RAINING 2.0

Tickle Your Fancy


shirt & beanie Asenne*, bikini H&M* (*=gifted)

Kaksi päivää enemmän tai vähemmän sadetta. Kirjat on kohta luettu. Sadetanssit tanssittu. Pelätty elektroniikan (ja vähän myös itsemme) puolesta skoottereiden selässä keskellä ei mitään.

Sade on tavallaan niin siistiä, mutta toisaalta reissussa se rajaa tekemisen minimiin. Taifuunin ansiosta muuten tyyni ranta on kuitenkin saanut ihan hyvänkin kokosia aaltoja ja ranta täyttyy sateessa surffaajien onnellisista kasvoista. Me päätettiin suosiolla jäädä vaan seuraamaan aalloilla ratsastavia paikallisia rantakahvilasta käsin.

Ps. asia, jonka pakkasin täysin turhaan reissulle mukaan: meikkipussi :D

 

T. Sara

Kommentit

Heinis (Ei varmistettu)

Kun itse toipuilen tässä polvileikkauksesta, tulikin mieleen, ootko Sinä koskaan kärsinyt loukkaantumisista? Sade on kyllä pieninä määrinä tosiaan ihan jees, mutta pitempään jatkuessa osin pilaakin kallisarvoiset päivät :0 Hyvää loppureissua teille silti! <3

Suvi (Ei varmistettu)

Näytät varmasti niin suomalaiselta siellä vaaleine hiuksinesi :D toivottavasti sade lakkais nii pääsisitte tekemään kaikkee enemmän!

Minskuliina (Ei varmistettu)

Hui herttinen, ihan säikähdin näitä kuvia katsoessani. (enkä uskonut ikinä kommentoivani tätä asiaa) Näytät kuvissa aivan tosi laihalta, ei sillai hyvällä tavalla :( Toivottavasti muistat syödä ja annat itsellesi luvan "hellittää". Vielä vuosi sitten näytit ihanan pirteältä ja normaalilta. Tämän kommentin ei siis ole tarkoitus olla negatiivinen, vaan omasta kokemuksesta tiedän, ettei aina itse näe itseään kuten muut näkevät.. Iloista ja aurinkoista reissun jatkoa!

salla (Ei varmistettu)

Katoin samaa, oot ihan riutuneen näkönen eikä toi oo enää kaunista :(

Mixu (Ei varmistettu)

Mäki katoin, mut sitä ei saa sanoo koska "mä syön nyt enemmän ku koskaan ja ravinteikasta ruokaa!1"

Kommentoi