POWER WALK

Tickle Your Fancy

*adlink

_________________________________________________________________

HUOM! Huomenna, 8.6 juostaan Saratickle x Vitamin Well -lukijalenkki. Mukaan mahtuu vielä! Rento lenkki starttaa Kaivopuiston rannasta klo 17. Tapahtuma löytyy täältä ja ilmottautuminen juoksulle onnistuu tapahtumassa olevan linkin kautta! Olispa mahtavaa saada mahdollisimman moni mukaan! :) Aurinkokin näyttää paistavan koko lenkin ajan!

_________________________________________________________________

 

Juokseminen on mahtavaa ja edelleen yksi suosikkiharrastukistani, mutta olen viime aikoina innostunut myös reippaista kävelylenkeistä (jaaaa välitön mielikuva, Modern Familyn Phil power walkilla). Olen kävellyt varmaan joka ilta, välillä pitkiäkin lenkkejä. Kiertänyt ympäri Helsingin rantoja ja kolunnut metsiä. Kävellessä ympäristöön on jotenkin helpompi keskittyä ja ajatuksetkin rullaavat tehokkaammin. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä.

Kun tahdin pitää reippaana, myös keho saa haastetta. Jalat väsyvät kävellessä ihan eri tavalla kuin juostessa! Tuntuu, että meikäläisen alaraajoista on löytynyt viime aikoina ihan uusia lihaksia. Myös keskivartaloa on helpompi aktivoida reippaalla kävelylenkillä. Vatsalihakset ovat töissä koko lenkin ajan!

shoes here* (on sale) // shirt Nike // shorts here*

 

Running is my thing but power walking has become my new hobby! I think it's easier to focus and clear your head while walking. And when you keep your walking speed high and activate you core, you also get a good workout!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Elinaam (Ei varmistettu)

Pikku hajoaminen Philille :D Sara sä oot niin ihana!!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtavaa! Phil on kingi!

<3

memmmi (Ei varmistettu)

Kävelyt on ihan lemppareita silloin, kun tekee mieli liikkua mutta kroppa tuntuu vähän väsähtäneeltä. Etenkin metsät ja vastaavat luonnonläheiset paikat on ihania kulkea kävellen. Oikeastaan parhaita on mäessä/vuorella olevat metsät - kallioisessa ja vaihtelevassa maastossa ylöspäin kapuaminen käy kyllä ihan treenistä, vaikkei vauhti päätä huimaava olisikaan ;D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja samantien tuli himo päästä metsään ja vuorille käppäilemään!!

alana (Ei varmistettu)

SIIS TOI PAITA!! Saako tota jostain nettikaupasta?!

saratickle
Tickle Your Fancy

No mä yritin etsiä tätä linkattavaksi teille, mutta vähän huonoin tuloksin. TIiasin ite nikeltä kuukausi takaperin ja nyt näyttää sold outtia :S

tech-fleece-mesh-crew-sweatshirt on tuotteen nimi!

Niinatti (Ei varmistettu)

Ootko koskaan mitannut sun vauhtia esim sports trackerilla? Jos et niin paljon vauhdin arvioisit olevan? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kävelyvauhti? Jossain 7km/h kieppeillä pyörii varmasti. En ole tainnut koskaan lähteä sykemittarin kanssa kävelylenkille!

Kommentoi