasoosi. Puhuit, että miksei voisi luvuttaa siihen pieneen "kipuun" (huom se kipu ei nyt ole sitä että joku hakkaa sua turpaan, vaan lihasväsymystä, joka on kestettävissä päänsisällä) Kun ylität itsesi, kehityt, seuraavalla kerralla se sama määrä vatsalihaksia, mikä alussa tuntui ihan sika pahalta, ylitsepääsemättömältä ei tunnukkaan enää ollenkaan pahalta. Saat tuloksia, olet lähempänä tavoitetta.

Salilla se kyykyissä pinnistely ei ole varsinaista "kipua" tai mitään vakavaa terveydellistä vaaraa ei ole olemassa. Jalat hapottaa -kivun kestäminen on pään sisällä.

Itsensä ylittäminen näkyy ihan kaikissa elämän osa-alueissa. Jos mä olisin luovuttanut blogin silloin kun ekan kerran todella pahoitin mieleni tai pusersin pari kyyneltä ilkeestä kommentista, en kirjoittaisi tätä nyt tässä. Itsensä voittaminen ja sopivat ärsykkeet liikunnassa, työssä, koulussa ovat tehneet musta ihmisenä sellaisen mikä olen tänäpäivänä. Vahvemman ja itsevarmemman.

Tää mun maraton keissi on todella huono esimerkki itsensä voittamisesta, sillä tässä reissussa oli monta epäonnea mukana ja maraton on keholle kova rasitus ja sen tiedetään sattuvan jo ennestään. Porukka oksentaa nesteitä, saa kamalia hiertymiä, pyörtyy näillä reissuilla. Väitän, että jokainen maratonille lähtevä on jollain tasolla hullu ja haluas haastamaan itseään ja katsomaan mihin pystyy. Sykemittarin puuttuminen, kuume, nestehukka, nesteiden huono imeytyminen, kylmä ilma, vesisade, alkuinto ja se ettei mitään hajua kuinka kovaa tässä mennään veivät mut tohon tilanteeseen. Mitään hengenvaaraa mulla ei kuitenkaan ollut ja sen mä tiesin kokoajan.

Luovutustasoja ja ihmisiä on erilaisia, enkä tuomitse ketään. Väitän vaan että silloin tällöin itsensä voittaminen on tärkeää omalle psyykkeelle ja itsetunnolle. "No pain, no gain", tällä tosiaan on sanoma. Oli kyse sitten liikunnasta tai kakun leipomisesta, jos luovutat liian helposti, et voi toteuttaa unelmiasi.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oi se on tosi kiva! itseasiassa siskon hame :) kiitos <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

:D haha kuulostaa tutulta. Tää lyhyempi malli ehkä toimii parhaiten näissä keleissä!

AnnnSofi (Ei varmistettu)

Ihana asu! Ja mullekin jäi suuri hämmästys kun yks aamu junassa istui nainen ja lapsi molemmat kirkkaan pinkeissä untuvatakeissa!! Ihan hullua ku ulkona on +20 :D sen ku vaan tietäisi mitä ihmettä niiden päässä oikeen liikkuu..

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

:D no just tämä! mitää ihmettä!! hahaa kiitos :)

mikaeeeela (Ei varmistettu)

Sä oot tossa ihan oikeessa, ja kun miettii esim sitä, et jos joskus ei olis vetäny niitä vikoja, liian tiukilta tuntuneita 30kg takakyykkyjä ni tänä päivänä ne 50kg kyykyt ei menis, ihan näin jos miettii liikunnan kautta. Tänhän voi pilkkoa myös tyyliin "no mutta miksi pitää pystyä kyykkää sillä 50kilosella" ja siihen ei oo muuta vastausta ku et because I can! Ei oo parempaa fiilistä ku sellainen kaikkivoipa, vahva ja itsevarma olo itsestään ja se tulee kaikista varmiten sillä, että uskaltaa painaa ja pusertaa, rikkoa niitä näkymättömiä muureja ja kehittyä.

Kommentoi