Pyjamapäivä (taas)

Tickle Your Fancy

 

Pyjama-asu kuvastaa hyvin tämän hetkistä tilannettani. Etäpäivä himassa ja kyllä, edelleen pyjamassa...

Etäpäivien hyviä puolia on aikaansaaminen. Huonoja ehdottomasti tämä suoraan sängystä koneen ääreen jumahtaminen. Aamupala-astiat edelleen pöydällä ja sitä rataa.

Olen ehdottomasti tehokkaimmillani heti aamusta, enkä millään malttaisi tuhlata tehokasta flow-tilaani turhiin juttuihin kuten pukemiseen, suihkussa käymiseen tai hiusten harjaamiseen :D Herään joka aamu seiskalta, mutta etäpäivinä saatan pestä hampaat vasta lounaan jälkeen. Ja lounaskin on todennäköisesti tyyppiä kasvislasange kylmänä suoraan vuoasta... Ihan pahimmassa tilanteessa olen edelleen pyjamassa poikaystäväni tullessa alkuillasta kotiin...

Ja tähän väliin: luojan kiitos meillä on työhuone. Tulisin hulluksi :D

 

 

Täytyy sanoa, että vappu on kyllä tänä vuonna päässyt yllättämään meikäläisen. Miten se ilmestyikin kalenteriin näin äkkiä?! Oikein hiipi tuiki tavallisen lastenhoito viikonlopun jälkeen?!

Meillä on ollut tapana kokoontua kotkalaisen kaveriporukkamme kesken Jannin luo Porvooseen, ja sama perinne toistuu tänäkin vuonna! Tällä kertaa päästään vieläpä kaikki seitsemän seuralaisinemme paikalle :) Syödään hyvin, saunotaan, kilistellään ja pelaillaan seurapelejä - niin kiva kokoontua pitkästä aikaa!

Vappuhulinat toimivat nyyttärihengessä ja minulla on edelleen perunasalaatit tekemättä ja ruokajuomat ostamatta... Kai se on kohta puettava päälle ja lähdettävä kauppaan. Ja pestävä ne hampaat...

Ihanaa vappua jengi! 

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Peak Performance pajama suit 

Nike sneakers

Gina Tricot coat

Lindex roll neck

Chloé bag

 

xx Sara

Kommentoi