prinsessapäivä

Tickle Your Fancy

Eilisten aivan ihanien sarkajuhlien asu ja kampaus näytti tältä! Mitäs sanotte?

Mun hiuksista kysellään aika paljon. Oon kyllä täällä blogissakin siitä puhunu, mutta henkilö mun tukan taustalla on Annika. Olipa kyse sitten pidennyksistä, väristä tai kampauksista (myös tästä kampauksesta), oon antanu tälle tytölle oikeestaan vapaat kädet tukan suhteen :D Eli voitte kuvitella kuinka huikee ja osaava tyyppi on kyseessä. Muistutan teitä tästä tarjouksesta, eli blogini lukijoina saatte Annikalta -10% pidennyksistä ja -20% leikkaus- ja väri paketeista! Tää tarjous on voimassa vielä ainakin toistaiseksi :) Hän työskentelee nyt vielä Makersissä, mutta huhtikuun puolesta välistä siirtyy huikeisiin tiloihin Studio Gyyliin. Muistakaahan aikaa varaillessa pyytää aika nimenomaan Annikalta ja ilmottautukaa blogini lukijoiksi!

T.Sara

Kommentit

laura (Ei varmistettu)

ihana sara!!! :)

laura (Ei varmistettu)

ihana sara!!! :)

Patrycja (Ei varmistettu)

Beautiful dress! And you of course! :)
Hugs from Poland!!

Patrycja,
window-on-the-fashion.blogspot.com

iida (Ei varmistettu)

aivan ihana tuo sun mekko! just sellanen minkä haluan ens vuoden vanhojen tansseihin, myy se mulle haha! :-) punasen haluan ehottomasti ja toi kyllä iski vaikka olin aatellut muhkeempaa. rakastuin :-D ah en vaan voi lopettaa sen tuijottamista...ja sinä taas kauniina, kuten tavallisesti :-)

Donna (Ei varmistettu)

Toi mekko on ihanan värinen. Vihdoinkin näkee enemmän värikkäitä mekkoja kun tuntuu että jokainen aina pukeutuu mustaan, harmaaseen tai valkoseen eikä koskaan värikkäisiin. :)

en pahalla.. (Ei varmistettu)

Hei! Oon seurannu sun blogia jo kaksi vuotta. Olet todella kaunis, mutta katsoppa vuoden takaisia postauksia. Kasvojesi väri on punertava ja näytät muutenki pöhyttyneeltä nykyään. Siis turvonneelta! En halua mitenkään loukata/arvostella.. Olet siis kaunis silti, mutta sinussa on tapahtunut vuoden aikana suuri muutos. Onko siis elämässäsi jotain tapahtunut?

jeesus crisustus (Ei varmistettu)

oot ihan transun näkönen jotenkin..ei tiedä mut näytät oudolta,mitäs jos et laittaisi kun ripsiväriä ja jättäisit muut pois?
se voisi auttaa ja näyttäisit freesitlä ? etkä noin niinku juopolta tai joltakin hampparilta :D

hxd (Ei varmistettu)

ps: sun äitis näyttää paljon luonnollisemmalta kun sinä,otahan mallia jaanasta vain ;)

crt (Ei varmistettu)

vau, näytät kauniilta : )

milli. (Ei varmistettu)

wtf mitä komentteja tuossa ylhäällä:D koita kestää sara<3

cave (Ei varmistettu)

Sara oot ihana.

ihmettelin (Ei varmistettu)

Tuo ihanan tyylikäs punainen puku näytti päälläsi paljon paremmalta vanhojentansseissa, mitä ihmettä sille on tapahtunut

ihmettelin (Ei varmistettu)

Tuo ihanan tyylikäs punainen puku näytti päälläsi paljon paremmalta vanhojentansseissa, mitä ihmettä sille on tapahtunut

Meme (Ei varmistettu)

Ihan järkyttäviä kommentteja! Toivottavasti et ota tuosta pelleilystä itteesi.. Oot oikein nätti! Aivan ihana mekko, sopii sulle tosi hyvin!

no huhhuh (Ei varmistettu)

"kasvojesi väri on punertava ja näytät pöyhtyneeltä, en halua loukata" you just did idiot! Ei tommosta sanota kenellekkään, eiköhän se oo ihan päivänselvää :D (ellei sitten juuri ole tarkoituksena loukata!) nää kateelliset ihmiset taas loistaa täällä. Hitsin kaunis olet, me muut saadaan vihreinä katella näitä kuvia!

hih (Ei varmistettu)

höpöhöpöhöpöö!! mitä ilkeilyä! Oot todella kaunis, niin luonnollinen, mutta silti niin uskomattoman hehkuva upeus :D Toivotan ihanaa kevättä sinulle Sara ! :)

Riikka (Ei varmistettu)

mikä ihme toi transu kommentti on ! : D toi on niin absurdia, mitä helvettii joku tulee kommentoimaan jotain tollasta..

boum (Ei varmistettu)

Heii! Aivan ihana mekko! =) Mistä oot muuten hommannu tuon iPhonen kuoren? :)

TA (Ei varmistettu)

Teetetty puku !!!

Suski (Ei varmistettu)

Pyh, provoja noi ylemmät törkeydet. Olet hurjan sievä ja sporttinen nuori nainen - ja kauneuttasi vain lisää se, että olet aina niin iloinen! Puku sopii sulle hienosti, ja kampauskin on tyylikäs.

marika (Ei varmistettu)

ihana mekko ja tosi nättinä oot ollu! :-)

http://viva-la-fashion.blogspot.com/

Tiia (Ei varmistettu)

Nauran täällä lähes ääneen noille kommenteille...``oot iha transun näköne`` Hahahha : D Onko ihmisillä pikkase huono päivä, ku pitää tulla sitä purkaa toiste blogeihi...

fantsu (Ei varmistettu)

säähän oot huikeena ! ja mitää toi kommentti tuolla, saahan sitä oma mielipide olla mutta musta sä oot just ihanan ruskettuneen, päivettyneen näköinen näin talvellakin :))

krdd (Ei varmistettu)

heeeei mistä noi puhelimen kuoret on!!!

Suz (Ei varmistettu)

Aivan upea mekko, sopii sulle täydellisesti! Ihana kokonaisuus. :--)

Huvittavia tuollaiset ihmiset, jotka yrittävät tahallaan loukata ja ärsyttää. :--D Eikö todella ole parempaa tekemistä?

krdd (Ei varmistettu)

heeeei mistä noi puhelimen kuoret on!!!

maiza (Ei varmistettu)

Aivan ihan asu ja näytät kauniilta. Mutta on kasvosi pyöristyneet,mutta kyllähän me kaikki muutumme vuosien varrella. Eikä tarvitse rumasti sanoa. Se on niin helppo täällä arvostella.

Ano (Ei varmistettu)

Todella kaunis mekko, ihanat hiukset ja hurmaava tyttö! :))

Jaapeli (Ei varmistettu)

On mustakin toisaalta hirveetä mitä kommentteja bloggaajat joutuu lueskelee mut sitten taas.. ovat tätä hommaa alkaessa tekemään kyllä tienneet että julkista arvostelua joutuu kohtaamaan. Eihän sitä kukaan täällä kirjoittaneista kuitenkaan mitään koskaan päin naamaa sanoisi. Anonyyminä on helppo kirjotella. Ja vaikka tätä mieltä olenkin, pakko arvostella silti itsekin anonyyminä :P nätti sinä olet. Mutta aiemman tyypin tavoin olen ihmetellyt mitä kasvoillesi on tapahtunut. Vai johtuuko se itseruskettavien aiheuttamasta harhasta.Kuten tuossa kuvassa missä kätesi on lantiolla, huomaa kuinka oranssi kätesi on, ei päivettynyt. Kokeile suihkurusketusta tms, rusketuksesi (purkki) ei ole minään näinä vuosina ollut kaunis saati tasainen.

.. (Ei varmistettu)

VOI HYVÄNEN AIKA HANKKIKAA ELÄMÄ!!

freckles (Ei varmistettu)

ihanan värinen mekko! Uskaltaisinpa minäkin maksimekkoilla!:-) vielä on jääny vähän vieraaksi.

http://stylingwithe.blogspot.com/

Pinja (Ei varmistettu)

Hei näytät just ihanan kauniilta!! Mua harmittaa sikana ku oli w-tanssit just tänä vuonna ja omasta mielestä näytin aivan järkyttävän kamalalle , toivottavasti itelle tulis kans mahdollisuus revanssiin ;--D ! ps coolit kuoret, mistä noita saa?!?

bohemiansparkle.blogspot.com

Anna (Ei varmistettu)
Sonja (Ei varmistettu)

Herranjestas mitä kommentteja, huomaa kyllä motivaation noille ilkeilykommenteille. Heti, kun susta tulee tavallista upeampia kuvia (toki kaunis olet aina), niin täällä on kateelliset haukkumassa. Huhhuh. Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Oot kaunis, sun rusketuksessas ei ole yhtään mitään vikaa, eikä myöskään naaman värissä. Taitaa näillä kommentoijilla (tai kommentoijalla?) heittää värit tietokoneen näytössä :P

Aivan ihana puku, oot ollut erittäin nättinä!

Tiitsi (Ei varmistettu)

Voi kun oot ollu kauniina tanssiaisissa! Olin samoissa niissä Åken 'treeneissä' kuin sinä, mutta en uskaltanu mitään tulla sanomaan, vaikka kävi mielessä:) Todella kaunis olet!
Kivaa keskiviikkoa!(:

Siis miten (Ei varmistettu)

heittää värit? miksi uusimmassa postauksessa 2 muun saran ympärillä olevan tytsyn naaman värit sitte normaalit. ainoa oranssi on keskellä.

juhuuhh (Ei varmistettu)

halooo

Hanne (Ei varmistettu)

Oot kyllä tosi kaunis ja ihanan hoikka jne,mutta minäkin parin kuukauden lukutauon jälkeen huomasin heti,että sinun kasvoissasi on tapahtunut joku muutos,et näytä enää niin terveeltä..joko posket ovat pyöristyneet tai pöhöttyneet tms..Toivottavasti voit kuitenkin hyvin? :/
Ihanaa kevättä Sara kuitenkin! nimim.huolestunut!

KvjyurqO (Ei varmistettu)

I'm kicking mlseyf for missing those Rugburns when I lived in southern cali. I lived just a little over an hour from SD and never saw any shows?! Maybe being knee deep in diapers had something to do with it. and no not MY diapers, my kiddos.

barbiegames (Ei varmistettu)

Thank you for this article. I'm glad accesses the net this stuff works and your article has really helped me from beginning to end. And to share with you my thoughts.
http://dora.dressupgames8.com
http://kissing-games.dressupgames8.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.