PUOLIMARATON TAKANA

Tickle Your Fancy

Viikonloppuna taputeltiin vuoden tähän mennessä pisin lenkki. En rehellisesti edes muista millon viimeksi olisin juossut yli 20 kilometriä. Juoksuohjelmaa noudattaen 2 h 15 minuutin lenkin puolivälissä vedettiin 20 min kovilla sykkeillä, mutta muuten vauhti pidettiin rauhallisena.

Tosi harvoin tulee juostua yli puolentoista tunnin lenkkejä. 1,5h on usein se pitkän lenkkini mitta, vain harvoin juoksen kauempaa. Tuon rajan yli mentäessä askel alkaakin tuntumaan jotenkin erilaiselta. Ei välttämättä väsyneeltä, mutta jotenkin vaan erilaiselta. Sama 1,5 h:n aika on selkeästi juurtunut siis lihasmuistiinkin. Jaloissa ihmetellään, että mitä tämä nyt vielä jatkuu, piti loppua jo :D

Ihan tosi hyvä fiilis jäi lenkistä (jos vesisadetta ei lasketa…). Näitä voisi helposti vetää useamminkin kuin sen kerran/pari vuoteen. Jalatkin varmasti arvostaisivat vaihtelua ja pientä haastetta :)

jacket Adidas* / pants Nike* / shoes Nike (Zalando)* / watch (borrowed) (*=gifted)

This weekend we ran a half marathon! Can't even remember the last time I ran more than 20 km. This was super fun! I should definitely do this more often!

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

Emmi (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Olet kyllä niin reipas Sara! :) Ei tuo vauhti minun korvaani kovin rauhalliselta kuulosta, mutta olenkin aika tumpelo näissä juoksuhommissa ja viihdyn enemmän salin puolella :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe, oli se kyllä tosi rauhallista, alle 130 sykkeillä :) Ja etenkin kun tuolla oli tuo kovempi pätkä keskellä!

Julianna (Ei varmistettu)

Vitsi miten kivat pöksyt!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! :)

Saara (Ei varmistettu)

Kiitos hurjan inspiroivasta blogistasi Koskas teillä se Kööpenhaminan maraton olikaan? :) vai oliko vielä suunnitelmissa? Mietin vain itsekin maratoneya juosseena ja tänäkin kesänä sinne tähtäävänä, että eikö ohjelmaasi kuulu tosiaan enempää tuonne 20km asti yltäviä lenkkejä? Itse heitän viikoittain ja siis ihan harrastepohjalta kuitenkin. Olisi mielenkiinoista kuulla lisää juoksuohjelmastasi, silla toki voi varmasti onnistuneeseen maratoniin päästä erilaisillakin ohjelmilla, kuin mihin itse olen tottunut! :)

Heini (Ei varmistettu)

Vähän samoilta tiimoilta itsekin laitan viestiä. Olisi kiva kuulla aiemmista maratoneistasi, tai niihin treenaamisesta. Ja miten tämän hetkinen treenaaminen on muuttunut verrattuna aiempaan? Voi olla, että tällainen postaus olis paras tosin tehdä vasta tulevan maratonin jälkeen. Mutta olisi kiva kuulla, millaisia lenkkejä pidät itse kaikista tärkeämpinä, mistä on ollut sulle "eniten" hyötyä jne.

Tsemppiä maratonille, teille molemmille! ja odotan kyllä innolla juoksusarjan alkamista :) Ootko muuten koskaan kokeillut polkujuoksua?

saratickle
Tickle Your Fancy

Toukokuun lopulla! Toki tulee kuulumaan, mutta tämä oli niistä pitkistä ensimmäinen. Alkuvuosi ollaan vahvistettu pk-kuntoa, joka alkutesteissä paljastui ongelmakohdakseni. Harvoin juoksen matalilla sykkeillä tai ylipäätään treenaan matalilla sykkeillä. Oon helposti semmonen täysiä eteenpäin tyyppinen liikkuja.

Ohjelmani on suunnitellut yksi alan parhaista. Tosiaan mun maratontreenistä ja juoksusta ylipäätään kuullaan lisää huhtikuussa, blogimuuton myötä starttaavan Juoksukoulu-juttusarjan tiimoilta! :)

Päivi (Ei varmistettu)

Kiva seurata juoksutreenejäsi! Maraton kutkuttelisi myös meikäläistä, mutta katotaan jos uskaltaudun puolikkaan jälkeen ilmoittautumaan :)

IreneEllen (Ei varmistettu) http://www.ireneellen.fi

Hieno suoritus! Ehkäpä joskus vielä minäkin. Tähän mennessä 10km on kyllä ollut ihan maksimi minulle. :) Ihanat juoksu vaatteet!

Kommentoi