Putkiremontti -gotta love it

Tickle Your Fancy

Viikko kun tultiin reissusta ja mä en oo vieläkään purkanu matkalaukkua? Siis nyt ihan oikeesti Sara, skarppia jooko. Empä mä noille kamoille kyllä mitään voi tehdäkkään. Pesutupa on nimittäin pois käytöstä ja ensviikolla ei saa laskea vettä ollenkaan (onneks tänään taas pari unelmakoti näyttöä, näyttömotivaatio huipussa)!. Joo mutta salille suihkuun ja vessaan kadun toiselle puolelle, hyvä tulee! Sit pitäs ratkasta kuukauden likapyykkiongelma ja ettiä jostain semmosia kunnon kolikoilla toimivia jenkki-pesutupia, onks semmosia ees? :D Nehän on just niitä legendaarisen potentiaalisia aviomiehen bongaus paikkoja. Paitsi hetkonen Kallion/Harjun yleinen pesutupa, annasku mä mietin, joo ei sittenkään. Mä lähen nyt ettimään tosta Hesarilta jonku pesupuljun ja käyn linkoomassa parit pikkarit spurgujen seurassa. Vaihtoehtosesti suoraan hooämmälle ostamaan taas 6-pack alkkareita. Jompikumpi, morjes!

Eilisen asua ja ihana nahkaneule

 

T.Sara

Kommentit

jepa (Ei varmistettu)

Näytät kyllä ihan poikkeuksetta uitetulta koiralta noissa hiuksissa...

jepa (Ei varmistettu)

Näytät kyllä ihan poikkeuksetta uitetulta koiralta noissa hiuksissa...

Harmaavarpu (Ei varmistettu)

Sun hiukset on aivan ihanat! Tykkään sun tummemmasta tyvestä ja ihanista vaaleista latvoista ja sun uus otsiskin sopii sulle mega hyvin. Toivoisin itsellenikin noin nättiä pitkää ja paksua tukkaa!

Harmittaa bloggareiden puolesta ilkeä kommentointi. Ilkeys ei ole coolia eikä siistiä, se ei palvele ketään millään tavalla. Voimia tollasten kommentoijien kanssa :)

,kjhgft (Ei varmistettu)

mistä neule?

Ohikulkija (Ei varmistettu)

Oi mistä tuollaisen ihanan nahkaneuleen saa?

ja HEI töölön tintintango kahvilassa voi pestä samalla pyykkii :) eiku sinne vaan!

Julia (Ei varmistettu)

töölössä makuunin lähellä on ainakin joku itsepesulan tapanen? :)

Herminica (Ei varmistettu)

Pikkarit voi kans pestä palasaippual lavuaaris jos on pesukonepula! Itse en omista sellasta ollenkaan ja roudailen pestävät pyykit aina porukoiden luokse 200km päähän, mut pikkarit jne joutuu kyl pesee joskus lavuaarissa! :D Ja tiedoksi... vaatteet, VARSINKIN alusvaatteet tulee ehdottomasti pestä ennen käyttöä jollon niistä huuhtoutuu suurimmat vaateteollisuuden käyttämät kemikaalit, eikä ne sillon pääse ihon kautta (varisnki limakalvokontaktin) elimistöön. :)

Sonja (Ei varmistettu)

Asuin samoilla hoodeilla jokunen vuosi sitten, ja oman putkirempan aikaan tuli tutustuttua noihin pesuloihin. Karhupuistossa on joku (en muista nimeä), sitten on Kallion itsepalvelupesula Suonioinkadun alussa, sieltä sai kahvia:) ja Hesarilla oli vielä koku ekowash-niminenpaikka. Kaikki ihan hyväksi havaittuja

Hilla (Ei varmistettu)

Karhupuiston pesula on hyvä kunhan saa kolikkoja ensin haalittua tarpeeksi :)

http://www.pesulavic.fi/

liisa (Ei varmistettu)

those highlights are not cute.....

:) (Ei varmistettu)

Torkkelinmäellä, paloaseman vieressä on ihan fiksunnäköinen pesutupa. Lenkkeilen monesti ohi ja siellä näyttäisi olevan ihan 'normaalia'porukkaa. :)

jennny (Ei varmistettu)

Oli pakko kyyläillä joku postaus mistä selvii mispäin asut, ku näin sut la-iltana Sörkän Alepas :D

Kommentoi