Protein smoothie bowl

Tickle Your Fancy

Törmäsin edellisviikolla ensimmäistä kertaa tuotteeseen nimeltä Eggo. Ei millään meinannut mennä perille, että tässä litran tönikässä on todella pelkkää kananmunanvalkuaista?!? Olen käyttänyt valkuaisia (toisinaan kyllä kokonaisiakin kananmunia) smoothieissani jo pitkään, ja aina old schoolisti erotellut keltuaisia niistä. Homma helpottui taas heittämällä!

Vaikka kananmunia/valkuaisia olenkin jo pitkään käyttänyt, en ole vielä koskaan saanut smoothiestani näin rahkamaista. Käsittämätöntä kuinka kuohkeaa tämän aamun bowlista tuli. Niin hyvää!!

 

Protein smoothie bowl

  • appelsiini
  • banaani
  • pakastemustikoita
  • lehtikaalia
  • loraus Eggoa (varo laittamasta liikaa!)
  • avokado
  • vettä

Päälle kookoshiutaleita ja mustikoita

 

Huom. Tämä ei siis ole mainos, vaan vinkki tyytyväiseltä käyttäjältä eteenpäin :) Mikäli valkuaisia tulee käytettyä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

 

Last week I found it. 30 egg whites in a one bottle, what a product!! Perfect for cooking and smoothies, especially smoothie bowls. Smoothest smoothies that I'v ever tasted, you gotta try this! :)

 

xx Sara

Kommentit

Ellaaar (Ei varmistettu)

Vau, toihan on tosi kätevä tuote!Tuntuu niin ikävältä heittää keltuaisia turhaan roskiin. Muistatko paljon sillä on hintaa? :) Mitä mieltä muuten oot siitä, että onko järkevämpi jättää keltuaiset syömättä kuin syödä ne? :D

anzgulii (Ei varmistettu)

Haa, smoothien ainesosana erittäin hyvä idea! Äiti syötti mulle tota pelkiltään joku aika sitte ja olin aika kuvottunut:D mut tolleen vois toimia, kiitos vinkistä.

Hanna Maria
Hanna Maria

Onks tää luomua? :) Kiinnostais tietää että mihin ne keltuaiset menee Eggoa tehdessä. Toivottavasti hyödynnetään jotenkin.

Mmminää (Ei varmistettu)

Rakastan sun blogia, niin moni muotoinen, kun on ollut huono päivä ja alkaa lukee tätä tuhannesti päivä paranee :)))... Mietin vaan sitä, että onko tuo luomua (ja ehkä paras idea ikinä:D) ja mistäköhän tuota voi ostaa et voiko normi ruokakaupoista vai esim ruuhenjuuresta?

Minna-M (Ei varmistettu)

Keltuaiset käytetään hyödyksi majoneesi- ja jäätelöteollisuudessa, lukee täällä: http://www.laitilankanatarha.fi/laitilan-proegg-valkuainen
500g tölkkejä olen nähnyt ainakin Prismoissa ja Cittareissa kylmäosastolla. On muuten huipputuote! :)

pikkumama (Ei varmistettu)

Hyvä tuote! Eilen bongasin citymarketin kylmähyllystä 0,5l tölkin ja nappasin mukaan. Oon alkanu kiinnittää enemmän huomiota terveellisiin valintoihin ja haluaisin välillä jättää kananmunan keltuaisen pois, mutta kurjaa heittää se roskiin ja ei miehelleekään tee aina hyvää syödä mun jämä keltuaiset omansa extrana :')
Reilu 0,5l smoothieen lisäsin noin 0,5dl tätä Eggoa.
Tuli kyllä hyvää <3
Kiitos vinkistä!!

KatriJ (Ei varmistettu) http://mutsisatsi.blogspot.com

Toi on kyllä ihan nokkela tuote, mutta ei raaski ostaa kun miettii, kuinka paljon halvempaa on ostaa vaan kokonaisia kananmunia :D En toki ole tarkemmin perehtynyt, kuinka paljon halvemmaksi kokonaisten munien onstaminen tulee/monenko munan valkuainen purkissa on, mutta hinta kuulostaa omaan korvaan jotenkin korkealta :D

Kommentoi