PRE CHRISTMAS PARTY LOOK

Tickle Your Fancy

*adlink

 

Kokoonnuttiin eilen illalla kotkamimmien kanssa meille juhlistamaan joulukauden starttia. Pukeuduttiin paljetteihin ja tonttulakkeihin. Hörpittiin glögiä ja kuoharia, rallateltiin joululauluja, kaivettiin polaroidkamera esiin ja osallistuttiin vielä loppuillasta skibidi challengeenkin, hah.

Kyselin InstaStoryn puolella kahdesta mekkoehdokkaasta suosikkianne. Näin tasaiseen mittelöön en ole muuten Storyn kysymyksissä vielä törmännytkään. Parin tunnin jälkeen oltiin edelleen tasapelissä ja päädyin sitten pukemaan tämän selästä auki olevan vihreän samettisen paljettimekon, jonka Janni nimesi luonnollisesti joulukuuseksi. Ihastuin korkeaan kaulukseen, olkatoppauksiin ja avonaiseen selkään!

Hiukset jäivät kampaukseen, johon ne meikatessa päädyin kasvojen edestä solmimaan. Kieritin vaan hiussuortuvan piilottamaan mustan ponnarin. Noin 30 sekunnin kampaus, suosittelen. Toimii aika hyvin erityisesti tämän avonaisen selän kanssa!

Just nyt olen universumille kiitollinen siitä, että vältyin tällä kertaa päänsäryltä. Sain siivottua kämpän ja pääsin hommiin heti aamusta. Tänään pitäisi saada tosiaan viimeiset duunit kasaan ja matkalaukku pakattua. Yöllä lähdetään kohti Meksikoa! Sisko tulee vielä illaksi kylään, josko sitä katsoisi vakka Ansa Vanhemmille -leffan kolmatta kertaa parin viikon sisään :D

Ihanaa viikonloppua tyypit, palataan!

 

pictures: Janni Ehari

 

Nelly dress here*

Nelly shoes here*

-25% (code: VIP25) until Sunday 23:59

 

xx Sara

Kommentit

Marina differend and Unique (Ei varmistettu) https://differend-and-unique.blogspot.com/?m=0

Voi Kui upea mekko!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Mä tykkään ihan hurjasti myös! :)

Ellaaar (Ei varmistettu)

Ansa Vanhemmille oli mun kaikkien aikojen suosikkileffa lapsena!! Katsoin sen just pari viikkoa sitten uudelleen ja se on edelleen huippu! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, ihana! No niimpä!! :D Edelleen ihan kultaa!

Torey
Näissä neliöissä

Ansa vanhemmille odottaa omalla Netflix-listalla. Vitsit me katottiin se serkkuni kanssa lapsena niiiin monta kertaa! Nyt täytyy näyttää se omille lapsille. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

KYLLÄ! :D Moni ysärileffa osoittautuu ihan kuraksi kun katsoo 20 vuotta myöhemmin, mutta Ansa Vanhemmille ei todellakaan ole yksi niistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä tarkoittaa ad link postauksen alussa?

Ihana vihreä mekko! Pidätkö kenkiä sisällä?

saratickle
Tickle Your Fancy

tuo merkki * tarkoittaa mainoslinkkiä. Eli jos sanan perässä on *-merkki on kyseessä mainoslinkki!

Kiitos! :) Kengät olivat sisällä kuvissa, koska halusin näyttää teille asukokonaisuuden, jossa lähdin viettämään pikkujouluja :)

JTTK (Ei varmistettu)

Hei! Balin matka suunnitteilla. Oon jo aiemmin käynyt, mutta nyt kiinnostelisi Ganggun lisäksi Nusa Penida, Lembongan tai gilit. Onko sulla kokemuksia näistä saarista ja mitä suosittelisit? :)

Kommentoi