POM & FLORA

Tickle Your Fancy

Vihdoin ja viimein päästiin Mariannan kanssa testaamaan the Instagram-kahvila Tukholman Södermalmilla! Tiedättekö kun bongaa jonkun ig-profiilista kivan kuvan viihtyisästä kahvilasta, niin alkaa lähes välittömästi törmäämään kyseisestä paikasta napattuihin kuviin muuallakin. Näin kävi Pom & Floran kanssa. Tämä kahvila oli siis pakko pakko päästä testaamaan!

Söpö pieni kahvila tarjosi klassista trendiruokaa: acai-bowleja, avokadoleipiä ja tuorepuristettuja mehuja. Paikka on kuulemma viikonloppuisin melko tukossa, mutta näin keskellä viikkoa tilaa oli kivasti. Mukava henkilökunta ja ihana tunnelma! 

 

Cafe Pom & Flora

- Bondegatan 64, Stockholm - 

 

The cutest coffee place in Södermalm, Stockholm. No matter where it's located, I always write down the nicest restaurants and breakfast places spotted from Instagram. So I got a huge list where to go when traveling! Cafe Pom & Flora was on that list and I'm so glad we finally made it here! Trendy food and good vibes, biiig thumb!

 

xx Sara

Kommentit

xuuuuh (Ei varmistettu)

Sulle vois sopia sellanen kampaus että vetäis ton otsiksen keskijakaukselle ja leikkais vähän molempia puolia pyöreämmäksi, sellanen "curtain fringe". Olis kiva nähdä miltä näyttää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis tiedätkö, oon ite miettiny joskus ihan samaa! Sienna Millerillä oli aikoinaan sellainen malli ja ihastuin siihen täysin. Tämä piikkisuora tukka vaan kun ei taivu ollenkaan, niin siinä on myös iso mahis epäonnistua :S

annimarian (Ei varmistettu) http://www.annimarian.com

Tosi kivan näköinen paikka! :)

www.annimarian.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! :)

Kommentoi