PRINTTIÖVERIT

Tickle Your Fancy

Leoa päästä varpaisiin. Tai rintakehästä yläreiteen, jos ihan tarkkoja ollaan. Kesäkuun viimeisiä viedään, mutta minulle tämä on kesän alku. Vasta pari päivää on tuntunut kunnon kesältä. Kotitoimistoni siirtyi eilen aurinkoiselle parvekkeelle ja kaupungillekin uskaltauduin lähteä ilman pitkähihaista. Hyvin muuten huomaa miten kelit ovat vaikuttaneet yleiseen olotilaani. Sateisena viime viikkona koko elämä tuntui potkivan päähän. Bloggaaminen tökki, elämä tökki, kaikki ihmisetkin tökki. Kiukuttelin, mökötin, suljin sälekaihtimet ja eristäydyin kotisohvalle. Nyt muutama aurinkoisempi päivä ja olo on kuin uudesti syntyneellä. Parissa hassussa päivässä kaikki vaan muuttui. Yhtäkkiä kalenteri täyttyi ihan mielettömistä duunijutuista, reissuista ja tapahtumista. Taas näyttää huomattavasti valoisemmalta, ihan kirjaimellisesti. Loppukesästä tulee niin mieletön ja jännittävä!! :))

Tässä tulee kuulkaas ehkä suosikki asukuvani tältä vuodelta! Näistä vaan aistii sen kaiken tälle vuodenajalle oleellisen: kesä, lämpö ja värit. Parastahan tässä on kuitenkin se, että kuvat on napannut naapurini Marjut, joka tarttui Nikoniini ensimmäistä kertaa! Kuvien perusteella voisi kuvitella, että tyyppi on kuvannut asukuvia enemmänkin, mutta ei, tämä oli eka kerta! :D

clothes Monki* / sunnies Triwa* / sandals Vagabond (*=gifted)

 

Summer is here, finally. This might be the fifth or maybe even sixth time I'm saying this though :D But this time I really mean it. Like really really mean it. Can't believe I'm actually walking around wearing just top and shorts!! The sunshine makes me so happy. Feeling much more energetic than last week!

The pictures were taken by my neighbour Marjut, who believe it or not, was taking outfit photos for the very first time. Pretty good job for the first timer, don't you think? I'm totally loving these pictures!

 

Pictures: Marjut / Loving White Style

T. Sara

Kommentit

Kattu (Ei varmistettu)

Oujee!! Ihan mahtava asukokonaisuus! Miten voi sama printti toimia noin hyvin ;) kuvaaja on luonnonlahjakkuus! Toisaalta sinä varmasti luonnonlahjakkuus kameran takana. Ihana karisma sulla!

saratickle
Tickle Your Fancy

heh voi iso kiitos! :) Sama printti toimii!!

elisabet.k (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat, kiva asu!<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Ihanat sandaalit, tänä kesänä löysin myös omat korokesandaalit, http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2015/05/lillan-helsinki.html, inspiroituneena sinun lookeista <3

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana printti!

Kommentoi