pure white

Tickle Your Fancy

Pitkä aamulenkki, vähän kotitoimistoa ja sitte kävin yhessä paikassa, josta kuulette huomenna lisää! Käytiin Teatterissa lounassalaateilla ja pyörittiin alennusmyynneissä iltaan asti :) Ihana päivä!

Nää kuvat näyttää tossa kaikessa valkosuudessaan joltain Ariel mainokselta :D Tämmöstä oli kuitenki päällä

T.Sara

Kommentit

SnowBalls (Ei varmistettu)

Wau! Simppeli ja tyylikäs! Ihana :)

SnowBalls (Ei varmistettu)

Wau! Simppeli ja tyylikäs! Ihana :)

janza (Ei varmistettu)

kiva paita! onks se mistä ostettu?:)

jeijj (Ei varmistettu)

rusketusraja rantees:D

pöööh (Ei varmistettu)

millä sä teet noi sun kiharat? :) ne on IHANAT

Vinkkejä? :) (Ei varmistettu)

Hei kun sähän lenkkeilet aika paljon, niin ootko lenkkeilly niinku kauan, vai vasta lähiaikoina alottanu? Ku mua itteeni ärsyttää se vaikka oon koko ikäni urheillu, niin kun lenkille lähtee ei millään jaksa juosta, ei mee hetki nii. Puuskutan ku juna ja jalat painaa!

jjauskis (Ei varmistettu)

Hei, mistä oot hankkinut ton päähineen :D miksi tota nyt kutsutaankaan! kiitos jo etukäteen vastauksesta!

sara.tickle (Ei varmistettu)

SnowBalls, kiitti! :)

janza, tää on Vilasta joskus hankittu :)

jeijj, siitä sen saa jos haluaa olla päivettynyt talvellakin :)

pöööh, ihan vaan suoristusraudalla :)

Vinkkejä?:), mä oon lenkkeilly säännöllisesti yläasteesta asti! jos tuntuu ettei vaan jaksa, kannatta kävellä ja jatkaa kun taas jaksaa. haastat itseäs seuraavalla kerralla ja juoksetkin jonkun kävellyistä pätkistä. pikkuhiljaa hyvä tulee :)

jjauskis, tää on Monkista joskus vuosi pari vuotta takaperin :)

23 (Ei varmistettu)

heei mitä itseruskettavaa käytät? sori jos oot jo vastannut mut jos vielä jaksaisit tässä sanoa? :D

sara.tickle (Ei varmistettu)

23, :D ei mitää! mä käytän Doven sitä normal to dark skin ja välillä nivean semmosta jotaa suipossa pullossao levaa tököttiä. mut tää dove olis niiku etusijalla

Herminica (Ei varmistettu)

huomasin kanssa tuon rusketusrajan, mitä ruskettavaa käytät? Mietin ihan senkin vuoksi että huomaan että uskallat käyttää valkosta noitten kanssa. Itsellä jos tulee yhtään hiki päivän mittaan tuntuu että jää purkkivärit valkoisiin toppeihin (jos siis ylipäätää käytän purkkiväriä). Kuinka usein sitä laitat ja laitatko päivinä joina tiedät meneväsi ms urheilemaan? :)

http://herminica.blogspot.com

Herminica (Ei varmistettu)

En päivittänyt tuota selainta näköjään tarpeeksi nopeeta :) Eli merkki selkes siis ei tarvitse vastata sitä uusiksi:)!

minävaaa (Ei varmistettu)

voisitko jossai postauksessa kertoo sun tän hetkiset lemppari lenkkimusat? ja voisitko esitellä sun liikuntavarusteita ja kertoo vähä hintoja yms. :)

voisitko suositella jotain hyviä liikunta/laihdutus blogeja? Tai sit tällasia sun tapasia blogeja joissa liikuntaa on paljon mutta ei kummiskaa iha joka postauksessa:)

Jippu (Ei varmistettu)

Moikka ihana Sara <3

Ihastuin saamaasi Jump In tähtikirjailtu haalariin!! Tiedätkö on niitä tulossa myyntiin heidän verkkokauppa sivuilleen? Juuri tuon näköisen haluaisin, mutta ei löydy sivuilta :)
Kiitos jos ehdit vastata :)
-Jippu

Mistä noita saa.. (Ei varmistettu)

MOi!

Tykkään sun tyylistä hirmusesti ja nyt ku joulut on ja alet ja rahaakin löytyy vähän, ni mistä kaikista kaupoista ostelet oikeen noita ihania vaatteita!? Jos kertoisit kaupat niin se olisi tosi kiva ;)

linpa (Ei varmistettu)

Kivannäköinen asu :)

http://mysecrets-linda.blogspot.com/

annni (Ei varmistettu)

Helou Sara! Olet ihana. Kerroppahan mistä löysit ja about mihin hintaan nuo legginsit? Noitahan on monessa kaupassa, mutta ei kovin kivannäköisiä loppujenlopuksi, esimerkiksi lindexin viime vuotiset lörpsähtivät ja valuvat koko ajan! :( hyvää vuoden vaihdetta <3

ellla (Ei varmistettu)

Ootko koskaa tehny video postausta missä näytät miten teet noi kiharat? Oon nii onneton tekemään suoristusraudalla yhtään kiharaa että kaikki vinkit ois tervetulleita!

GFRMEkBShnkcsdhK (Ei varmistettu)

Dudes,,i have the same problem and it sucks beascue most of my friends are guys and i absolutely HATE havin to wear long-sleeves all the time. when i was in Jr. High they would all tell me to shave my arms:(( its doesnt feel good when they say that to me.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.