Punainen lanka

Tickle Your Fancy

En oo välttämättä mikään huivi-ihminen, etenkään ruutuhuivi-ihminen. Tää on tosi naurettavaa, koska eiköhän mun päällä oo nähty erikoisempiakin asioita kun ruutuhuivi! Ruutuhuivit on vaan ollu mun makuun jotenkin liian skarppeja. Kai ne muistuttaa lukion burberry-vaiheesta (jota tosin mulla ei ollut mutta silti muistuttaa!) tai joku siinä on.

Maistelin ruutuhuivi asiaa syksyn verran, niitä vilahteli siellä täällä. Noh, niinhän siinä taas kävi, että totuin ajatukseen ja lopulta punainen ruutuhuivi oli tietysti saatava. Tää on niin tyypillistä mua! Sama on tapahtunut aikoinaan farkkuhameiden, levisten, hippilasien, reppujen, maksihameiden ja vaikka minkä kanssa.

Musiikki toimii myös samalla tavalla. Tarvin alle lähes aina pari kuuntelukertaa ennen kuin tykkään biisistä. Hyvällä säkällä saatan ekalla kerralla haukkua kappaleen ja seuraavalla kuuntelulla se onkin sairaan hyvä?! :D

Ps. onnistuin saamaan kameraan sellaiset asetukset, että näistähän tuli kokonaan oransseja. Back to 70's! Säälittävillä kuvanmuokkaustaidoillani lopputulos on tässä, että koittakaas kestää :S

 huivi H&M, takki Cubus*, hattu Seppälä, paita Gina Tricot*, housut Only, kengät H&M*, laukku 2hand

T.Sara

Kommentit

hyh hyh (Ei varmistettu)

Kamalat noi kalsarihousut.ei pahalla mutta noi kuuluisi ehkä kotikäyttöön vaan..ei ihmisten ilmoille :D

saratickle
Tickle Your Fancy

siistiä, että herättää tunteita! Eiköhän näitä voi käyttää kotipöksyinäkin, mutta kyllä nää ihan "ulkokäyttöön" ovat :D

Vanamo (Ei varmistettu) http://bamblooming.blogspot.fi/

Se on kyllä vähän arka juttu miten tollasia kollareita pitää ja miten yhdistelee. Myös laadulla, leikkauksella ja collegen materiaalilla on paljon väliä.

Ehkä asu olisi toiminut paremmin, jos housut yhdistää jonkin laadukkaan yläosan kanssa?? (silkki/pitsipaita, jotain chickimpää kuin vain t-paita)

En tiiä :D äh.

http://bamblooming.blogspot.fi/

Senja (Ei varmistettu) http://senjalifestyle.blogspot.com/

noi housut! <3
ja toi hattu!<3
ps. mäkin oon huiviihminen niin vähän kun vaan voi olla. talvellakin jäädyn mielummin kun huivi kaulassa näytän typerältä. en tiiä miksi. muiden päällä jättihuivit on ihania. ja on toi sunkin söpö. sopii!! ruutu on jees!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha sama fiilis! mua kutittaa kaulaaj hiukset on solmussa :D kiitti kovasti. ihana!

Liinu (Ei varmistettu)

Tuolla taustalla olevalla miehellä on samanlainen hattu kun sulla :D

saratickle
Tickle Your Fancy

HAHAHHA PARAS :D

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

Mä oon niin metsästäny tollasia housuja, mut eihän täällä Tuppulassa missään ole!! Ihan täydelliset! <3

Ape (Ei varmistettu)

Hei Sara! :) Olet aivan ihana!<3 Niin positiivinen, kaunis, hauska ja mukavanoloinen neitokainen! Olen lueskellut blogiasi monta vuotta, ja tänään yhtäkkiä liikutuin kyyneliin. Luin edellistä postausta hymynsyistä ja aloin ajattelemaan omia hymynsyitäni. Samalla tulin todella onnelliseksi omista hymynsyistäni ja eletystä elämästäni sekä myös sinun puolestasi. Tarkoitan oikein vilpittömästi onnelliseksi puolestasi! Hymysiaiheet olivat aivan ihania, niiden miettimistä, ajattelua, keksimistä, ja arvostamista ei kannata ikinä lopettaa! Ihanaa syksyä Sara! -Ape

Laura (Ei varmistettu)

Ihana huivi, pakko käydä hakemassa aamulla ennen duunia, muuten ne on varmasti näitten kuvien jälkeen jo illasta loppu jokasessa stadin hooämmässä haha :D ja toi tukka! Näytän kyllä varmasti mutsille nää kuvat ni saa duunata mulle samanlaisen ylipitkän otsiksen! Ihanaa loppuviikkoa :)

pikkuj (Ei varmistettu)

Oon ettinyt just tollasia housuja! Muistatko yhtään paljonko maksoi? Näyttää niin täydellisiltä :-)

Noora (Ei varmistettu)

Mulla on sama juttu ton musiikin kanssa.Saatan mollata jonku biisin ihan lyttyyn ja seuraavana päivä kuuntelen sitä ihan täysillä.Nyt olenkin oppinut pitämään suuni kiinni ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen ja kerron mielipiteeni vasta biisin soidessa viidennennen kerran.:D

PS.Todella siisti housut!

Kommentoi