Pool Party - Let's get this party started

Tickle Your Fancy

Heräsin tänään klo 8 suu leveässä hymyssä. Vaikka viime päivien unimäärällä ei todellakaan lähdetä kerskumaan oli fiilis silti energinen. Mitä tässä 48 tunnin aikana just tapahtui?! 

Kun ajeltiin kentältä kohti kotia, todettiin yhdessä, että me tosiaan lähdettiin reissuun eilen?! Miten voi vuorokauteen (okei puoleentoista) mahtua näin paljon kaikkea?! Neljä lentoa, uusia ihania ihmisiä, hyvää ruokaa ja juomaa, aurinkoa, ihan parasta musiikkia (!! saisko näitä playlistejä jostain?!) ja kahdet bileet. Nellyn Pool Party jätti sylillisen ihan mielettömiä muistoja, iso iso kiitos Nellylle!

Tulee varmaan vähän toistoa, mutta vitsi mikä reissu ja vitsi mitä mimmejä <3 Olen niin kiitollinen siitä, että pääsen työni kautta tutustumaan näin inspiroiviin ihmisiin ja ylipäätään kokemaan jotain tällaista. Love!

Päätettiin pitää hullujen suomiturrejen mainetta yllä ja mekkaloida kentällä + taputtaa koneen ländätessä :D

Kun astuin viimeisten joukossa Nellyn koneeseen sisään ja kävelin käytävää pitkin omalle paikalleni, en voinut muuta kun tuijotella haltioissani. Ympärilläni oli niin kauniita ihmisiä ja niin mielettömiä tyylejä että huhhuh! 

Pehkonen ja joutsen!! :D

Kimono Lindex* / shorts here* / bikini here* / belt H&M / sunnies Fendi (borrowed) / shoes here* (*=gifted)

What an amazing 24 hours. We had so much FUN!! Ibiza sun + pool party with this crew was something that I could only imagine. Thank you Nelly for making this happen <3

 

Pictures of me: Anna, Johanna & Jekku

*sis. mainoslinkkejä

 

T. Sara

Kommentit

E-lla (Ei varmistettu)

Vaikka tää reissu vaikuttaa ihan superilta niin jotenkin mulle tulee silti paha mieli. Nelly laittaa ihan törkeesti rahaa vaan siihen että lennätetään bloggaajia ja julkkiksia bailaamaan Ibizalle, kun muualla maailmassa nähdään nälkää ja esim. Koitetaan selvitä maanjäristyksen tuhoista. Vaikka ymmärrän, ettei me sille voida mitään, niin silti pistää miettimään eikö noi rahat vois laittaa johonkin tärkeämpään? Jotenkin mulle vaan tuli sellanen mieli, että pakko kommentoida. Tää on eka kerta kun kommentoin, niin kai tähän loppuun pitää kehua, kuin uskomaton tyyli sulla on ja miten mukavalta vaikutat! Kaikkee hyvää sulle :)

x (Ei varmistettu)

toisaalta, jos aina ajateltaisiin, että jollain on asiat vielä huonommin tai huonosti, eihän kukaan voisi tehdä yhtään mitään?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän mitä ajat takaa, mutta sama pätee kaikkeen muuhunkin markkinointiin. Siinä missä joku muu yritys maksaa satoja tuhansia ellei miljoonia (?!) New York Timesin etusivusta, Nelly päätti järkätä tällaisen tapahtuman. 

Kiitos kommentistasi ja tsempeistä <3 :)

essi91 (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että oon kyllä vähän samaa mieltä. En todellakaa syyllistä sinua tai ketään joka tuolla on ollut, tai edes järjestäjää, mutta markkinoidahan voi monella eri tapaa. Totta kai on ok järjestää tällasia, mutta voi silti miettiä, että voisiko kenties markkinoida sitten seuraavalla kerralla jotenkin niin, että siitä olisi hyötyä niille jotka oikeasti tarvitsee apua. Mutta eihän kukaan nyt kiidätä Ibizalle tavallisia talliaisia, tai hätää kärsiviä ihmisiä, kun vaihtoehtona on saada bloginäkyvyyttä, ymmärrän sen, eihän siinä olisi mitään "järkeä".

Ja itsekin tiedän sen, että turha aatella niin että jos jollakin menee tosi huonosti niin itellä ei sais mennä hyvin yms., sitä en nyt tällä tarkoita. Mutta jotenkin itellä iski, että kuinka paljon oikeesti rahaa käytetään siihen, että lähetetään bloggaajia juhlimaan Suomesta Ibizalle. Ihan helvetisti! Jokainen toki käyttäköön rahansa miten haluaa, en mä sitä sano. Mutta hyvä, että kuitenkin siellä oli hyvä meininki. Onhan se hienoa että bloggaajatkin saa työlleen vastinetta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka! Hei nää markkinointipalautteet ja vinkit kannattaa suunnata suoraan Nellylle, koska minulle suunnattuina ne menee vähän hukkaan :

Itse oon ainakin järkyttävän kiitollinen siitä, että blogiani ja omaa panostustani siihen todella huomioidaan myös ulkomailla ja työpanokseni palkitaan tällaisella markkinointi-irtiotolla :) Oli hienoa ja jopa harvinaista, että matkalle pääsi muitakin bloggaajia kuin pohjoismaiden suurimmat! Olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta Nellylle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei oikeesti, kai sinäkin nyt ymmärrät että sillä summalla olisi voinut tosiaan auttaa, tai vaikka järjestää juhlat jossain muualla, vähän lähempänä, kuin Ibizalla?
Vähän tylsä asenne olla vain järkyttävän kiitollinen ja hymistä, sen sijaan että asiaa voisi ihan aidosti miettiä useammalta kannalta vaikka olisikin ollut hauskaa bilettää kaksi päivää niillä rahoilla. Ja vähän surullista että pienikin kritiikki on sulle osoitettuna ihan turhaa. Mutta omapahan on arvomaailmasi.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

En näkisi, että blogin kommenttiboksiin annettu palaute mitenkään hukkaan menee. Otaksun, että Nellyn markkinointiosastollakin ollaan kiinnostuneita siitä, kuinka heidän bileistään kirjoitetaan ja miten lukijat sitä kommentoivat.

Eihän Nelly isoja bileitä Ibizalla huvikseen järjestä tai vain palkitakseen uutteria bloggaajia: taloudellista hyötyä ja maksimaalista näkyvyyttähän sillä tavoitellaan, "ostamalla" bloggaajat yrityksen mainoskasvoiksi. Huomattavasti tehokkaampaa kuin yksikään etusivun ilmoitus missään sanomalehdessä. 

rtuulia (Ei varmistettu)

voispa laittaa sydänsilmäemojeja!!! oon kattonu näitä teidän kaikkien kuvia igstä ihaillen ja haaveillen. niin unelmabileiden näköistä!! ja vielä päälle teidän vaatteet ja noi maisemat&lt;3 (se bueno-käsiemoji tähän) ps. mitä noi drinkit on?!!?? haluun!

saratickle
Tickle Your Fancy

ÄÄÄÄ sanos muuta!!! Niin over the top oikeesti!! <3

Linsku (Ei varmistettu)

Siis voi härre! Uskon että toi oli aivan huikee kokemus! Selailin instagramin kautta eri ihmisten kuvia tuolta kemuista ja siis mikä energia ja ilo niiden kautta välittyi, ihan kuin olis ite ollut siellä paikan päällä! :) Ja katoin kanssa sitä että miten kauniita ihmisiä tää maa päällään oikein kantaa! :D Kaikilla ihan huipputyyli, ja onnellisuus tekee kyllä kaikista kauniita! Pakko näköjään laittaa jokaisen lauseen perään huutomerkki, mutta siis vaikuttaa vaan niin huippureissulta!!! :D Oon tosi ilonen sun puolesta että pääsit kokeen ton :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mä oon niin samaa mieltä sun kanssa, ja fiilis oli tosiaan ihan mieletön! Kiitos valtavasti <3

nelpsa (Ei varmistettu)

Pehkonen ja joutsen!! Hahahaha, ei apua :D:DD

saratickle
Tickle Your Fancy

:D KYLLÄ

xod (Ei varmistettu)

Heippa,
ei nyt liity postaukseen mutta sopiiko roshe runit juoksemiseen? Vai onko enemmänkin vapaa-ajan kengät? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan ehdottomasti vapaa-ajalle!! Ei ole juoksukengät :)

??? (Ei varmistettu)

NELLY POO
+ NELLY FOOL PARTY, julistaa tekstit palmujen takana D:D::DD hahhah ei varmaan tullut nellyn markkinoinnissa mieleen

mut ihan superkauniinhan näköistä tuolla on ollut!

Kommentoi