Rahaa tilillesi nettishoppailusta

Tickle Your Fancy

Jokainen teistä on varmaan kuullut Ostohyvityksestä? Ilmaisesta palvelusta, jonka avulla saat nettiostoksistasi rahaa takaisin. Simppeliä ja erittäin fiksua sanon minä, ja siksi lähdinkin mukaan Indiedaysin ja Ostohyvityksen yhteistyökampanjaan.

Mulle Ostohyvitys on jo itsestäänselvyys, käytän palvelua joka kerta shoppaillessani netissä. Ja miksen niin tekisi. Saan rahaa takasin varasimpa sitten lentoja tai shoppailin treenivaatteita. Tätä voi siis verrata bonuskorttiin kaupassa, paitsi edut ovat vaan paremmat eikä korttia tarvi kaivaa kuittien seasta samalla kun 9-päinen kassajono takanasi huokailee (every single day!!). Ja sen sijaan, että bonusta saisi pelkästään naapurin Siwasta, sitä saa neljästäsadasta verkkokaupasta, joista suosikkeihini kuuluvat mm Asos.com, Nelly, Stadium, Bubbleroom, Boozt.com, Ebookers, Supersaver, Hotels.com ja Fitnesstukku.

 

Mikäli palveluun et vielä kuulu niin täältä pesee

1. Liity Ostohyvitys.fi-palveluun ilmaiseksi TÄÄLLÄ esim Facebook tunnuksillasi sekä lunasta uutena käyttäjänä ja mun lukijana R-kioskilta ilmainen Fazerin suklaalevy (1000:lle ensimmäiselle koodi).

2. Siirry haluamasi verkkokaupan sivuille Ostohyvitys.fi-palvelun kautta, "Siirry kauppiaan sivuille" –napin avulla.

3. Tee ostokset normaalisti tässä ikkunassa, jonka Ostohyvitys napin painalluksen jälkeen aukaisee. HUOM. sinulla saa olla selainikkunassa auki ainoastaan tämä sivu, jotta bonukset tulevat perille. 

4. Sähköpostiisi tulee lopuksi maili Ostohyvitykseltä, jossa kerrotaan ostohyvitystapahumasta sekä rahasumma, jonka juuri sait ostosta takaisin.

5. Ostohyvitys maksaa asiakkaan keräämät bonukset käteisenä heidän pankkitileilleen. Tilitystä voi pyytää kun omalle käyttäjätilille on kertynyt 15 euroa.

 

Tilasin Ostohyvityksen kautta Asokselta kahdet lempirintaliivini. Tässä muuten toinen ylistyksen aihe: Wonderbrat. Jäin koukkuun ensikokeilulla ja nykyään käytän oikeastaan pelkästään näitä. Välillä uusin vanhojen tilalle tai hankin jotain toista printtiä. Täydellisesti paikallaan pysyvät, hyvin tukevat olkaimettomat rintaliivit. I love. Kahdet Wonderbrat kustansivat 91,65 e, jonka alvittomasta hinnasta sain 3,5% (=2,44e) ostohyvitystililleni.

1. Pitsiset

2. Mustat

 

Nyt tyypit, helppoa rahaa ostoksista talteen! Kirjaudu Ostohyvitys.fi -palveluun TÄÄLTÄ :)

 

T.Sara

Kommentit

??? (Ei varmistettu) http://ewcliches.blogspot.fi

voi saatana mitä myynninedistämistä! :D nerokas pulju. ei hitto, mä en kyllä oikeesti tarvii enää yhtään porkkanaa nettishoppailuun !! tää alkaa tuntua sieluakaivelevalta sairaudelta jo muutenkin. :(

saratickle
Tickle Your Fancy

Mun mielestä tää on älyttömän hyvä juttu niille ketkä tekevät ostoksensa netissä. Kun asuin pienemmällä paikkakunnalla, shoppailin oikeastaan kaiken mitä tarvitsin netiss. Meikit, vaattet, elektroniikka jne. Mä en nää tätä selvästikään niin kuin sinä, mutta toisaalta mun nettishoppailuni on todella kontrolloitua

Jenni (Ei varmistettu)

Ää mun mielestä luin jossain vaiheessa sun blogista ettet oo koskaan kauheesti innostunut nettishoppailusta? siis jostain postauksesta kauan sitten :D. en tiä, voin muistaa väärinkin.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ennen en tilannutkaan, tähän on opeteltu ihan parissa vuodessa :) Halvemmalla ja enemmän vaihtoehtoja! Lisäksi pääsen käsiksi lempparimerkkeihin joita ei oo Suomessa. Nettishoppailu vaatii ehkä totuttelua, mutta toimii vaan!

mirja (Ei varmistettu)

Heii oon pitkään halunnut kokeilla noita Wonderbran rintsikoita, mutta en oo uskaltanut tilata kun pelkään että ottaisin väärän koon.. Onko noi sun ihan sun ns. perusrintsikka koossa? Sori jos tyhmä kysymys :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on ainaki ihan normaalikoossa! Toiset sanoo, että ottaa vähän isomman. Mutta ihan rehellisesti en kyllä nää juuri mitään eroa kun oon joskus lainannu siskoni omia, jotka ovat kirjainkokoa isommat. Eli ei niin vakavaa! Kuhan ympärysmitta on oikea :)

ei kiitos vain (Ei varmistettu)

itse kyllän tykkään käydä ihan kaupassa sovittamassa vaatteet ennenkun ostan,tiedän ainakin oikean koon sitten ;)
Ja sopiiko päälle!

Ja hurjan kalliit rintaliivit :o huh,en ostaisi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä taas en sovita vaatteita kaupassakaan eli tää on aika helppoa mulle :) Nää onkin tosi laadukkaat ja erittäin pitkäkestoiset liivit. Jokainen tehköön omat päätöksensä ostosten suhteen, mä tykkään panostaa hyviin rintaliiveihin :)

matildanna (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, noissa kannattaa panostaa laatuun! Ostin ekat wonderbrani viime keväänä, eikä paluuta ole. Nuo pysyy hyvänä pesusta toiseen, eikä lörsisty muodottomiks. Sopii joka vaatteen alle, ja mikä parasta on niiin mukavat - ei pahemmin tunnu että ois rintsikoita päällä! Joten jooo, noista kyllä pulittaa mieluusti vähän enemmän <:

Ja tuo ostoshyvitys on kyllä huippupalvelu (:

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan samoilla linjoilla kanssasi! :) Vaikka pesenkin usein, nää pysyy hyvinä pitkään!

noraa (Ei varmistettu) http://hhanginginmycloset.blogspot.com

Mä en oikeesti käytä enää muita kuin noita liivejä :D ja näin on ollut jo monta vuotta. Haluisin eri kuoseissa ja muutenkin uudet taas, jos vaan raaskisin. :-D Mut ei voi kun suositella!

saratickle
Tickle Your Fancy

I know! Kampanjan myötä rohkenin tilaamaan muutkin kun mustat! :D Kantsii tsekata joulualet esim asokselta, siellä usein saattaa olla parillakympillä :)

Kommentoi