BY THE POOL

Tickle Your Fancy

Pika pika päivitys, ennen illan dinneriä! 27h matkustusksesta selvitty (joskin olo on kuin ilmapallolla...) ja perillä ollaan! Iltapäivä vierähti poolilla jet lageissä ja käytiimpä tsekkaamassa viereinen biitsikin!

Musta on ollut ihana huomata, että matkaseurani täällä ihan ykkösluokka! Voin myöntää, että alkuun vähän jännitin viikon Australian reissua vieraiden tyyppien kanssa, mutta tytöt on aivan ihania! Meillä tulee olemaan niin hauskaa täällä! :)

Kuullaan pian :)

 

Greetings from Byron Bay! :)

 

xx Sara

Kommentit

Hobart (Ei varmistettu)

Lopetan blogisi lukemisen hetkeksi, en kestä Australia-päivityksiä. Maa vei sydämeni, kun opiskelin Adelaidessa puoli vuotta ja aika ajoin haaveilen muuttavani joskus takaisin. Lisäksi Byron Bay on itärannikon ihanin paikka <3 Ajettiin väli Cairns-Sydney, joten muutama muukin paikka tuli nähtyä :) Black Dog Surfing oli kiva surffikoulu ja "pääkadulta", jossa kaupat sijaitsee, lähtee rannan suuntaan pieni sivukuja, jossa on maailman paras, superpieni falafelpaikka. Voi rakkaus. No need to say, mutta nauttikaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi että! Voin vaan kuvitella, että oli huikee reissu! :) Tuo paikka on niin täynnä ihania rafloja ja kahviloita, ettei mitään järkeä!!!

Kommentoi