RAIKASTAVA SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tickle Your Fancy

 *Kaupallinen yhteistyö L'Oréal & Indiedays

Testijakson viikon tuote: Awakening Eye Cream 

Mitä lupaa? -Auttaa peittämään tummat silmänympärykset ja pienentämään silmänaluspusseja. Piristävässä silmänympärysvoiteessa on kevyt väri, joka raikastaa silmien seutua ja tekee katseesta pirteämmän.

Sen päivän kun vielä näkisin, että jokin tuote karkoittaa silmäpussini. Woah. Näin ei käynyt tämänkään kanssa, mutta kirkkaamman katseen voin kyllä allekirjoittaa! Silmänympärysvoide on kevyt, se levittyy ja imeytyy hyvin ja sitä voi käyttää runsaastikkin. Näin ainakin omalla ihollani.

Omassa historiassani olen käyttänyt paljon koostumukseltaan paksumpia, ja jollain tasolla jytympiä voiteita. Edelleen se fiilis, että rakkaat silmäpussini kaipaavat vahvempaa rasvaa. Varmaan tottumuskysymyksiä :)

Perushyvä ja hinta laatusuhteeltaan toimiva. Tästä on jätetty L'Oréalin kampanjasivuilla kaikista vähiten kommentteja, eli kertoo varmasti siitä, että monet ovat mun kanssa samoilla linjoilla. Ei se tuoteryhmän suosikki, mutta ei kummemmin pahaakaan sanottavaa. Neutraali hyvä voide.

Mitäs siellä testaajat? Mitä ajatuksia viikon tuotteesta?

Seuraa keskustelua ja tuotearvioita täällä

 

T. Sara

Kommentit

kaisa (Ei varmistettu)

pakko kysyä että mitä kynsilakkaa tossa alimmassa kuvassa on? aivan ihanaa!!

Jaana (Ei varmistettu)

Lindlin Q10- päivävoide menestyi äskettäin todella hyvin eräässä sokkotestissä. Tämän innoittamana suuntasin kaupan hyllylle tuotetta tutkimaan. No hyllyhän oli tyhjä. Vieressä oli kuitenkin Q10- silmänympärysvoidetta sitä ehtaa Lidlistä saatavaa Cien-merkkiä. Hintaa oli alle 3 € ja mukaan lähti!
Täytyy sanoa, että eipä ole eroa merkkituotteisiin, joita on tullut käytettyä. Suosikkini on silti virolaisen Puha Loodus- sarjan geelimäinen silmänympärysvoide, joka sekään ei ole hinnalla pilattu.

Kommentoi