PUKKIPELKO

Tickle Your Fancy

coat Weekday / scarf Gina Tricot* / jumper H&M / pants Gina Tricot* / shoes Vagabond / clutch Bik Bok* (*=gifted)

Sori, mun ajatukset ei juuri nyt kulje koska hyvä luoja, siellähän tulee LUNTA!!!

Joulufiilis on katossa. Noussut ihan parissa päivässä. En malta odottaa, että kokoonnutaan ihan kohta koko perhe yhteen, nautitaan tunnelmasta ja yhdessäolosta sekä herkutellaan pari hassua lomakiloa. Vaikka joulu nykyään onkin parasta aikaa vuodessa ei se ole aina kuulunut niihin suosikkijuhliini.

Lapsena joulut olivat yhtä piinaa, kärsin joulupukkipelosta. Kyseessä ei nyt ole mikään "jaiks millonkas se tulee heh heh" vaan ihan kuulkaas ympärivuotinen joulupukkipelko. Kyllä :D Muutaman vuoden ikäisenä pukkipelon ollessa pahimmillaan, jopa kesällä ovikellon yllättäen soidessa silmät kuulemma laajenivat ja pakokauhu otti vallan: "PUKKI?!".

Mulle on kerrottu, että pukkipelon juuret ovat peräisin aivan nappula-ajoilta, kun olin 40 asteen kuumessa jouluaattona. Ja sanotaanko, että kotivideoiden perusteella ei tuo meidän vakkari joulupukkimmekaan asiaa hirveästi ainakaan edistänyt :D Ulosanti kuulosti lähinnä vihaiselta huutavalta spurgulta. Pelkäisin häntä varmaan näin 25-vuotiaanakin. Kaikista parhaimpia jouluja olivat siis ehdottomasti ne kun pukilla oli ollut kiire ja hän oli jättänyt lahjat ovelle antaen isoveljelleni jakamisvastuun. Voi mikä helpotus.

Ps. olis siistiä kuulla, etten ole Suomen ainoa tämän tason joulupukkipelkoinen (vaikka joo ympärivuotinen sellainen aika kovilla prosenteilla varmaan olenkin :D)

T. Sara

Kommentit

Marika Loimulahti (Ei varmistettu) http://www.kaika85blogspot.fi

Upee asu <3 Olen päättänyt ettei pukki tule jatkossa meille jos huomaan pojasta ,että hän pelkää.Musta kaikita järkevitä on myös kertoa lapselle ettei pukku ole todellinen jos lapsi pelkää.Ymmärrän pukista valehtelemisen jos se tuo lapselle iloa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Ihan fiksua varmasti :) Ja pieni pelko nyt on ihan tervettä, mutta tämmönen elokuinen pukkipelko nyt varmaan menee jo vähän yli :D

Tiina (Ei varmistettu)

Pukkipelkoinen ilmottautuu!

Itse en ollut ympärivuotisesti peloissani pukista mutta jouluaaton alla muistan monesti jännittäneeni joulupukin tuloa. Joinakin vuosina tuli äitiltä kysyttyä että jättäväthän tontut ne lahjat tänä vuonna oven taakse, ettei pukki kävisi. Ja se oli kyllä suuri helpotus kun pukki oli jättänyt hommansa tontuille ja tontut olivat vain jättäneet lahjat oven taakse.

Mulla ei mitään huonoa kokemusta oo ollu joulupukista mutta se on aina vaan jännittänyt niin paljon. Lahjojen jakamisen jälkeen kun piti pukille laulaa kiitoslaulu niin äitille ja isällehän se laulaminen taisi pääasiassa jäädä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe onhan se varmasti kaikkien mielestä vähän jännittävää, mua jännittäisi varmaan vieläkin.

Ps. se laulaminen oli ärsyttävintä :D

Hipsula (Ei varmistettu)

Voi eii, raukka traumatisoitunut;D mut vähemmästäkin! Itse en oo oikeen pukista tykännyt, olin taaperona saksassa ja se joulupukki vasta pelottava olikin, puhuihan ihan siansaksaa ja koitti vielä saada mut syliin! Musta on kotivideo missä meen takaperin pikku hiljaa karkuun sohvannurkkaan:'D pukkipelkoa ei tullut mut kaikki sellaset kauppojen ja huvipuistojen muumit ja villeviikingit välttelen kyllä huolellaXD

Ihanaa joulua sulle Sara ja kiitos tästä blogista, sun jutut piristää ja on ihanaa kun kirjottelet niin usein. Sulta oon saanut paljon tyylivinkkejä ja matkavinkkejä esim. berliiniin (umami ja white trash fast food<3) ja aina innolla ootan sun postauksia! Kiitos:---)

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua voin vaan kuvitella :D Meikä ei olis saksan joulusta varmaan hengissä selvinnyt.

Voi mahtavaa, kiitos valtavasti :)<3

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Voihan pukkipelko, aikamoista! Tosin, muistan itsekin että oli parempi kun se pukki ei tullut, vaan jätti lahjat oven taa. Minusta ei ollut lainkaan kiva ajatus että pitäisi istua jonkun oudon miehen sylissä, ja laulaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanos muuta! :D

Laura (Ei varmistettu)

Hep!
Pienenä pelkäsin joulupukkia kuin syötävä :D Isovanhemmat ainakin ovat kertoneet että itkevän mun on enemmän nähty joulupukin läsnäollessa kuin hymyssä suin. Joulupukki ei kyllä enää kuulu pelkolistalle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi raukkaa! Joo täälläkin on selvitty pelosta, ihan kiva.

maiju.k (Ei varmistettu) http://www.blankmaiju.blogspot.com

Haha symppis toi pukkipelko! Olet tosi kaunis näissä kuvissa, ja oon ehkä vähän kateellinen tosta rusketuksesta... :--D

saratickle
Tickle Your Fancy

hah kiitti! :D Se on pian kokonaan poissa, no worries!

sanna (Ei varmistettu)

Täällä yksi traumatisoitunut.. 70-luvulla syntyneenä, pukeilla oli silloin kamalat naamarit päässä ja puistattaa kattoa kuvia missä istun punanuttusen sylissä ja kaksi naamaripukkia vieressä, hui

Hyvää joulua:)

t.sanna

saratickle
Tickle Your Fancy

ai saamari!! Ne naamarit tuo miele lähinnä kauhuleffat!

Ihanaa joulua! :)

Anni (Ei varmistettu)

En yleensä koskaa kommentoi kenellekkää mitää mut nyt on jo pakko, kun meinas wokit tulla nenän kautta ulos revetessä. "Muutaman vuoden ikäisenä pukkipelon ollessa pahimmillaan, jopa kesällä ovikellon yllättäen soidessa silmät kuulemma laajenivat ja pakokauhu otti vallan: “PUKKI?!”." xDDDDDDDDD :DDD toivottavasti sielt löytyy joku tukiryhmä tms. aahahaha en kestä. ps. anteeks onha toi aika kamalaa, anteeks et nauroin :---D

saratickle
Tickle Your Fancy

:DD hyvä vaan jos tästä oli jotain iloa! haha

Sina V. (Ei varmistettu) http://sinaviola.blogspot.fi/

Voi ei, muistan myös kun pelkäsin joulupukkia ihan kauheasti, meillä on hassuja kuviakin tallella siitä kun pienenä juoksen jonnekkin pöydän alle piiloon :D Ihana toi sun takki!

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana :D

Kiitti! :)

Laura (Ei varmistettu) http://neverontime1.blogspot.com

Tosi kiva asu! :)

Laura (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.fi

Eikä! Mäkin pelkäsin pienenä joulupukkia :--D En ikinä uskaltanut jutella sille, saatika sitten mennä istumaan sen syliin! Ihana kuulla, että joku muukin on kokenut saman kammon XD
Pelkäsin myös kaikkia hahmoja ylipäätään, en uskaltanut koskaan esim Muumimaailmassa tai muussa vastaavassa mennä halaamaan niitä hahmoja, koska pelkäsin niitä ihan tosissani:D Eli joo, parhaat joulut oli kyllä ne kun pukki oli jättänyt lahjat oven taakse ja saatiin itse jakaa ne pikkuveljen kanssa.
Oikein hyvää joulua sulle muuten:)

Kommentoi