Raitapaita

Tickle Your Fancy

"Vaakaraita lihottaa", no niin tekee viimeistään kun pukee sen alle kolme paitaa ja farkut niinku meikä tänään. Haha, minkäs teet kun aivan jäässä joka jäsen.

Nostalginen fiilis tuli tämmösestä sovituskoppi kuvasta! Aww. 13h kouluduuni -päivä, armoa, tää oli paras asukuva järjestely johon pystyin :D 

NAAAAM

Tänään oli säätämisen määrä taas maksimissaan kun matka, jonka aamulla menin autolla 10:ssä minuutissa kesti iltapäivällä busseilla 1h20min. Miten voi Espoo olla mulle edelleen näin tuntematon, kuskeilla oli ainakin hauskaa :D Siis mitään suuntavaistoa. Tänään mä alan opiskella karttaa ja muutamat bussilinjat.

Nyt mä jatkan tän salaatin mussuttamista ja kohta takaisin töihin! :) Moooooi

 

T.Sara

Kommentit

feeraaaaa (Ei varmistettu)

Mistä tuo paita? Söötti!

feeraaaaa (Ei varmistettu)

Mistä tuo paita? Söötti!

erdcftyghuijkhppgåkfjöh (Ei varmistettu)

hei, en tiiä onko joku jo raportoinu tästä, mutta sun blogin linkki ei toimi blogilistalla alkuunkaan :( se aina heittää sivulle jossa lukee "run time error" blaablaa shittiä :( onkohan mahdollista korjata asiaa?

Peippo2 (Ei varmistettu)

Oli pakko tulla sanomaan että sun innottamana kävin tänää Vilassa ostamassa samanlaiset army-kuosi-pökät jotka sulla on tossa pari postausta takaperin. Ne on ihanat!! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Vai että lisää musta-valkosta! Onpas kummallisen näköistä (harvinaista). Heii missä sä ton salaatin sait eteesi? Vai onko toi picniciltä? Salaattihimo jatkuu.. söpöt jalat muutes! :D (en kerro oliko vitsi vai ei)

emmmmii (Ei varmistettu)

ihana paita, mistä oot sen bongannut? :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

feeraaaa, Vilasta :)

ejehaöofopnpad, hmm se mun mielestä korjattiin jo! Mulla toimii ainakin, onko muilla ongelmia? :o

Peippo2, heiii mahtia, kiva homma :)

emmainkeri, tää oli ompussa joku mesta :D eio picnic! jalat vai haha

emmmiiii, vilasta :)

-Sara

Kommentoi