P*skat joululahjat top 7

Tickle Your Fancy

 

Joululahjat ostamatta, eikä mitään hajua, mitä ostaisit, tai mistä vastaanottaja mahdollisesti pitäisi? Kun vältät nämä, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet onnistua!

 

Piikkimatto

Muutaman vuoden takaisia joululahjahittejä myydään edelleen. Älkää menkö siihen halpaan!

Mozart-kuulat

27-vuoden aikana en ole tavannut yhtäkään ihmistä, joka näistä kuulista pitäisi. Tai marsipaanista ylipäätään. Mozart-kuulat kuuluvat kaupan hyllyille, eivät kuusen alle.

 

 

Leipäkone

Tai mikä tahansa muu jättiläismäinen keittiöväline, jota käytetään kerran kahdessa vuodessa. EI, EI, EI.  

DVD-levy

Kukaan ei a) katso elokuvia DVD:ltä b) edes omista DVD-soitinta. 

Vitsikirja

Älä tee sitä.

 

Pictures: Kaisa Turunen, edit by me

 

Muistikortti

Sain edelliseltä poikaystävältäni yhtenä jouluna lahjaksi 16 gigan muistikortin. Hämmentävää.

Joulukoristeet

Aina yhtä hämmentävää saada joulkoristeita jouluaattona. 

 

xx Sara

Kommentit

Karita (Ei varmistettu)

Piikkimatto on itseasiassa selkäkipuihin erinomainen apu. Terveisin jatkuvista selkäkivuista kärsivä..

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan varmasti on, mutta piikkimattoa ei kannata ostaa siinä vaiheessa, jos e iole mitään hajua mitä tyypille ostaisi, tai mistä hän mahdollisesti pitäisi.

Mä taidan olla ainoa, jolle tämä postaus avautuu :D 

Moi! (Ei varmistettu)

Mullakin piikkimatto viikottain käytössä, ja edelleen toimii ja hyvin. :)

Hah eikä, Mozartin kuulat on ainakin oma äidin ehdoton ykkönen! Tästähän saikin hyvän vinkin.

Lenkaset (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/lentoon-lenka

Sama! Meillä menee niitä kuulia monta pakettia joulussa!

Ellaaaar (Ei varmistettu)

Sain kerran joululahjaksi kulhollisen porkkanaraastetta :D Taitaa olla kummallisin saamani lahja. Oli kyllä hyvää!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, ainakin mielikuvitusta löytyy!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mozart-kuulat on parhautta! Ostin isovelille lahjaksi, mutta eivät kestäneet jouluun asti, vaan menivät parempiin suihin. Samoin piikkimatto, mulla on tosin vain tyyny, mutta päivittäisessä käytössä. Keittiökoneita en ostaisi, ellei toinen nimenomaan toivoisi. Myös dvd:t ja joulukoristeet mieluisia lahjoja, me pidetään koristeita noin 20.12.-13.1., joten jouluaattohan on ihan alkumetreillä siinä, sitten seuraavina vuosina aina muistaa, keneltä rakkaalta ne oli.

Kaimasi Sara (Ei varmistettu)

Nyt loppuu toi Mozartin kuulien dissaus. :D Ne on parasta, mitä voi olla. Mä pidän niitä aina ykkösjoululahjatoiveenani. Joulut menevät pilalle ilman näitä ihania marsipaaninougatpalleroita. Poikaystäväkin tämän tietää ja ostaa niitä minulle joka joulu. Muuten hän olisi entinen. Mutta kyllä toi sun lista oli muuten aika tyhjentävä.

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha! Mä en kestä! 

Hemppe (Ei varmistettu) http://mythinghenzu.blogspot.fi

Mun veli ja äiti tykkää hirmuisesti noista Mozartin kuulista! :D Hahah äläs nyt, kyllähän tuo DVD-soitin tästä taloudesta löytyy. ;) Tosin krhm, se on kyllä mennyt rikki viime vuonna... Enkä edes muista koska oon sitä käyttänyt viimeks. :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Sinä sanoit sen itse.. ;) :D

Hhanna (Ei varmistettu)

olet ehkä aatellut postauksen huumorin kautta, mutta se ei välity valitettavasti tällä kertaa postauksen läpi (niin kuin sulla yleensä!!!). Lähes kaikki listasi asioista löytäisivät onnellisen kodin omasta lähipiiristäni, eikä me nyt mitenkään tyhmiä tai jälkeenjääneitä olla! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

what :D Tämähän on täyttä huumoria koko postaus?!

Kowy (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä kommentoijan Hhanna kanssa siitä että tän postauksen huumori (?) ei nyt välity postauksesta jotenkin ollenkaan ja ensimmäinen sana kuvaamaan tätä on "pahanmielen postaus". Harmi.. yleensä onnistut tuottamaan hyvän mielen postauksillasi! Jotkut ihmiset tykkää käytännöllisistä lahjoista kuten vaikka sitten muistikortista (kaiken lisäksi lahjaa oli mietitty sun kannalta), takuulla moni katsoo dvd:itä ja ilahtuis sellasesta lahjasta, ja maailmassa on monia miljoonia ihmisiä jotka tykkää marsipaanista ja Mozart Kugeleista. Se että sä et ehkä tunne sellaista ihmistä ei oikeuta pahoittamaan niiden ihmisten mieltä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Älkää ihmiset ottako kaikkea niin kovin vakavasti <3 Tämä postaus pitää lukea huumorilasit silmillä! Kuten sanottu, postaus on omistettu tyypeille, jotka eivät ole hankkineet vielä lahjoja eivätkä tiedä mitä ostaisivat.

Houhou (Ei varmistettu)

Mun mielestä postauksen huumori välittyy vallan mainiosti, ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti! Nauroin useallekin kohdalle, mutta piikkimattoa suosittelen oikeesti kokeilemaan jos sellanen löytyy! Olisinpa tajunnu sen hienouden vuosia sitten. Rentouttaa, auttaa nukahtamaan, vähentää selkäjumeja ja tuntuu vaan ah, niin ihanalta. Toki omani oon saanut eräältä, kuka oli saanut sen joululahjaksi varmaan vuonna 2010 ja näin ollen voin yhtyä siihen, että jää monella varmasti kaappiin pölyttymään :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä olen aivan hämmentynyt kun tulin lukemaan näitä kommentteja! :D Huumoria ihmiset, huumoria! Piikkimatto on listalla juurikin sen takia, että se ilmestyi vähintään jokaiseen perheeseen tuolloin 2010 ja 80% juurikin pölyttymässä. Nimimerkillä, kuulun ryhmään :D

Liisa Leikol (Ei varmistettu)

Suurin joululahjatoiveeni tänä vuonna on piikkimatto! :D En kyllä ole varma olenko kertonut sitä muille kuin pukille, että pitänee ehkä ostaa itse joulun jälkeen.

saratickle
Tickle Your Fancy

No nyt äkkiä lahjatoive eteenpäin, eiköhän joku vielä kamppaile joululahjojen kanssa (kuten, meitsi).

Petra3 (Ei varmistettu)

Siis mua tää postaus ainakin nauratti, varsinkin kohta "vitsikirja - älä tee sitä". :'D Indeed..

saratickle
Tickle Your Fancy

Vitsikirjathan oli kova juttu 10 vuotta sitten, niitä tipahteli meikäläiselle tiuhaan tahtiin :D Selkeesti jengi kaipasi vitseihini jotain uutta sisältöä... eli mikäli tarvii niin täältä hyllystä löytyy mm. Hullu lehmä hiihtohississä, Turbomummo tukisukissa ja Haisunäätä mikroaaltouunissa! 

Fanni-Sofia (Ei varmistettu)

Nauroin ihan hulluna tälle postaukselle :D joskus oon erehtynyt maistamaan Mozart-kuulaa, en ole toistanut samaa virhettä uudelleen..
ps. saako tiedustella mistä toi jumalainen turkki on!? (miljoona sydänsilmä-emojia!)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, jes! Sanotaan, että jos suklaavaihtoehdot jouluna olis Mozart-kuulat ja liköörikonvehdit, selviäisi meikäläinenkin huomattavasti kevyemmällä turvotuksella!

Turkki on itseasiassa Kaisalta lainassa. H&M:n vanhaa mallistoa :S

AnniT (Ei varmistettu) http://paraneekovaihtamalla.wordpress.com

Hih, tänne vaan kaikki Mozartinkuulat. Ja kaikki ylimääräiset marsipaanipossut, nam!

saratickle
Tickle Your Fancy

Saako lähettää myös viinakarkit??

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Nauratti täälläkin, vaikka kuulun niihin, jotka keräilevät noita maailman turhimpia kodinkoneita. Ja pidän niitä siis itsekin turhina, mutta en luovu popparikoneesta, donitsikoneesta tai jäätelökoneestani, vaikka käytän niitä vain kerran vuodessa! :D Kyllä itselleen täytyy osata nauraa. &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha! Kyllä jokaiseen keittiönkaappiin muutama pölyttyvä donitsikone kuuluu!!

Olen samaa mieltä jälkimmäisestä :D

nik (Ei varmistettu)

Mulla tuli harmitus exän puolesta. :'D Minun mielikuvassa se on eka havainnoinut, sitten pistänyt mieleen ja ostanut sitten innoissaan lahjan, jonka ajatteli tosi hyväksi. Ja toinen sitten dissaa myöhemmin vielä julkisesti. :( Itsehän en luota siipan havainnointiin ja muistiin, joten tipauttelen joulun alla aika selkein sanoin hyviä vaihtoehtoja. Olenkin sitten saanut just oikeita hajuvesiä, usb-jakorasian, yöpaidan, oikean väriset villasukat jne. toivelahjoja joka vuosi. :D

Tajusin että tämän oli tarkoitus olla huumoria, mutta mulla tämä meni samaan huumorikategoriaan kuin ne standup-koomikot jotka repii nauruja kettuilemalla eturivissä istuville. Aukeaa, muttei naurata. Vaikka vitsikirjat allekirjoitan kyllä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei hän kyllä mieltään pahoita (eikä blogiani lue), älä huoli :D Exä osaa kyllä nauraa tälle myös <3 

 

nik (Ei varmistettu)

Phuh! :D

weetta (Ei varmistettu) http://www.fashionstatement.fi

Musta muistikortti on ihan paras lahja, tänä vuonna oon juuri sitä itselleni toivonut :------D Sain myös kerran exältä sellaisen lahjakasi ja olin ihan onnellinen, ei tullut hänestä exää tän lahjan takia hehe! Mut joo taidan kuulua siihen kategoriaan, joka ei kertakaikkiaan osaa toivoa enää mitään lahjaksi, koska jos jotain tarvitsen tai haluan, ostan sen iste. Tän vuoksi arvostan suuresti tälläisiä "käytännöllisiä" lahjoja, joita tarvisten mutta en oo vaan millään saanut itse ostettua. Ne osoittaa että lahjan antaja on oikeasti ajatellut mua ostaessaan lahjaa, eikä valinnut vain jotain tusina hajuvettä tms :---p

Mut makuasioista ei voi kiistellä!

piiuu (Ei varmistettu)

Ööh kyllä meiltä ainakin löytyy DVD soitin, ja itse katson edelleen DVD:ltä leffoja jne. Juuri haettiin jouluksi kasa leffoja kirjastosta :)

Kaikki ei käytä Netflixjuttuja jne.. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Good for you! Mä en vaan oo koskaan oikein ymmärtänyt elokuvien omistamista, olen aina ollut lainaamisen puolella. En tosin kuulu niihin, jotka katsovat saman leffan 6 kertaa putkeen (paitsi Aladdinin)

mirvaannamaria
mirvaannamarian

Mä oon saanut SAUNAKIULUN. Ei, ei, ei. 

saratickle
Tickle Your Fancy

Auts... :D

minnapa (Ei varmistettu)

Mä just tarvisin saunakiulun ku uudessa kämpässä on sauna ja tällä hetkellä vettä heitetään jostain tupperwaresta :D

S - beauty of life (Ei varmistettu) http://www.beautyoflife.fi

Buahahahahah :D

dotsdotsjonna
Polka dots

Ahhahah, viestitin just äidille joululahjatoiveeksi kirjan ja Mozartin kuulia! Johtuuko Itävalta-asumisesta mutta ne kuulat on suklaapuolella parasta mitä tiedän :D

Ella Saarela (Ei varmistettu)

Mä sain mun isovanhemmilta ystäväkirjoja vielä 15 vuotiaana :D hei mistä tämä ihana takki on!

invisibleninny (Ei varmistettu)

Nyt oot kyllä DVD:n osalta väärässä! :D Mä tykkään keräillä niitä ja katsonkin niitä, mutta ehkä oot oikeessa siinä että ei niitä välttämättä lahjaksi enää kannata antaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Loukkasit mua syvästi tällä huumortittomalla postauksella!
Ei vaan, ihanaa kuinka voi mennä tällaiset tunteisiin – pitäähän muiden aidosti aina arvostaa sitä, että toinen tykkää vaikkapa Mozartin kuulista ja tarvitsee sitä piikkimattoa! Kyllä mullekin kelpais dvd:t ja muistikortti, mutta erityisesti tämä postaus huvitti ja inspiroi tulevaisuudessa aina tähdentämään oletetuille lahjanantajille, mitä _en_ halua lahjaksi. Omalla listallani olisivat ehdottomasti vuotuiset lempparit: imelän tuoksuiset tuoksukynttilät (hajusteyliherkälle, kynttilöitä koskaan polttelevalle ihan nappivalinta).

Wivi (Ei varmistettu)

Mä sain yksi joulu jumppapallon ja mangaraamatun (siis raamatun joka oli mangatyylillä toteutettu). Olin hiukan ihmeissäni paketteja availlessa :'DDDD Eipä ole ollut kummalakaan hirveästi käyttöä...

Jentsukka (Ei varmistettu)

Eikö kukaan ole maininnut vihreitä kuulia?? Mozartin kuulat voisin vielä hammasta purren jemmata kaapin pohjalle ja jonain epätoivoisena makeanhimohetkenä voisin ne sieltä kaivaa ja ronkkia marsipaanit välistä pois :D mutta vihreät kuulat, not

Tarsu (Ei varmistettu)

how dare you!!!!!!!! :DDDDD vihreät kuulat forever, ja kettukarkit kans &lt;3

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Vitsikirja!!! Mä oon kyllä maailman surkein lahjaideoiden keksijä, mutta siis vitsikirjaa en kyllä kehtais kellee ostaa. :D

Pinjja (Ei varmistettu)

Hah! Me käytiin tässä kesällä ostamassa uusi tv ja siinä samalla ostettiin uusi dvd soitin. Tosin kun myyjältä kysyin, että saatasko dvd soitin niin myyjä repesi nauruun ja kysyi, että kellä on vuonna 2016 dvd soitin. Kaivoi sitten kuitenkin sen pirun soittiminen jostain kaapistaan :D Myyjää taisi muutenkin naurattaa kun meidän uudessa telkkarissakin piti olla joku ikivanha liitäntä kohta että voidaan pelata pleikkari ykköstä!

Me käydään siis paljon vuokraamassa dvd leffoja, siis aivan parasta!!

HilmaOnneli (Ei varmistettu)

Pakko nyt kommentoida, että minä edelleen katson leffani DVD:ltä ja kuuntelen musiikkini CD:ltä. Varsinkin levyjä ostan ja tilaan paljon, tänäänkin tuli Katin Tavarasta pino levyjä, mm. Asan uusin levy. Ihka oikeita kirjojakin ostan useita teoksia vuodessa.

Että paskaa joulupakettiin vaan, minä kiitän!

Vierailija (Ei varmistettu)

minulla on monta kaveria, jotka keräilevät eri tuotantokausia ja elokuvia juurikin DVD-versioina, kun taas itse en juurikaan DVD-lahjasta välittäisi.. tottakai kaikki edellämainitut ovat hyviä lahjoja, jos tietää että lahjansaaja sitä todella tarvitsee/pitää siitä! mutta on kyllä syytä välttää siinä tapauksessa jos ei ole varma mistä henkilö pitää eikä tiedä mitä ostaisi:D hyvä postaus, täällä tykättiin! vähän erilaista perinteisiin lahjavinkkikollaaseihin verrattuna huumoria unohtamatta;) jatka samaan malliin&lt;3

Pages

Kommentoi