POOL

Tickle Your Fancy

Ensimmäistä kertaa ikinä Euroopan ulkopuolella vuokrattiin kämppä airbnb:n kautta. Vuokramajoitus on ollut ihan perusjuttuja kaupunkilomilla, mutten vielä koskaan ole pidemmällä reissulla sitä kokeillut. Neljän hengen porukalla isokin kämppä tulee nopesti hotellia edullisemmaksi ja ylipäätään tunnelmallisemmaksi. Voin todella suositella!

On ollut ihan mahtavaa hakea kauppahallista tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, ja kokkailla yhdessä aamupalaa ja välillä dinnereitäkin. Juoda iltapäiväkahveja terassilla ja hypätä yhteistreenien jälkeen omaan pooliin. Luksusta!

Tänään koittaa lähtö tästä talosta (buu!). Pidetään peukkuja, että seuraavat ovat yhtä mukavia!

Renting a flat is something I normally do when having a holiday in the city but never have I ever tried it outside of the Europe. Villas here in Nicaragua are quite cheap, especially when there are four persons splitting the check. It's been so nice to have a big kitchen and own pool! We have to leave the house today. Not sure if I'm ready for it :D

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Alinakskdllld (Ei varmistettu)

Moi! Me ollaan vuokrattu Airbnb:n kautta todeeeella paljon kämppiä reissuilla, enemmänkin euroopan ulkopuolella ! Vuokraaminen on 95% kerroista mennyt ihan nappiin, ja asunnot on usein aikamoisia ylläreitä; usein positiivisia sellaisia. Suosittelen ehdottomasti jos haluaa majoittua jossain muualla kuin samassa Best Westernissä kuin kaikki muutkin turret :D Ja usein kämppiin on lukeutunut jotain upeeta lisäekstraa; uima-altaita, kuntosaleja, älyttömiä terasseja pilvenpiirtäjien katoilla, aivan ihanien kämppien omistajien tapaamisia, polkupyöriä, mitä vaan! Jos ripaus seikkailunhalua löytyy ja budjetti ei riitä hotelliin, suosittelen!

ps. pieni risu mulla ois silti antaa tässä samalla; tää kommentointi järjestelmä on niiiiin rasittava!!:D Jätän niin usein kommentoimatta koska tässä menis aivan liian kauan aikaa ja vaivaa...:(

kysymysihminen (Ei varmistettu)

Miksi ihmeessä kirjoitit "omaan pooliin", etkä "omaan uima-altaaseen"? Blogisi on hyvä, mutta tuntuu kamalalta lukea englanninkielisiä sanoja keskellä suomeksi kirjoitettua lausetta.

sinii (Ei varmistettu)

Mä ainakin käytän puhekielessä englanninkielen sanoja siellä sun täällä. Miksi kirjoittaa uima-allas kun pool käy paljon vaivattomammin ;D

Tasaraita

Juuri tähän kyseisiin lauseeseen en nyt kiinnittänyt huomiota, mutta yleisesti olen huomannut, että monet bloggaajat käyttävät paljon tiettyjä vieraskielisiä sanoja. Saran blogissa en ehkä niinkään ole tätä huomannut, mutta monessa muussa kyllä. Ehkä olen vanha kalkkis kun tällaiseen yli kolmekymppisen kielikorvaan särähtää monien parikymppisten käyttämät sanat kombo, lokaatio jne.
Teksti olisi sujuvampaa jos nämä em. sanat korvattaisiin oikeilla suomenkielisillä sanoilla. :)

nakedtruth
naked truth

mä en kestä tätä sun blogia ja näitä upeita kuvia!!! <3 melkein joka kerta iskee matkakuume ;) mutta jatka samaan malliin, ihana blogi!

36356356 (Ei varmistettu)

oon samaa mieltä parin muunkin kanssa jotka kommentoivat noita englanninkielisiä sanoja. olisi mukavempaa lukea tekstiä joko kokonaan englanniksi tai kokonaan suomeksi. pool, dinner, uima-allas ja illallinen. onko se suomenkielinen sana niin hankala kirjoittaa? :D

Kommentoi